ביטול האירוח

../images/Emo41.gif אירוח הזוג המודח! ../images/Emo41.gif

עומר ברנע וויקטוריה מגלניק, הזוג שהודח אתמול מהתכנית "רוקדים עם כוכבים" מתארח הערב ב-20:00 ב-BlogTV של תפוז אנשים ויענה לשאלות הגולשים. שרשרו שאלות כבר עכשיו!

שימו ../images/Emo23.gif- שינוי באירוח!

במקום עומר וויקטוריה, יגיעו לכאן הערב אליענה בקייר ואורון דהן באותה שעה, ויענו על שאלותיכם. שרשרו לכאן שאלות!

../images/Emo106.gifשאלות../images/Emo106.gif

קודם כל באסה שהודחתם
, הייתם מדהימים
רואים שהשקעתם, והוצאתם מלא אנרגיות חיוביות
עומר!, האתגר שלך בריקודים סלוניים מהו?, מה אתה מרגיש שאתה רוקד ריקודים כאלו
ושאלה אחרונה - יש שמועות שאתה כבר מפסיק לדגמן לחברות הבגדים והמותגים הכי 'חמים' שבשוק, האם זה נכון
אם כן מדוע
תודה!, מחכה לאירוח
.

אליענההההההההההההההההההההה

אההההההההההההההההה!!! אני לא מאמינה
וואו אני מתרגשת....! קושם כל אתם ממש ממש ממש ממש נפלאים אני ממש אוהבת אותכם ושתדעי לך אליענה יש לך עתיד חח...
(הכוונה לריקודי סלוניים חח...) את משקיעה את כל כולך ואת עושה תנועות טובות ומהממות כי את בעצמך מהממת!! אני פשוט לא מאמינה שאני כותבת לך אמא'לה...! את הכוכבת שלי
והשאלה(אם היא אלייך חח....): מה את מרגישה כשאת רוקדת עם אורון והאם את נהנת מהריקוד הסלוני?? ב-
בר ואם אפשר איזה דשדשון קטןן לבר!!

ShiRuSh27

New member
אליענה ואורון..=]

אתם פשוט מ-ה-מ-מ-י-ם-!-!-!
אורון- איך הגעת לריקודים סלונים?! ואיזה סגנון אתה יותר אוהב לרקוד-סטנדרט או לטין?! אליענה- קודם כל את מדהימה..ואת רוקדת מהמם
עכשיו לשאלה: איזה ריקוד את הכי אוהבת? ומה את מרגישה כשאת רוקדת!? שיהיה לכם מלא מלא מלא בהצלחהההה
אוהבת-שיר

aphrodita19

New member
אורון ואליענה- התלהבנו בבית חבל"ז..

אורון - אתה מלמד איפשהו? מה הרקע שלך? קלאסי/מודרני? ספר על עצמך! אתה ואליענה שוסים. אליענה - בטוח רקדת בעבר.. תודי! :)

אליענההה ואורוןןן!

אורון-איך זה לעבוד עם שחקנית כל כך מפוסמת ומצליחה? אליענה-מה את חושבת על אורון? והאם כיף לך לעבוד איתוו? ובבקשה אליענה ד'ש קטן למאי
מתה עליייייייייייייייייייייייייך!!!

marten

New member
אורון נישמתי

היי ממי זאת מרטה! לא האמנתי לראות אותך בתוכנית! ישר דיברנו עם אמיליו אני ויגאל! איזה תותח אתה יאללה :) שתדע שכל שבוע יש לך את הקול שלנו... כמה טוב שעשית צבא הא?? :)) אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם!! תהיה בקשר! מרטה

../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif

נא לשרשר לשירשור המתאים בפעם הבאה

אליענה ואורון../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

אתם הזוג שהכי אהבתי
אתם רוקדים מדהים
שיהיה לכם המון בהצלחה! ואמממ שאלות
אליענה.. האם חשבת אי פעם שתרקדי?
את נהנת לרקוד?
את חושבת שתמשיכי אחרי התוכנית בתחום?

T h e man

New member
אליענה

אליענה מתוקה, אני עוקב אחרייך מאז "פרוייקט Y", דרך "השיר שלנו" ועכשיו את ב"רוקדים עם כוכבים"... הצלחת להפתיעה את כולנו בכישרון הזה שלך. שאלה לאליענה - האם תמשיכי לעונה השלישית של השיר שלנו? שאלה לאורון - איך זה לרקוד עם אליענה הפצצה? :) מאחל לשניכם הצלחה!

למעלה