MARMELAD

New member
מממ... מוזר, גם לי זה לא עולה.....

טוב, לפני שלושה ארבעה ימים הייתי באתר הזה.. ניתן לו כמה ימים ונראה שוב מה קורה איתו.. ואם זה לא עובד - לא חסרים אתרים ליציאה מהארון !

MARMELAD

New member
דרך אגב... האתר תוקן

והוא עולה במלוא הדרו וגאוותו. אז אתה מוזמן להציץ! אולי תלמד משהו...

MARMELAD

New member
אני בסדר. ואת/ה ?

יופי. אני שמח שהכל בסדר. אז חוק קטן להקלת החיים שלי: נא לא לפתוח הודעות חדשות כדי לענות על כל מיני דברים שאתה קורא....... בכל פעם שתיכנס לקרוא הודעה יש לך למטה מקום כזה קטן שרשום בו "הוספת תגובה".. ושם רושמים תגובות. סבביישן....? MARMELAD

Online Girl

New member
היי אנשים ../images/Emo8.gif

אני פה לא כדי לצחוק על אף אחד ולא כדי למצוא חבר ולדבר על סקס
אני פה כי הייתי רוצה לדעת איך זה להיות הומו (אני בת אבל בכל מקרה...) זה מעניין כי יש אנשים שונים בעולם ומעניין אותי איך זה מרגיש להיות הומו
לא שיש לי בעיה! ברור? זהו

"אני לא הומו -לא שיש לי בעיה עם זה"

סיינפלד גאון
בכל מקרה.... תהנה. אם יש לך שאלות ספציפיות, לא כאלו שצריכים לכתוב ספר כדי לענות, תשאל. יש כאן מספיק אנשים שיכולים לענות. דרך אגב הפורום של הסקס זה פורום אחד למעלה
מר מומינ´לה

MARMELAD

New member
אז מי שרוצה לדעת איך זה להיות הומו

שיתכבד ויקרא את ההודעות שרשומות פה, ייכנס לקישורים ולמאמרים, יחטט טוב טוב בכל הארונות... ויידע. ובכל מקרה ברוכה הבאה !

דנה שלי המדהימה בעולם... ../images/Emo99.gif

אחחחח מה אני אעשה תגידו לי אתם? היא לא זוכרת אותי.. ואני כל כך רוצה אותה... אני אין מה לעשות מאוהבת בה. פשוט מאוהבת... אני מתה לראות אותה שוב... פעם אחרונה הייתה לפני 3 שנים.. הייתי ממש שקטה איתה. אני חושבת שהיא אהבה אותי אבל לא יכולתי לזרום איתה.. אני חייבת שהיא תאהב אותי! חייבת!! בבקשה שמישהו יעזור לי איתה..............

למעלה