בשרשור חוקר

mirrra

New member
../images/Emo18.gif בשרשור חוקר ../images/Emo18.gif

פיי כמעט שכחתי מזה...טוב שיש תזכורות בפלאפון! אז..הנשאלת היום... ^כסיסת ציפורניים^ ^בעצם לא זה לא בריא^ טליי- Just TalTi בחרתי בה כי היא המנהלת של הקומונה ומגיע לה כבוד "כלשהו" כאן
תביאו אותה בחקירה!

mirrra

New member
שואלת

אני תמיד ראשונה, איזה מוזר, אה? 1. מה עשית מתחילת החופש? 2. מה התכוניות שלך להמשך? 3. איך המרגש לקבל 3 נקודות? 4. איזה פרס את הכי רוצה לקבל? 5. מה דעתך על מנגו? 6. את מעדיפה נרות, כדורים או סירופ? 7. למה את שרה יפה? 8. למה לא ידעתי שיש לך חשמלית? 9. את מביאה לי פקק של בריזר מחורר למפגש?
10. מה דעתך על המספר של השאלה? [תגידי 10! תגידי 10!]

Just TalTi

New member
אנייייי =]]

1. מה עשית מתחילת החופש? שומדבר כפול 2 2. מה התכוניות שלך להמשך? סאמר סקול =] ועוד שטויות. 3. איך המרגש לקבל 3 נקודות? נפלא, אני אתלה אותן על הקיר 4. איזה פרס את הכי רוצה לקבל? כל דבר יהיה נחמד =] 5. מה דעתך על מנגו? שולט ביותר. יש לי עץ 6. את מעדיפה נרות, כדורים או סירופ? נרות בתחת, זה כל כך שולט! 7. למה את שרה יפה?
כי אמא המליטה אותי ככה. ואני לא שרה יפה. זאת אשליה אופטית 8. למה לא ידעתי שיש לך חשמלית? אין לי מושג
9. את מביאה לי פקק של בריזר מחורר למפגש? אני אגנוב לסוניה =] אבל אל תספרי לה.. 10. מה דעתך על המספר של השאלה? [תגידי 10! תגידי 10!] 10! 10! =]

mirrra

New member
למה לזזל לכולם יש עץ מנגו ולי לא?!

היית בלהקה?! ולא סיפרת לי?! טוב אז אני מסויפה שאלה 11. היית אי פעם בלהקה? 12. מה היה תפקידך? 13. מה קרה? 14. את מתכננת להיות בעוד להקה כלשהי? 15. אני אקבל נקודות על הפינה?

Just TalTi

New member
יש לי אפילו 2, רק שאחד לא ממש עובד

11. היית אי פעם בלהקה? כן
12. מה היה תפקידך? הייתי הקלידנית
=\ 13. מה קרה? היא התפרקה, בגלל שהחלפנו גיטריסט, ואז ההוא עשה לנו בעיות.. והרבה בלאגן.. וזהו.. 14. את מתכננת להיות בעוד להקה כלשהי? זה היה אחד הדברים הכי כייפים שאי פעם עשיתי, אז ברור! אבל לא נראה לי שאני אמצא =\ 15. אני אקבל נקודות על הפינה? את מערבת את קרן בשאלות שלי =[

mirrra

New member
חחח לא עובד..תביאי לי אותו

קלידנית? אבל את יודעת לנגן על גיטרה!!! לא?
תמצאי תמצאי..אמונה בת אדם!

Just TalTi

New member
חח קחי, הוא מוציא רק מנגו אחד בשנה

לא הייתה לי אז חשמלית, היא פחות מחצי שנה אצלי.. והלהקה לפני שנה וחצי.. כולה ניגנו שני שירים.. חח ושהתחלנו להמציא שיר משילנו [שהיה חצי מוכן], התחיל הבלאגן.. היינו בערך 3-4 חודשים מישהו רוצה להקים איתי להקה?
חח

בטלקאפ

New member
טלי../images/Emo2.gif

היית פעם בלהקה או משו? מה שלום שימי עניים? לחתונה הבאה נכון שלא תשכחי שיש לך רב[ה] שיעשה לך תעבודה;[? את תבואי לממפגש נכון? איפה את גרה? באיזה בצפר[שם]?

