המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

זקנה זקנה אבל עדין פה, שכוייח
. והפעם- עמיצורית (נעמה) חבר'ה יאללה לא לאכזב בשאלות, תהיו מקוריים. מוכנים
צא

יאללה בלאגן!!!

כמה זמן את כבר בפורום? באת מעצמך או כי הביאו אותך? תגידי תאמת, נכון ליאור תמר ונוית מאיימים עלייך כדי שתישארי בפורום? מה את עושה בימים אלו? איפה למדת בתיכון? מה דעתך על גידול החסה בשטחים? ועל ה1 באפריל? מה חברי הפורום לא יודעים עלייך? כמה אחים יש לך? בני כמה? את מנגנת על משו? על מה? מתי התחלת לנגן? למה? טוף, אני אפסיק להעיק בשלב זה...

אז ככה...

כמה זמן את כבר בפורום? אמממ באת מעצמך או כי הביאו אותך? הביאו אותי- רפי המנהל הראשון של הפורום... תגידי תאמת, נכון ליאור תמר ונוית מאיימים עלייך כדי שתישארי בפורום? ממש לא מה את עושה בימים אלו? שירות לאומי שנה שניה איפה למדת בתיכון? אולפנית ישורון מה דעתך על גידול החסה בשטחים? אחלה ועל ה1 באפריל? שונאת את היום הזה מה חברי הפורום לא יודעים עלייך? אממ הרבה דברים... כמה אחים יש לך? אח אחות בני כמה? אח בן 29 ואחות בת 25 את מנגנת על משו? כן על מה? חליל מתי התחלת לנגן? כיתה א למה? כי זה כיף

טו נעמה ../images/Emo26.gif

מכירה את לאה ורחלי? את מהאלה שעדין מגיעות לסניף לפעולות ערב שבת? ובחודש ארגון? הדרכת? את עדין שומרת על קשר עם החניכות? איזה גיל הדרכת ואם לא הדרכת אז איזה גיל רצית להדריך? כמה כינויים יש לך בתפוז? את בעוד פורומים? מתי יש לך יומולדת? באיזה רחוב את גרה? זה כיף ליות כפרגניסטית
(מחילה מאמוץ ושי שבטח מסתכלים ולא מגיבים)? ולסיום-איפה את רואה את עצמך בליל הסדר ת"ת (זאת אומרת בעוד 28 שנים בשנת 2035 )

אז ככה

מכירה את לאה ורחלי? את מהאלה שעדין מגיעות לסניף לפעולות ערב שבת? השבת הגעתי לסניף אחרי שנה וחצי בערך שלא מצאתי זמן לבוא... ובחודש ארגון? השנה הגעתי למוצ"ש סיום והיה ממש נחמד הדרכת? לא כ"כ הייתי רכזת התנדבויות את עדין שומרת על קשר עם החניכות? איזה גיל הדרכת ואם לא הדרכת אז איזה גיל רצית להדריך? כמה כינויים יש לך בתפוז?1 את בעוד פורומים? מתי יש לך יומולדת? ה' בניסן תשמ"ז 4.4.87 באיזה רחוב את גרה? חסוי... לא מגלה.. זה כיף ליות כפרגניסטית (מחילה מאמוץ ושי שבטח מסתכלים ולא מגיבים)? ברור... ואמוץ ושי
ד"ש..
היה כיף לפגוש אותכם השבת.. ולסיום-איפה את רואה את עצמך בליל הסדר ת"ת (זאת אומרת בעוד 28 שנים בשנת 2035 ) בעז"ה נשואה... עם איזה 5 ילדים ואולי כבר נכדים....

רוני13

New member
יש לי...

מכירה את שרה(/י) עדני?(היא הייתה איתך בישורון-בשכבה הענקית שלכן...) מה את עושה עכשיו? איפה את עושה את החג? עם מי? (א)חיות יש?(שאלה כפולה...) ואחים? מה את עושה עכשיו? תיארתי לעצמי... טוב שיהיה שבוע טוב וחג שמח לכולם!

אמממ

מכירה את שרה(/י) עדני?(היא הייתה איתך בישורון-בשכבה הענקית שלכן...) ברור שמכירה.... מה את עושה עכשיו? עונה לך על השאלות איפה את עושה את החג?בבית עם מי?המשפחה (א)חיות יש?(שאלה כפולה...)כן ואחים?כן מה את עושה עכשיו? עונה לך... תיארתי לעצמי... טוב שיהיה שבוע טוב וחג שמח לכולם!

