המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

שאלה לך קורא/ת יקר/ה: את רוצה להיות במוסד
בקטע שלך להיות נחקר/ת
כי אם כן אז אפשר לשלוח לי הודעה ואני פשוט מאוד מכניס אותך למשחק. אז
לשלוח מסרים
הפעם במוסד
isilme (הדר) מוכנים
היכון... צא

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifדיר הדצה!

מה קורה? קומו אסטאס? האו יו דוין? איך החיים? מה הם מסקנותייך מהמעבר לנאס"א? מתגעגעת לימי האולפנה? למה החיים חייבים להיות כ"כ קיצוניים? למה אני לא יכול להיות רגיל? למה המפשחה שלי חייבת להיות מתוסבכת? איך יוצרים שוקולאטה? לאן הולכים המים מהכיור? מאיפה הם באו? למה החוויות הטובות עוברות מהר בעוד שהחוויות הרעות נשארות?! מה תרצי להיות כשתהיי גדולה? איך באמת קראו לגננת הראשונה שלך? איזה חיה את אוהבת? איזה חיה את רוצה להיות? אזה חיה החיה שאת אוהבת,אוהבת( לאכול)? והחיה שאת רוצה להיות? מה את אוהבת לאכול? האם איינשטין באמת היה כ"כ חכם? ומהו דבר מדעי אם לא דבר הניתן להפרכה? שבו"ת

../images/Emo205.gif

דר'וש:) מה קורה? הכל טוב? איך החיים? ועכשיו לעניינים...(אהאה חרוזP:) מה את צ'ה להיות שתהיי גדולה:) ? מהו המאכל האהוב עלייך? איזה שבט הכי שולטטט?
כמה זוגות נעליים יש לך? את נועלת את כולן? גם את חושבת שהיסטוריה זה בעעע? את מצוננת? כי אני מאוד;( מסר לעולם: זהווו:) אוהבת

ניניניניניניניני!!!!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

וויל יו פורגיב מי?!? פליז... איי אמ סורי? אם היית יכולה לשנות בעצמך (פנימית וחיצונית) משהו, מה היית משנה? קיבלת כרטיס טיסה חינם לאן שאת רוצה, אבל התחייבות להישאר שם 10 שנים - לאן? 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד: מה יש לך תמיד בתיק? 250,000$ לבזבז תוך חצי שעה - פירוט מדויק: השלימי את המשפטים הבאים: אולי תפסיקו כבר ל.... יש לי הרבה מאוד... הלוואי והיה לי קצת מה.... משחק אסוציאציות קצרצר: נאס"א אני עצמי אנוכי ניניניניני טבעון ירח

למעלה