Just TalTi

New member
שוב אניי! =]

היית פעם בלהקה או משו? כן, קראו לה שרוך ארוך. חעחע מה שלום שימי עניים? הוא אוהב את אבא שלו, והעיניים שלו גדלו לחתונה הבאה נכון שלא תשכחי שיש לך רב[ה] שיעשה לך תעבודה;[? אני לא מתכוונת להתגרש, אבל בטח! חיחי את תבואי לממפגש נכון? אני מאוד מאוד מקווה איפה את גרה? באיזה בצפר[שם]? ברחובות, בצפר קציר =]

IVaLeRyI

New member
טליייייייייייייייייייייייי.

1. איך זה לחיות כשלשם שלך יש רק 3 אותיות? 2. נכון שאת ילדה חמודה שלא תעליב אותי ותביא פקק של בריזר גם לי? 3. איך זה לנטוש את הקומונת הפלאש אנד בלאד שלך לעומת פורום זר? 4. באיזה גיל הבנת שאת מוותרת על תרבות הפופ לעומת גיטרות ובנים מזיעים? 5.איך הת מגיעה למפגש - רגל[קו 11] ,אוטובוס[איזה קו?] או אוטו.[איזה כביש?] 6. עד איזה מס' את יודעת לספור? 7. כמה קיבלת השנה בתנ"ך? 7. איך את מרגישה לגביי העובדה שחזרתי על אותי המס' פעמיים? 8.נכון שכלל לא עצוב לך שלא הגעתי עד 10?

Just TalTi

New member
ואללל חח

1. איך זה לחיות כשלשם שלך יש רק 3 אותיות? חיים קלים 2. נכון שאת ילדה חמודה שלא תעליב אותי ותביא פקק של בריזר גם לי? אני אחפש לך =] 3. איך זה לנטוש את הקומונת הפלאש אנד בלאד שלך לעומת פורום זר? לא נטשתי! אני שם במסווה 4. באיזה גיל הבנת שאת מוותרת על תרבות הפופ לעומת גיטרות ובנים מזיעים? כיתה ז'. גיל 13 וחצי [וקצת ו', שמעתי גרין דיי] 5.איך הת מגיעה למפגש - רגל[קו 11] ,אוטובוס[איזה קו?] או אוטו.[איזה כביש?] שכחת רכבת. 6. עד איזה מס' את יודעת לספור? 10, אבל זה גם ממש קשה לי 7. כמה קיבלת השנה בתנ"ך? במחצית הראשונה 94, ובמחצית השנייה לא למדנו תנ"ך כי המורה קיבלה דיסק בגב
אז אין לי ציון 7. איך את מרגישה לגביי העובדה שחזרתי על אותי המס' פעמיים? שערוריה 8.נכון שכלל לא עצוב לך שלא הגעתי עד 10? דווקא כן =\ אני דורשת עוד 2 שאלות!

ממממ

מה אני אשאל...??? 1. מה את חושבת על התמונה הזו?
2. מה השעה בשעון שלך על הקיר? 3. ובשעון בפלאפון? 4. ובשעון בערוץ 02? (או לחילופין בממיר הדיגיטלי) 5. איזה מהשעונים הכי מפגר? 6. מה תעשי בנידון? 7. איך לגור בחובות? 8. למה את חושבת ככה? 9. את אוהבת ג'וקים? 10. למה? 11. בקשות מיוחדות?

Just TalTi

New member
ממממ

1. מה את חושבת על התמונה הזו? הציור יפה, האיש[ה] שבציור לא יפה 2. מה השעה בשעון שלך על הקיר? אין לי שעון על הקיר =\ 3. ובשעון בפלאפון? הפלאפון לא לידי 4. ובשעון בערוץ 02? (או לחילופין בממיר הדיגיטלי) אין לי כח לבדוק 5. איזה מהשעונים הכי מפגר? השעון שיש לי על היד. חח הוא מפגר ב8 דקות ואין לי כח לשנות את זה 6. מה תעשי בנידון? כלום
7. איך לגור בחובות? בחובות? חחחח רחובות כנראה, נחמד נחמד. יש הרבה אקשן 8. למה את חושבת ככה? כי כל יום שישי קורה פה משהו.. חח יריות משטרה רצח סכין שיכור מסומם מכות.. 9. את אוהבת ג'וקים? מתה עליהם, ממש 10. למה? כי הם שחורים 11. בקשות מיוחדות? תעשה סטרפטיז!

לינקנית

New member
יאאאא בבקשה תעשה לי

הבטחתתתתתתתתת לי באייסייייייייי שתעשהההההההה תפסתי אותך על חם מותק

למעלה