נעמה! ../images/Emo13.gif

מה שלומך? מוכנה לפסח? איך זה להיות הכי ותיקה פה? לא נמאס לך לפעמים?
איך בש"ל? נגיד ואומרים לך שמחר העולם מתהפך. מה תעשי? למה הארנב נראה כמו ארנב? כשהאייסי/מסן משתתק-מה עושים?! שמת לב שכתבתי הרבה פעמים את השורש ע.ש.ה? זה אומר עליי משהו? :| מתחו אותך באחד באפריל (ל"ע)? נמאס לך מהשאלון שלי, נכון? רוצה שאני אפסיק? חבל, הפסקתי.
יומטוב!

נוית

מה שלומך? אחלה בחלה מוכנה לפסח? בהחלט אפילו כבר ערכתי שולחן
איך זה להיות הכי ותיקה פה? כיף
לא נמאס לך לפעמים? היתה תקופה שלא נכנסתי... איך בש"ל? אחלה.. נגיד ואומרים לך שמחר העולם מתהפך. מה תעשי? וואלה? אין לי שמץ... למה הארנב נראה כמו ארנב? כי הוא ארנב כשהאייסי/מסן משתתק-מה עושים?! מתחרפנים שמת לב שכתבתי הרבה פעמים את השורש ע.ש.ה? זה אומר עליי משהו? :| מתחו אותך באחד באפריל (ל"ע)? כן... אתמול בערב אמרו שלג באיזור מישור החוף ביום שני.... נמאס לך מהשאלון שלי, נכון? ת'אמת קצת... רוצה שאני אפסיק? רצוי...

ליחנוש 1

New member
נעמה..

מה שלומך? בת כמה את? מאיפה את? היית מדריכה? חניכה? קומנרית? אוהבת את פסח? ומה שלומך עכשו?(התחרפנת?חח) המשךך יום מצוין..!!

אמממממממממממ

מה שלומך? אחלה בחלה בת כמה את? 20 מאיפה את? פ"ת היית מדריכה? רכזת התנדבויות חניכה?כן קומנרית?לא אוהבת את פסח?כן ומה שלומך עכשו?(התחרפנת?חח)

נכנסתי להגיב לאביעד (RESTO) אז...

על הדרך (לא קראתי את השאלות האחרות אז אם אני חוזר על שאלות...): למה קוראים לך ככה? אם לא נעמה אז היו קוראים לך? שם לבן? שם לבת? שם למשהו באמצע? שם לכלב? שם לחתול? שם לפיל? שם לפיתה? שם למצה? שם למקלדת? שם לאינטרנט? ואחרון- שם לפלאפון? ~חג שמח~

בלהבלהבלהלהלהלהלה

למה קוראים לך ככה? כי זה שם יפה אם לא נעמה אז היו קוראים לך? לודעת שם לבן? אחי'ה שם לבת? לאה שם למשהו באמצע? לודעת שם לכלב? שונאת כלבים שם לחתול? שונאת חתולים שם לפיל? פילפילון שם לפיתה? לחם? שם למצה? מצה? שם למקלדת? מה? שם לאינטרנט? ואחרון- שם לפלאפון?

isilme

New member
../images/Emo205.gif

שלום! מה שלומך? איפה את ברגעים אלו ממש? ובאופן כללי? יש לך אחים? איך קוראים להם? את מרביצה להם לפעמים? מי הם הכוכבים מהכוכביא של "אחד מי יודע"? נכון שדודה שלי צריכה לחזור לארץ? [שאלה רטורית, בוודאי שנכון.] את יודעת שהתקבלתי? את שמחה בשבילי? אבל אני על תנאי במתמטיקה. זה לא נורא נכון? מה תעשי כשתהיי גדולה? איפה היית בחג? מה יותר טוב- ראסטות או קרחת? לילה טוב וחג שמח!

אז ככה

שלום! מה שלומך? אחלה איפה את ברגעים אלו ממש? במחשב ובאופן כללי? בבית יש לך אחים? כן איך קוראים להם? עוזר ובשמת את מרביצה להם לפעמים? לא מי הם הכוכבים מהכוכביא של "אחד מי יודע"? לודעת נכון שדודה שלי צריכה לחזור לארץ? [שאלה רטורית, בוודאי שנכון.] אה? את יודעת שהתקבלתי? לאן? את שמחה בשבילי? אולי אבל אני על תנאי במתמטיקה. זה לא נורא נכון? נכון 3 יחידות כבוד! מה תעשי כשתהיי גדולה? לודעת איפה היית בחג? בבית מה יותר טוב- ראסטות או קרחת? ראסטות

למעלה