הודעת מנהל

../images/Emo18.gifהודעת מנהל

לפני הכל חשוב להזכיר לכולם שכל מה שנכת הוא על אחריות הגולשים בלבד רבותי לידעתכם תרבות הדיבור בפורם מתחת לכל ביקורת עד גועל ממש לצערי לא תמיד יוצא לי למחוק הודעה שכזו קורה שאני מפספס פה ושם יש כאן גולש שאחד המתמודדים חושב להגיש נגדו תלונה בשלב זה בקשתי מאותו אדם לתת לי לטפל בזה בשלב זה הודעתו נמחקה והוא נחסם . תוכן ההודעה שלו נשלח למערכת תפוז אנשים . שלחתי מסר לאותו משתמש ואני מקווה מאוד שהוא יעשה את מה שבקשתי ממנו וכך נוכל לייש את הדברים בצורה טובה יותר בלי משטרה ברקע זה לשיקולו. אני מצרף לכאן מספר ציטוטים מתוך כללי תקנון תפוז לתשומת ליבכם 1. פגיעה במשתמשים אחרים פגיעה במזיד או שלא במזיד במשתמשים אחרים, העלאה של וירוס במזיד לפורום, תגרור סילוק המשתמש. כמו כן, החברה שומרת לעצמה למנוע מהלקוח זכות שימוש נוסף בפורום. אסורה הפצת קבצים שעשויים לשנות, לפגוע, להסתיר או לגרום כל נזק אחר למחשבי משתמשים אחרים. 2. שפה ותכנים אין להשתמש בשפה בוטה, גסה או מעליבה; הודעות שמטרתן העלבה אישית יוסרו על ידי הנהלת הפורום. יש להימנע משימוש בתכנים בעלי אופי מיני בוטה, מאיימים, גזעניים, מוציאי לשון הרע, מעודדים לביצוע עבירות, פליליות או אזרחיות, פוגעים בפרטיות, מזיקים ופוגעים ברגשות הציבור, תכנים בעלי אופי מסחרי ו/או המכילים מידע פרסומי כלשהי, תכנים אשר זכויות הקנין הרוחני בהם אינן שייכות לך, תכנים אשר מכילים וירוסי מחשב מכל סוג שהוא, תכנים הכוללים שימוש בשפה בוטה, גסה או מעליבה, תכנים אשר מהווים הפרה כלשהי של החוק, ותכנים אשר אינם רלוונטים לפורום או לצ'ט בו אתה נמצא. 3. איסור על פגיעה בחוק להנהלת הפורומים זכות מלאה למחוק תכנים כאמור או שנוצרו תוך עבירה על החוק או הפוגעים בהתנהלותו התקינה של הפורום. בכל מקרה בו תידרש החברה על ידי סמכות חוקית למסור מידע המצוי ברשותה או עדות מכל סוג, תפעל החברה על פי החוק ותמסור את המידע הדרוש. 4. פיקוח תפוז אנשים אינה אחראית על התכנים המועלים בפורום למרות הפיקוח עליהם. תפוז אנשים מסירה מעצמה מראש כל אחריות שהיא הנובעת משימוש בפורום. גיא מנהל הפורום

למעלה