דיון

SubSonicMadness

New member
לפי דעתי יש הבדל לא?

הומו - אדם שנמשך לאותו המין קוקסינל - בת עם איבר מין גברי הומו נמשך לאותו המין,הכוונה גבר עם איבר ולא בת עם איבר

אני לא יכולה להגיב בענייניות,

כי או שלא הבנת את כוונתי, או שזאת רק אני שבוהה בהודעה שלך כמה כבר דקות ומנסה להבין מה ניסית לומר בזה.

SubSonicMadness

New member
זה אפשרי שלא הבנו אחד את השני

בואי לא נתחיל עכשיו,תפוז יפשטו רגל עד אז.

maya metal

New member
תיקון קל..

הומו - גבר הנמשך לגברים אחרים. קוקסינל - גבר שנהנה ללבוש בגדי נשים

Marble Arch

New member
זה עניין של קונוטציות.

אני מוצאת את הביטוי 'קוקסינל' הרבה יותר מעליב ופוגע מ'הומו', למרות שבמציאות הם מסמלים שני דברים אחרים לגמרי (גבר הנמשך לבני מינו ואישה בעלת איבר מין גברי). אישית יותר צורם לי לשמוע מישהו מקלל משתמש בשם קוקסינל מאשר בשם הומו (למרות שזה נורא ואיום להשתמש בשני השמות האלה כקללה ואני חושבת שמי שעושה זאת הוא בור). סביר להניח שכל אחד ירגיש אחרת בנושא הזה- לכל אחד משהו אחר נשמע יותר נורא. וכמו שאמרתי - אנחנו מדברים על הסטריאוטיפ של 'הומו' כפי ששמח להציג אותו מיקי בוגנים- חמוד, ורוד
וכ'.

SubSonicMadness

New member
אני בספק אם פקאצות מבינות

חלק מהשיחה שלנו חוץ מהמילים הומו וגברי והאמת נכון זה הכל עניין של איך אתה מדמה את זה יש כאלה שהומו יהיה להם נורמה חברתית,שלא חורגת מהתרבות. אמנם לא נורמה אבל עדיין,לא חלק חריג מהחברה. ויש כאלה שקוקסינל בשבילם,זה גם חלק בלתי נפרד מהחברה. זה הכל עניין של איך אתה מקשר ואיך לך זה נשמע באוזן במילה אחת קונוטציה =]

blinkyb

New member
הגדרה

פרחה-לוק סטייליסטי קטנה- רזה וצעקנית- האגו העצום מקבל ביטוי במילים..

למעלה