דיון. |פיטש|

Blue Aura

New member
../images/Emo18.gif דיון. |פיטש|

עכשיו שדני כבר לא הגיטריסט של קלי, אתם חושבים שאולי לא יהיה לה מי שינדנד שלה כמו שדני נידנד
ז"א, דני הראה לה את התמונות והוא דחף אותה לרצות, הוא העלה לה את הרצון לבוא ועכשיו, מי יעשה את זה

ליטול B

New member
אני ינדנד לה ../images/Emo9.gif

אפחד לא ינדנד לה יותר
כאילו הוא באמת זה שאמר לה לבוא ועכשיו אני לא לא יודעת!!.. אולי שהיא תבוא להופיע נתן לה כזה יחס חם שלא נצטרך את דני והיא תחזור לבד... ונראה לי שגם דני ישמור על קשר איתה לא?! אז מידי פעם שישחיל מילה

patito ƒeo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo107.gif

זה אחד הדברים שיותר מפריעים לי
אני זוכרת שבכתה ה' כתבתי ככה [וגם דיברתי ככה] וכולם צחקו עליי ואמרו שיש לי שפה גבוהה.
אבל לא אכפת לי!!!!!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif גם לי!!

ארר, הספרים הארורים האלה. נקים קבוצת תמיכה.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

סטודנט שלי

otollo

New member
../images/Emo180.gifמגיב ../images/Emo9.gif

קלי יודעת שהיא לא הייתה כאן, והיא לא צריכה שינדנדו לה כי היא לא מאכזבת מעריצים
(אבל בטח שזה לא יזיק
)

R o t e m G

New member
זה נכון...

דני שיכנע אותה לבוא לארץ ודני היה אמור להביא לה את הספר <הוא הביא?> ודני סיפר לנו דברים ודני בכלל קישר בינה לביננו. אז מה נעשה עכשיו בלי דני? אבל זה גם נשמע אגואיסטי מצידנו שאנחנו דואגים שהוא ידאג לאינטרסים שלנו. לא לכל המדינות יש גיטריסט משלהם אצל קלי.

may90

New member
שלום

אני לא בפורום אבל אני רוצה לאמר בהצלחה לילדים שעושים בגרות במת' D: טינעינעי

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifנמממ אני חושבת../images/Emo26.gif

שעכשיו לא צריך מישהו שינדנד לה, זתומרת ברור שתמיד צריך אחד, אבל היא כבר תיכננה לבוא לארץ, והבטיחה שהיא תבוא לארץ, אז אני מאמינה לה
וחוצמזה, לאיזה 3978594 מדינות בעולם היא הגיעה בלי שהיה להם גיטריסט/מתופף/קלידן/נער מים שהוא מהארץ שלהם... אז זה לא משנה, גם בלי נידנודים היא תבוא
וכמו שכבר אמרתי פעמים רבות, אני יכולה לנדנד לה {אמרתי את זה לליאור או לליטל
?}

למעלה