המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

בלי שטויות ישר לעניין... הפעם במוסד- tamarhp (תמר) מוכנים
צא

רוני13

New member
היי...

שבוע טוב
מה נשמע? איך החופש? את בכלל בחופש? מה התוכניות לפסח? אה ניקיון...באסה לך! איזו חיה את הכי אוהבת? מה יותר גבוה או ג'ירפה? מה יותר שמן או פיל? מי יותר חכם או אני?(נרקיסיזם שליטה
) טוב נו אני ארחיב את השאלה... מי יותר חכם אני או איינשטין? איפה את גרה? בת כמה את בכלל? אה! ידעתי... איך אני? נכון אני אדם טוב? את רוצה שאני אמשיך...? אבל אין לי כוח במילא. אז מילה אחרונה/משפט סיכום/מסר לאומה שאת רוצה להגיד?

tamarhp

New member
../images/Emo15.gif

שבוע טוב גם לך! מה נשמע? - ב"ה מצויין :) איך החופש? - מה חופש, איזה חופש, אני יוצאת לחופש ביום רביעי! אני סטודנטית! את בכלל בחופש? - ^^ מה התוכניות לפסח? - להיות אצל ההורים, ואולי ללדת, נראה ;) אה ניקיון...באסה לך! - בפסח לא מנקים! מנקים לפני :) איזו חיה את הכי אוהבת? - המממ כמעט את כולן.. מה יותר גבוה או ג'ירפה? - או מה יותר שמן או פיל? - יותר מי יותר חכם או אני?(נרקיסיזם שליטה) - אני! טוב נו אני ארחיב את השאלה... מי יותר חכם אני או איינשטין? - איינשטיין איפה את גרה? - קרני שומרון בת כמה את בכלל? - 19 וחצי אוטוטו אה! ידעתי... איך אני? נכון אני אדם טוב? בטח :)
את רוצה שאני אמשיך...? - כן! אבל אין לי כוח במילא. - חבל. אז מילה אחרונה/משפט סיכום/מסר לאומה שאת רוצה להגיד? - להת' :)

../images/Emo6.gif יש פה מישהי עם טראומה../images/Emo6.gif

מאז גיל 15 אסרתי עליך לומר שאת בסיפרה הבאה כל עוד לא עברת ת'חצי
מסכנטוטה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כי בנות שמתארסות זה יותר מרגש מאשר

ב-נ-י-ם
שמלת כלה כיסוי ראש בטן שקופצת... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היי, אתה!!!

(וגם מיכל
) רוני (השנייה מנצר האחמיות) מוסרת לכם הרבה מזל טוב ושיהיו לכם חיים מאושרים ביחד.. הטלפון שלה נאבד במלחמה אז אין לה את המספרים שלכם.. [ועכשיו נקווה שתראה את זה.
]

אגב,

אם כבר הזכרת את הנ"ל... מה שלומה באמת? מסרי לה בבקשה שאנו דורשים בשלומה.

שלומה אחלה. ../images/Emo13.gif

היא מדריכה בסניף הבית שלה, והיא ממש מקסימה, כמו תמיד.
כשאני אראה אותה אני אמסור לה ד"ש בשמך, מקובל עליך?

נו..

ברור שהיא מדריכה. אך בכל זאת משמח לשמוע. אם תוכלי למסור, בשמי ובשם הפורום (אנחנו לא רק אנשים פרטיים..) אודה לך. או שאת כבר נחשבת ל'בשם הפורום'

אה, הגזמת.

ובכל זאת.. לכשאראה אותה (זה יכול להיות גם חודשיים-שלושה) אני מבטיחה לזכור למסור לה ד"ש מכולם.

isilme

New member
../images/Emo205.gif

כיצד היית מתארת את החיים שלך? כמה מטרות הגשמת בחייך? וכמה נשארו? מה את לומדת? זה כיף? איזה מוזיקה את אוהבת? האם את חושבת שיש ערך לחיי אדם בימינו? מה בחיים לא תעשי? למה? השלים את המשפט: החיים הם.... האם יש לך איזה שהוא משפט או מוטו לחיים? האם אתה אוהב לחיות? האם אתה חי את הרגע? האם, לדעתך לחיות זה ליהנות מכל רגע / לדעת שיום אחד נמות, או ללמוד מהעבר ולצפות לעתיד? מהי אהבה אמיתית לדעתך? תשלימי. למה אני כל כך... ...זה הדבר הכי טעים בעולם! כמה עוד אפשר... השיר האהוב עלי גורם לי... אני לא יודעת איך... אתמול היה... אני כל כך רוצה... אני לא מאמינה איך... מה הזיכרון הכי שמח שלך, עד היום? מה הזיכרון הכי עצוב? האם את אדם שלומד מטעויותיו, שמא את ממשיכה הלאה בלי להסתכל לאחור? אילו היה לך מחשב שסופר את כמות הפעמים שהיית שמחה ועצובה, מה היית יותר? איך תגדירי חברה טובה? מה הדבר הכי קיצוני שהיית מוכנה לעשות בשבילה? האם לדעתך את חברה טובה? למה? את יודעת לנגן? על מה? קשורה לסבא/סבתא? אוהבת חגים? איזה הכי? סיימת לנקות את הבית? ולסיום- את אוהבת אותי? יום קסום.

