בלאק סטיר

מאקי

New member
../images/Emo18.gif בלאק סטיר

בצומת גלילות היום בשעת צהרים מאוחרת ישבנו על הבר המבורגר לבנים אנחנו על הקלמרי וכולנו לא חשים בטוב ... זו המעטה...... היות ולא אכלנו במקום אחר וכולנו יחד ככה...... אז גם לא היה טעים וגם לא היה נעים. שתדעו. מאקי

גסטרו

New member
בלאק סטיר או בלאק של בוקששתר

אם צומת גלילות אז זה בלאק בלבד (בייבי של בוקששתר)וזו בקורת שלילית נוספת ברשימה ארוכה מאד מהתקופה האחרונה.

מאקי

New member
בלאק את צודקת.. שאלתיהו עכשיו

אני אפילו לא התפנתי להסתכל בתפריט.. ניהלתי שיחה של חצי שעה עם אוסטרליה... והם התיישבו הזמינו לי.... ולא היה לי מה לומר חוץ.. מ איכס. מאוד מאכזב. כי כל הבקר הסתובבתי במזה מטבחים מגניבים.. ובגלל שלא רציתי לאכול איפה שמכירים.. ושלא יעשו לי הנחות.. נסענו והאיש הטוב שלי רצה לשמח אותנו כי ידע שזה של בוקשתתר וכו... כולם שותים תה עכשיו. והאיש אמר שמחר יתקשר לשם..... זה מוגזם.

בלאק בסינמה סיטי

הייתי עם המשפחה לפני כחודשיים, היה דווקא די נחמד. באזור מוזס הרצליה יותר נעם לי, אבל הבלאק היה בסדר גמור. יכול להיות שמדובר בחוסר עקביות...

ssyוM

New member
בעעעע....../images/Emo5.gif

אכלנו שם מזמן, פעם אחת יותר מידי ...

fellerr

New member
אני חייב לציין ש...

היי, אני חדש פה אבל הייתי חייב להגיב לשירשור הזה - שמעתי המון תגובות רעות על הבלאק בסינמה סיטי, ואני חייב לציין שאף פעם לא אכלתי שם, אבל - בסניף המקורי של בלאק ברחובות אכלתי המון פעמים ואף פעם לא התאכזבתי, לא מהמנות ולא משפע האלכוהול...

S i g u r R o s

New member
אז?

מה זה אומר ? שזה בהכרח טוב ?
תרשה לי לא להסכים. מאידך, ככל שהדבר נוגע לביקורת פרי עטי, הרי שכיוון שניחנתי בבלוטות טעם משובחות, משובבות ומחוננות, צא ולמד שהתרשמותי ניצבת לה אקסיומית בראש היכל הפאר של המשוואות האלמותיות. משקלה בזהב וערכה לא יסולא בפז. ברגע שהועלתה על הכתב, בין במלים בודדות, בין בסאגות מרופדות, לא נותר אלא לשלהב עיניים בממצאים, להתרגש, לחייך ולהפנים. חווית האכילה אצל בוקששתר ב"בלק בר & בורגר" בגלילות הייתה לא טובה וסמרטוטית. ההמבורגר שמן להחריד, הצ'יפס, כפי שכבר כתבתי בעבר, אימפוטנטי להחריד. מי שבלוטות הטעם שלו מכויילות על איכויות נכונות - יסכים. מי שקצת פחות, ימשיך לאכול את היומרה של בוקששתר ויכחיש.

fellerr

New member
ככה...

אל לך להלל את עצמך יותר מדי, יען כי אתה טועה!!! לא הייתה לי שום כוונה לסתור את החוויה הנוראית שעברו בלוטות הטעם העדינות שלך בבלאק גלילות. כוונתי היחידה הייתה למנוע מציבור קוראי ביקורתך המהוללת את התחושה כי כל מסעדות ההמבורגר מתוצרתו של צחי בוששתר אינן ראויות לביקור, אלא לצמצם את טווח הביקורת למזללה אחת בלבד. בקיצור, אם תזדמן לאיזור רחובות, שים פעמיך למסעדת בלאק המקורית, וכולי תקווה כי לא תתאכזב...

S i g u r R o s

New member
../images/Emo8.gif

בוקששתר לטעמי, קצת בהמי. לא התפלאתי לטעום קציצה גסת טעם ולא מהוקצעת וצ'יפס כה מגעיל. מסופקני אם ברחובות החוויה תהיה שונה עבורי. בכל מקרה, אם בוקששתר החליט להקים רשת, שומה עליו לנהוג אחידות טעם ואיכות בין סניפיו. שיהיה בריא. אני מ"מטעמיו" לא אטעם.

גסטרו

New member
לשבחו יאמר שקראתי שמכין לחמניות

מקמח נטול גלוטן. למי שיש ילד עם צליאק או הוא עצמו אוכל ללא גלוטן זו בשורה נהדרת.

מאקי

New member
חבל שלא אכלתי לחמניה....

אולי ממנה לא הייתי כה חולה.... אם אאלץ עוד פעם לאכול שם אשמע לעצתך ואזמין לחמניה... מבטיחה. מאקי

גסטרו

New member
לא נראה שלחמניה מקמח ללא גלוטן

כדאית למי שלא חיב... יש במתחם ליד, סברו ואין על לחמניות השום שלהם...

fellerr

New member
אתה בטוח בזה?

יש לך רשימה של עוד מקומות שמגישים אוכל נטול גלוטן? ודרך אגב, גם ההמבורגרים נטולי גלוטן... ממקור ראשון

גסטרו

New member
המידע מקריאת קומוניקט באחד

השבועונים- אם אתה רוצה אבדוק איזה מהם. לא כל הלחמניות שם נטולות , כמובן ו..לא, לצערי אין לי רשימה ונראה שהמודעות לנושא נמוכה בקרב המסעדות. יש את הקונדיטוריה של בן עמי , אשר בגלל בנו חולה הצליאק נחשף לנושא ויש לו קו עוגות נטול.

ננה f

New member
אני מניחה שבאגודת הצליאק ובפורומים

שלהם ניתן להשיג רשימה של מקומות מומלצים.

fellerr

New member
כן, אני מקיר את האתר

של האגודה... אבל המון תודה בכל מקרה!

fellerr

New member
**מכיר** ../images/Emo163.gif

יודעים איפה אפשר לקנות מוצרים נטולי גלוטן של בן עמי?

למעלה