בעיה דחופה !!!

BlogTV Police12

New member
../images/Emo18.gifבעיה דחופה !!!

נתקלתי בבעיה מוזרה - כשהמערכת של צחי פועלת , הדפדפן במחשב לא מגיב , כלומר הדפים לא נפתחים . ולהלן הסבר: עם הפעלת המחשב , אני מפעיל כדבר ראשון את המערכת של צחי. לאחריה אני מפעיל את האקספלורר ומדפדף ומטייל באתרים השונים . היום הבחנתי בתופעה מוזרה שהדפים לא עולים! כלום לא עזר גם לא ניקוי קוקיס , קבצים זמניים וכו , וכן ריסטארט למחשב . לפתע עלה רעיון במוחי : סגרתי את החלון של המערכת של צחי , והנה הכל רץ והאתרים עולים כמו שצריך ,חזרתי והפעלתי שוב את המערכת ושוב זה תקע את הדפדפן שוב , ביצעתי מספר רב של בדיקות הלוך ושוב ואין שום ספק שזו אכן בעיה ולא עניין מקרי . במקרה שאלתי את אוריין אם גם אצלו קיימת אותה בעיה , והוא ענה לי "יש וירוס במערכת של צחי" צחי היקר , תעשה משהו בחייאתק - אני כל כך אוהב את המערכת שלך אבל פוחד להכנס עד שתתן את האוקיי שהכל בסדר .

BlogTV Police29

New member
../images/Emo12.gif מוזר מאוד

אני לא נתקלתי בבעיה הזו אצלי זה דופק טוב מאוד לא כמו סאלי :p

BlogTV Police32

New member
גם לי זה היה אבל בלי שום קשר למערכת

פשוט פירמטתי את המחשב וזהו .. לדעתי שיחקת בהגדרות של המהירות של האקספלור זה תוקע את זמן העליה של הדף או של האקספלור עצמו . פרמט ידידי צחי לא קשור לענין לדעתי..

BlogTV Police12

New member
אוקיי יוסי אבל ..

מה לגבי הוירוס אשר אוריין טוען שקיים במערכת ? ושנית למה כשאני לא פותח את הדף/ המערכת של צחי , האקספלורר רץ כמו שצריך ,, זו לא שאלה מעניינת ?

BlogTV Police12

New member
וברשותך עוד שאלה יוסי ...

אם זה עניין של הגדרות , למה לא לשחק עם ההגדרות ולשחזר את המצב במקום לפרמט שזה עניין לא פשוט עם ההתאמה של התכנות המרובות שיש לי במחשב ואשר יהיה צורך להתקינן מחדש ?

BlogTV Police32

New member
תגובה ל12

ידידי אני כתבתי לך מנסיוני מהתופעה המוזרה הזאת אני אפרט לך יותר מה היה לי למשל ההיתי פותח תאקספלור הכל עובד כרגיל וסבבה עכשיו אם ההיתי פותח תיקיה הכל היה נתקע לי פתאום כולל האקספלור עכשיו היו ימים שהכל עבד חלק, עכשיו השיחזור מערכת לא משחזר שינוי הגדרות של המהירות פתיחה השאלה הנשאלת אם בכלל התעסקת אם זה ?

BlogTV Police12

New member
אוקיי...

השתמשתי בביטוי לשחזר , אבל התכוונתי לשחזר את ההגדרות ולא לעשות שחזור מערכת ,,, כן זה ברור יוסי ידידי , תודה בינתיים

למעלה