המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

"פיל לעולם לא שוכח.. כי פיל לעולם לא שוכח.. אבל הוא גם לא זוכר מה הוא אומר חה חה!.. כי הוא שכח" (הקוסם מערץ עוץ-הסרט) אוקיי אני מזכיר לכולם כל מי שרוצה להשתתף במוסד-להפסיק להתבייש/להתפדח/לא לרצות ולשלוח לי מסר *מי שלא יודע לשלוח מסר אז שילחץ על השם שלי ואז על שליחת מסר... והפעם- isilme (הדר)
-למתקשים תפציצו בשאלות... מוכנים
צא

ליחנוש 1

New member
להדרר

בת כמה את? מאיזה סניף? מאכל אהוב? בילוי האהוב? צבע אהוב? חניכה? מדריכה? קומונרית? עם את לא קומונרית,את רוצה להיות? איפה את רואה אותךך בעוד 10 שנה? אממ וזהו..סליחה על החפירה חחח

isilme

New member
../images/Emo205.gif

בת כמה את? 15 ושבוע מאיזה סניף? ב"ש מרכז מאכל אהוב? כל דבר שמכיל שוקולד, ואורז. בילוי האהוב? השבט שלי
צבע אהוב? ירוק ורוד ושחור חניכה? יאפ. מדריכה? לא. אני גם לא אהיה. קומונרית? עוד לא. עם את לא קומונרית,את רוצה להיות? כן איפה את רואה אותךך בעוד 10 שנה? רופאה דגולה, עם בעל צדיק וילדים חמודים.

isilme

New member
../images/Emo205.gif

בחיים לא יכניסו אותי. אני עוברת ללמוד בבית ספר חילוני.

רוני13

New member
למה לעבור לבציפר חילוני?!

כל השיקצע שם!(איך אני אוהב להגיד את זה) ררררר(וגם את זה חחח)

isilme

New member
../images/Emo205.gifזה כן.

ובהזדמנות זו, מי שיהיה בירושלים בין יום שני לרביעי בשבוע הראשון של החופש, שיבוא לבקר אותי.

שומו

New member
מה עם הכיפה שלי../images/Emo35.gif

את רוצה שאני אתקשר אלייך לאחל לך שבת שלום

isilme

New member
../images/Emo205.gif המסרגה שלי נחטפה.

חברה שלי לקחה אותה ולא החזירה לי. ועכשיו אני צריכה לקנות חדשה.
אם תתקשר ממש לפני כניסת שבת אז כן. אני לא שוכחת את זה שאמרת שיש לי קול של פאקאצה.

טו הדר ../images/Emo26.gif

מה המידה שלך בנעליים? למה את עוברת ללמוד בבית ספר חילוני? כמה פעמים בחיים שלך שתית? כמה שנין את בפורום? באיזה כינויים? מה המשמעות של הכינוי הקודם שלך? והמשמעות של הכינוי הזה? ולמה דווקא פיל? למה שלא יכניסו אותך להדרכה? תדריכי בסניף חוץ! בת כמה את בכלל? כמה אחים/יות גדולים וקטנים יש לך ובאיזה גילאים? מה את חושבת על פרוגרסיב מטאל? ועל רוק כבד? ושאלה אחרונה-איפה את רואה את עצמך (ובאיזה מצב משפחתי) בליל הסדר תשע"ב

isilme

New member
../images/Emo205.gif

מה המידה שלך בנעליים? 39 למה את עוברת ללמוד בבית ספר חילוני? זה בית ספר מעולה. וזה בדיוק מה שאני מחפשת. כמה פעמים בחיים שלך שתית? מים? לא ספרתי. אלכוהול- 0 כמה שנין את בפורום? כמעט 3 שנים נראה לי... באיזה כינויים? היה שורשי בהתחלה, ועכשיו זה. מה המשמעות של הכינוי הקודם שלך? שם שחברה שלי המציאה לי. והמשמעות של הכינוי הזה? אור ירח בשפת הקווניה. ולמה דווקא פיל? פילים הם שקטים עצובים וחכמים. אם הייתי חיה, הייתי פיל. למה שלא יכניסו אותך להדרכה? תדריכי בסניף חוץ! כי אני עוברת לבצפר חילוני. וזה מה שהקומונרית שלנו אמרה (ולא בתור איום) בת כמה את בכלל? 15 ושבוע. כמה אחים/יות גדולים וקטנים יש לך ובאיזה גילאים? יש לי אח, בן 13 מה את חושבת על פרוגרסיב מטאל? מעולה. ועל רוק כבד? מעולה גם. ושאלה אחרונה-איפה את רואה את עצמך (ובאיזה מצב משפחתי) בליל הסדר תשע"ב- אצל סבתא עם הארוס שלי.

הדר!

קודם כל, שבוע טוב.
דבר שני-לחקירה.
1. מה שלומך? 2. ניסית פעם לאכול אורז עם המקלות של הסינים? 3. היה קשה? 4. אם תהיה לך הזדמנות לפגוש את קופי ענאן, מה תגידי לו? 5. מה עושים כשאין כוח לכלום? 6. איך החיים?? 7. מה עם הכיפה של שמר?
וזהו.. אין לי עוד רעיונות לשאלות..

isilme

New member
../images/Emo205.gif

קודם כל, שבוע טוב. גם לך. דבר שני-לחקירה. 1. מה שלומך? ב"ה בסדר. 2. ניסית פעם לאכול אורז עם המקלות של הסינים? לא, ניסית לאכול מוקפץ ככה. (והצלחתי.) 3. היה קשה? לא במיוחד... 4. אם תהיה לך הזדמנות לפגוש את קופי ענאן, מה תגידי לו? תגיד, ההורים שלך היו שיכורים כשהם נתנו לך ת'שם? סתם.. האמת הייתי שואלת אותו מה יש לו נגד ישראל. 5. מה עושים כשאין כוח לכלום? הולכים לישון וקמים עם כוח להכל. 6. איך החיים?? מקסימים 7. מה עם הכיפה של שמר? יום יבוא...

יש לי גם שאלה

למה את לא עונה לי במסרים??????????????????????? @@@@נעמה&מירי- תבורכו מהשמייםםםםםםםם!!!!!!!!! בעזרת ה' אתן תזכו לכל טובב ללביא (לנצח)!!!!!@@@@

למעלה