המוסד.

tamarhp

New member
../images/Emo3.gif

איזה אחות את הכי אוהבת? את אח שלי
איזו אחות את הכי שונאת? הממממ.... מבין כווווווווווווול האחים [בנים] שלך מי הכי מותק??? הגבס השישה עשר יש לך בן או בת??????????????????????????????? לא מגלה ולא מגלה
איך תקראי לו או לה????????????? צריכים עוד לחשוב על זה... מתי כבר יהיו לי 11 אחיינים???????????????? בע"ה מקווה שבקרוב!!! מה פירוש המילה ברגוז'נה?? תשאלי אותך! האם את יודעת שכל הזמן אנחנו מרכלים עליכם בשיעור תושב"ע? כל הזמן חבצלת אומרת: "יהודה ותמר" "יהודה ותמר". לא נמאס לה?!?! [סתאאאם היא מתכוונת ליהודה ותמר מהתנ"ך:D ] לא יפה לרחל, סליחה, לרכל! מי עיצבה לך ת'הזמנה לחתונה? אחותי! מה דעתך עליה? ממש יפה :) ועליה? [הראשונה הייתה על המעצבת, השאלה הנוכחית על ההזמנה נדפקת!] אה אופס.. ממצב כפרע? ב"ה! למה את בכלל עונה?!?!? למה לא?

תמררר!!!

מה שלומך?! התגעגעת אליי? את עייפה? מה את אוכלת במהלך תקופה זו בעיקר? (אומרים שנשים במצבך חורגים מהנורמות הרגילות) איך הפרה מפהקת? כמה רגליים יש למרבה רגליים? מה עושים כשהשפתיים יבשות והווזלין לא עוזר? מה יהיה בעוד 10 שנים? מצטערת שרוב השאלות נוגעות למחנאות וכאלה.

tamarhp

New member
../images/Emo15.gif

מה שלומך?! ב"ה!! התגעגעת אליי? כןן!! את עייפה? כן ): מאד...!! מה את אוכלת במהלך תקופה זו בעיקר? (אומרים שנשים במצבך חורגים מהנורמות הרגילות) הרבה פסטה (חמץ).. אבל משתדלת לאכול טוב :) איך הפרה מפהקת? ככה:
כמה רגליים יש למרבה רגליים? הרבה! מה עושים כשהשפתיים יבשות והווזלין לא עוזר? איכס, לא שמה ווזלין מה יהיה בעוד 10 שנים? יהיה טוב!

RESTO

New member
תמר!! ../images/Emo13.gif

מה שלומך? את זוכרת אותי בכלל? כמה זמן את מנהלת את הפורום? זה לא שוחק? יש לך שם שני? מה הוא? מה לפי דעתך יהיה בספר האחרון של הארי פוטר? זה עדין מענין אותך בכלל? מצ'לום יהודה? הוא עדין בישיבה? באיזה שיעור הוא? באיזה אתרים את גולשת באינטרנט? סרוג עדין עובד? נראה לך שיהיה שלב שתפסיקי להיות במחשב לשם ההנאה? יש לך בן או בת? יש כבר שם בראש? המשך יום נעים
ושאלה אחרונה שעלתה לי בראש את זוכרת למה למשחק הזה קוראים "המוסד"?!

tamarhp

New member
../images/Emo11.gif

מה שלומך? ב"ה! את זוכרת אותי בכלל? ברורר! כמה זמן את מנהלת את הפורום? שנתיים ומשהו.. הגיע הזמן לפרוש
זה לא שוחק? שוחק מאד!!! לצערי לקח הרבה זמן עד שהצלחנו להכניס את נוית לניהול.. יש לך שם שני? לא מה הוא? אין.. מה לפי דעתך יהיה בספר האחרון של הארי פוטר? האגריד ימות ): זה עדין מענין אותך בכלל? כן, די.. מצ'לום יהודה? ב"ה! הוא עדין בישיבה? כרגע בצבא.. באיזה שיעור הוא? ג' באיזה אתרים את גולשת באינטרנט? סרוג! וקצת כיפה (לא פורום בנ"ע!!!), וזומבט (האתר שלנו במדמ"ח), ואתרים של הריון ולידה.. סרוג עדין עובד? חי, נושם ובועט! נראה לך שיהיה שלב שתפסיקי להיות במחשב לשם ההנאה? רוב הזמן שלי על המחשב הוא לא בשביל הנאה אלא בשביל מחוייבות (ניהול פורום, ניהול אתר, הכנת ש"ב, פיתוח תוכנה וכדו'). יש לך בן או בת? לא מגלים!
_ יש כבר שם בראש? נקודה רגישה... המשך יום נעים! גם לך! ושאלה אחרונה שעלתה לי בראש את זוכרת למה למשחק הזה קוראים "המוסד"?! אמממממ לא..

tamarhp

New member
כשאני לבד

קודם כל נגיסה קטנה מהעוגיה כי על "מזונות" מברכים קודם.. אח"כ אני מקלפת את השוקולד ואוכלת, ואז אוכלת את העוגיה, ובסוף את כדור הקצפת. כשאני עם אנשים: רגיל.. פדיחה להתלכלך ככה!

רוני13

New member
חח...

איזה סטייה! סתם סתם....אני לא אוהב קרמבו בגלל-זה זה נראה לי מוזר.

שרוך

New member
תמררררררררר

בס"ד תמר היקרה יש לי 2 שאלות בשבילך... 1) איזה שאלה הכי מצחיקה/מוזרה את חוקרת במוסד הקודם שנחקרת? 2) האם היית ממליצה לכל אחד להתחתן מוקדם? שרוך

למעלה