tamarhp

New member
../images/Emo15.gif

כיצד היית מתארת את החיים שלך? נהדרים ב"ה!! כמה מטרות הגשמת בחייך? הרבה.. וכמה נשארו? לגדל משפחה טובה ולסיים תואר ראשון בציון טוב מה את לומדת? מדעי המחשב זה כיף? בעיקרון כן איזה מוזיקה את אוהבת? בעיקר קלאסית, אבל שומעת כמעט הכל חוץ ממזרחית, ראפ, שחורה וכאלה.. האם את חושבת שיש ערך לחיי אדם בימינו? בוודאי! ולא רק בימינו מה בחיים לא תעשי? למה? המממ.. דברים בניגוד לתורה... ודברים מפחידים כמו באנג'י.. השלים את המשפט: החיים הם....
האם יש לך איזה שהוא משפט או מוטו לחיים? "רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום" האם אתה אוהב לחיות? האם אתה חי את הרגע? זה לא ממש תלוי בי.. :) האם, לדעתך לחיות זה ליהנות מכל רגע / לדעת שיום אחד נמות, או ללמוד מהעבר ולצפות לעתיד? ללמוד מהעבר, לצפות לעתיד, ולהנות מההווה מהי אהבה אמיתית לדעתך? לדעת לתת, להקשיב, ולהתאים עצמך לאחר תשלימי. למה אני כל כך... דפוקה באינפי? במבה...זה הדבר הכי טעים בעולם! כמה עוד אפשר... לסחוב את הבטן הכבדה הזו? השיר האהוב עלי גורם לי... לדמעות אני לא יודעת איך...אני הולכת לשרוד את סמסטר ב' אתמול היה... מאכזב, רצינו ללכת לבדוק עגלות אבל הכל היה פקוק בגלל המשחק! אני כל כך רוצה... ללדת כבר, כבר לי! אני לא מאמינה איך... הזמן טס! מה הזיכרון הכי שמח שלך, עד היום? שהתחתנתי.. ובכלליות זכרונות שקשורים אלינו :) מה הזיכרון הכי עצוב? לא זוכרת.. האם את אדם שלומד מטעויותיו, שמא את ממשיכה הלאה בלי להסתכל לאחור? משתדלת ללמוד ולהפנים אילו היה לך מחשב שסופר את כמות הפעמים שהיית שמחה ועצובה, מה היית יותר? נייטרלית איך תגדירי חברה טובה? מישהי שבאמת שם בשבילך, ושאיכפת לה ממך מה הדבר הכי קיצוני שהיית מוכנה לעשות בשבילה? לא יודעת האם לדעתך את חברה טובה? למה? תלוי למי את יודעת לנגן? יאפ! על מה? אורגן (למדתי 8 שנים) קשורה לסבא/סבתא? אוהבת אותם מאד אוהבת חגים? כן איזה הכי? סוכות, חנוכה ופסח (חוץ מהניקיונות) סיימת לנקות את הבית? לא ולסיום- את אוהבת אותי? כן
יום קסום.

ביקור פתע מביא עימו שאלות../images/Emo70.gif

איזה אחות את הכי אוהבת?
איזו אחות את הכי שונאת
מבין כווווווווווווול האחים [בנים] שלך מי הכי מותק???
יש לך בן או בת???????????????????????????????
איך תקראי לו או לה?????????????
מתי כבר יהיו לי 11 אחיינים????????????????
מה פירוש המילה ברגוז'נה??
האם את יודעת שכל הזמן אנחנו מרכלים עליכם בשיעור תושב"ע? כל הזמן חבצלת אומרת: "יהודה ותמר" "יהודה ותמר". לא נמאס לה?!?! [סתאאאם היא מתכוונת ליהודה ותמר מהתנ"ך:D ]
מי עיצבה לך ת'הזמנה לחתונה?
מה דעתך עליה?
ועליה? [הראשונה הייתה על המעצבת, השאלה הנוכחית על ההזמנה
נדפקת!]
ממצב כפרע?
למה את בכלל עונה?!?!? אחות שליייייייייי אוהבת אותך

למעלה