המוסד.

nokosh

New member
שאלות....

מנשמע? הכל בסדר? כן? יופי את באה לפזמונסניף של מלבס? אם כן למה? אם לא למה? את רעבה? צמאה? מה לשים לך בפיתה? חומוס? צ'יפס? סלט? את אוהבת צ'יפס מקסיקני? וטבעי? ושמנת בצל? מה את חושבת על סניף כפ"ג השולטטטטטטטטטטטטטטטטטתתתתתתתתתתתתטטטטטתתתתתטתטתטתטתטתטתטתטתט? ומה את חושבת על השאלון? חפר? אם כן למה? אם לא למה? יומטוב

isilme

New member
../images/Emo205.gif

מנשמע? הכל טוב תודה. הכל בסדר? כן כן? לא.
יופי טופי את באה לפזמונסניף של מלבס? למה לי? הם באו לשלנו?
אם כן למה? לאאא!! אם לא למה? הם לא באו לשלנו, שאני ניגנתי בו עם הלהקה שלי!!! וכתבנו שיר מקסים!! את רעבה? לא ממש, אכלתי לא מזמן.. צמאה? לא. מה לשים לך בפיתה? שוקולד. חומוס? לא אוהבת צ'יפס? לא בפיתה.. סלט? לא בפיתה... את אוהבת צ'יפס מקסיקני? כן, אבל אני חייבת שישיית מים מינרלים ליד... וטבעי? לא ושמנת בצל? כן מה את חושבת על סניף כפ"ג השולטטטטטטטטטטטטטטטטטתתתתתתתתתתתתטטטטטתתתתתטתטתטתטתטתטתטתטתט? מי הם בכלל? ומה את חושבת על השאלון? חמוד כזה... חפר? כמובן. אם כן למה? זה שאלון, זה ייעודו בחיים. אם לא למה? אמרתי שכן! יומטוב גם לך!

barakgl

New member
גםאני ../images/Emo26.gif

מנשמע? את מודעת לזה שבגללך החיה הכי מזוהה עם הפורום היא פיל ורוד? ולמה הוא דווקא ורוד? איך זה לגור בב"ש? חם? איזה ארץ הכי מעפנה בעולם? (תגידי פולין!) את באה לפיזמונסניף של מלבס? אם היית חיה , איזה היית רוצה להיות? למה דווקא פיל?! הם שמנים לאללה! מי היית רוצה לדייט? למה דווקא את הפיל מהגן חיות? משעמם לך? מה את עושה כשמשעמם לך? למה דווקא לצייר פילים ורודים? מתי פעם אחרונה אמרת מודה אני? רע מאוד! לילה טוב?

isilme

New member
../images/Emo205.gifיש להכניס נושא להודעה.

מנשמע? ב"ה את מודעת לזה שבגללך החיה הכי מזוהה עם הפורום היא פיל ורוד? וואלה?! ולמה הוא דווקא ורוד? כי זה צבע קשוח ואפל יותר מכל הצבעים. חוצמיזה תשאל את תפוז. הם ייצרו אותו. איך זה לגור בב"ש? אם לא היו פה אנשים כ"כ טובים הייתי אומרת שזה מקום זבל. חם? לא כ"כ... איזה ארץ הכי מעפנה בעולם? (תגידי פולין!) פולין. סתם... לא... את באה לפיזמונסניף של מלבס? הם באו לשלנו?! אם היית חיה , איזה היית רוצה להיות? פיל. למה דווקא פיל?! ככה!!
הם שמנים לאללה!גם אני.... מי היית רוצה לדייט? דוד בן גוריון למה דווקא את הפיל מהגן חיות? פיל מגן החיות?! ככה אתה קורא לו? משעמם לך? לא. מה את עושה כשמשעמם לך? עונה על שאלות במוסד. למה דווקא לצייר פילים ורודים? מי מיצייר פילים וורודים? כל החודש האחרון רק ציירתי תפאורה של בתים מוחרבים המכונים סלאם-ארייאה מתי פעם אחרונה אמרת מודה אני? היום בבוקר. רע מאוד! למה?! לילה טוב? בהחלט. גם לך.

למעלה