גבולות

soul27

New member
../images/Emo18.gifגבולות

שלום לכולם חזרתי לאחר זמן רב, (היו לי בעיות עם המחשב...) ברצוני לשתף אתכם בסיטואציה לא נעימה שיש לי עם חבר טוב שיש לי. יש עניין מאוד עקרוני שהפריע לי בנוגע אליו. ניסיתי לשוחח איתו על הנושא, גיליתי סבלנות רבה, גילית איפוק רב עד שביום אחד התעוררתי ואמרתי לעצמי מה קורה פה? פתאום הרגשתי כעס נוראי שהתפתח לכאבי ראש חולשה וחוסר שקט. הבנתי שהדבר הזה ממש משפיע עליי, לכן אני צריכה לעשות משהו בנדון!!! הפעם דברתי ביתר חריפות והוצאתי את כל מה שיש לי בבטן. הרגשתי שברגע זה השתחררתי והתנסיתי בהצבת גבולות. זה מה שאני לומדת על עצמי, כיצד להציב גבולות בדרך נבונה, שלא תגרום לי לאנרגיות שליליות. זה לא פשוט אך זה משהו שאני צריכה ללמוד תוך ניסוי וטעיה. כמה שאני אוהבת את החבר שלי הכל שאלה של בחירה, או שאני איתו ומקבלת אותו איך שהוא, או שאני פשוט בוחרת לא להיות איתו. שבוע טוב לכולם - יפעת

sovlanit

New member
SOUL27,בוקר אור,

שמחה שהמהלך שביצעת הגביר את ביטחונך העצמי. מאחלת יחסים מצויינים עם כולם בכלל ועם החבר בפרט. כל טוב

mimeli

New member
יפעת -../images/Emo24.gif

המון זמן חשבתי והרגשתי כמוך..רק בלי היכולת של הצבת גבולות, שזה דבר מצוין מפני עצמו-וכל הכבוד לך על כך!!
יש לי רק נקודות למחשבה עבוריך:
אי אפשר לשנות אדם אחר- רק את עצמינו! |סביוןלרוב, מה שמפריע לנו אצל האחרים, זה רק שיקוף לה שמפריע לנו אצלנו.. |סביוןאת כותבת:"או שאני איתו ומקבלת אותו איך שהוא" - האם את מקבלת את עצמיך כמו שאת? את לא חייבת כמובן לענות סתם חומר למחשבה.. מוגש לך ב-
סימון

איל באש

New member
איזה יופי ../images/Emo23.gif

גבולות לפעמים מעמידים אותנו במצב של כעס, כי אנחנו סוף סוף עומדים על שלנו, ואנחנו סוף סוף מאפשרים לרגשות שלנו להשתחרר. נכון אנחנו גם מגלים את הפרצוף ה"אמיתי" של המציאות שלנו, וזה אולי מרגיז אותנו ויוצר בנו תחושה שעד עכשיו היינו פריארים. זה בסדר, אין מה להבהל מכך. הצבת גבולות מאוד חשובה לתחושה של ערך ובטחון.

למעלה