בבשרשור חוקר!

mirrra

New member
../images/Emo18.gif בבשרשור חוקר! ../images/Emo18.gif

ואני לא אמתח אותכם כי אני ממהרת בעצם..מה, אני אוותר על התענוג? הנשאלת של היום... היתה על סף רצח [שלי]... מחכה שנים... והנה הגיע תורה... הילדה עם 100 ההבעות [וכולם יפות]... ---בטח כבר כולם יודעים על מי מדובר---- אבל... הנשאלת היא...
l AdidAs l אני אשאל אח"כ, תזכירי לי.

SPFAN

New member
עדייייי!!

בוקר טוב! מה קורה? מה חדש? מה את עושה? -ועכשיו לשאלות המפגרות- נכון שאת זונת בובים? נכון שאת זונת שמעון פרנסים? נכון שאת זונת מנהלי פורום סימפלאן בתפוז? נכון שאת זונת... אממ... הכל
? נכון שעומדות להיות לך משקפיים? (מואחהחה משקפיים זה דבר מאגניב) נכון שאת אוהבת שאלות שמתחילות בנכון? את רוצה עוד מפגש? מה את עושה בזמנך החופשי? את רעבה? אם כן, מה את רוצה לאכול? את צמאה? אם כן, מה את רוצה לשתות? מתי בפעם האחרונה שתית? מתי בפעם האחרונה אכלת? למה אני שואל שאלות על אוכל? למה את עונה על השאלות האלו, למרות שהן מפגרות? את חושבת שאני מפגר? זהו
תודה על ההקשבה וגיוס קל

imri2

New member
שאלות

מה את אוהבת? מה את שונאת? מה נטחן אצלך הכי הרבה במערכת? ובמח? כמה זמן אוהבת את ס"פ? יש חבר? טוב לדעת שאני לא הזקן היחיד בפורום (חוץ מהחייל?).

l AdidAs l

New member
הווו =]

מה את אוהבת? מיץ פסיפלורה בננה
מה את שונאת? עגבניייה
מה נטחן אצלך הכי הרבה במערכת? סבתא של דודה שלי;[ [WTF?!?!] ובמח? אבא של סבתא של דודה שלי!!!!
כמה זמן אוהבת את ס"פ? הוו הוו..בערך שנה וחצי-שנתיים יש חבר? הוו;[[ . . . לא
טוב לדעת שאני לא הזקן היחיד בפורום (חוץ מהחייל?). בן כמה אתה?!?!

l AdidAs l

New member
יונתעעעאאאאאאןןןן../images/Emo12.gif

בוקר טוב! צהריים טובים =] מה קורה? אני קורא
מה חדש? אמ..אמ..החיים משעממים..זה חדש?
מה את עושה? עונה לשאלון שלך יא זונה;[[ -ועכשיו לשאלות המפגרות- נכון שאת זונת בובים? מודה באשמה
נכון שאת זונת שמעון פרנסים? שיט...גם פה אני מודה
נכון שאת זונת מנהלי פורום סימפלאן בתפוז? סאאממכככככ כןכןכן אני מודה;[ נכון שאת זונת... אממ... הכל
? טוב..פה אני חולקת על דעתך
נכון שעומדות להיות לך משקפיים? (מואחהחה משקפיים זה דבר מאגניב) בוא אני אספר לך סיפור..ישלי כבר משקפיים
אני פשוט שמה עדשות! מוחעאהעאה נכון שאת אוהבת שאלות שמתחילות בנכון? נכון[?] את רוצה עוד מפגש? כןכןכןכןכןכןןכן!!! כן=]]] מה את עושה בזמנך החופשי? ישלי מספיק כזה בחופש המזורגג הזה;[[ כלוםם!! את רעבה? הרגע אכלתי צהריים;[ אם כן, מה את רוצה לאכול? ממ..לא את צמאה? הוווו כן תודה שהזכרת לי אם כן, מה את רוצה לשתות? מיץ פסיפלורה בננה
מתי בפעם האחרונה שתית? לפני חצי שעה
מתי בפעם האחרונה אכלת? לפני רגע;[ למה אני שואל שאלות על אוכל? כי אתה שמייןןן למה את עונה על השאלות האלו, למרות שהן מפגרות? כי נו;[ עד שמירה בוחרת אותי לשרשור חוקר אני לא אענה?!
את חושבת שאני מפגר? לא;[[ יש גבול! אתה זונה! אבל לא מפגר.. זהו
תודה על ההקשבה וגיוס קל בבקשה על כלום
ויומנעים.

Just TalTi

New member
סופסוף!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

עדי? מה קורה? מצויין מתי פעם אחרונה שהסתפרת? למה? מצויין מתי פעם אחרונה צבעת את השיער? למה? מצויין מתי פעם אחרונה צבעת את העיניים? למה? מצויין מתי פעם אחרונה שהלכת לבריכה? למה? מצויין מתי פעם אחרונה שהיית חולה? למה? מצויין מתי פעם אחרונה אנסת מישו? למה? מצויין את תתגעגעי אליי?
למה? מצויין [אני מקווה שהתשובה תהיה הולמת מספיק למצויין] כואבת לי הבטן? למה? לא מצויין
אני אפסיק לשאול שאלות, טוב? למה? מצויין שיהיה לך יום נפלא? למה? מצויין

l AdidAs l

New member
טלייייי שליייי!!!! =]

עדי? טלי?
מה קורה? אבא קורא מצויין אחלה בחלה מתי פעם אחרונה שהסתפרת? לפני בערך חודש-חודשיים למה? ככה;[ מצויין אחלה בחלה מתי פעם אחרונה צבעת את השיער? בכיתה ג' חעחע ואני מתחרטת על זה כל חיי למה? כי אמא לחצה עליי;[ מצויין אחלה בחלה מתי פעם אחרונה צבעת את העיניים? מה מי צובע עיניים;[[ למה? כי ככה
מצויין אחלה בחלה מתי פעם אחרונה שהלכת לבריכה? לפני שבוע בדיוק
למה? o_O כי אני משוגעעע!!!!111 מצויין אחלה בחלה מתי פעם אחרונה שהיית חולה? ממ..חצי שנה ככעע למה? כי הלכתי כל הזמן בגשם לביצפר בלי מעיל ובלי מיטרייה
מצויין אחלה בחלה מתי פעם אחרונה אנסת מישו? נו במפגש..את בוב;[[ למה? כי הוא כוסוןןןן
מצויין אחלה בחלה את תתגעגעי אליי? ברור
איך את שואלת בכלל
למה? כי אתה אהבת חיי
מצויין [אני מקווה שהתשובה תהיה הולמת מספיק למצויין] נו;[ אחלה בחלה לא מספיק הולם? כואבת לי הבטן? מאיפה לי?!?!
למה? זה מתחיל לעצבן
לא מצויין לא אחלה בחלה אני אפסיק לשאול שאלות, טוב? זה יהיה נחמט=] למה? שקט כברררר!!!!!!!!@#$%^&E%^Y#$@$ מצויין שששששששששששששששש שיהיה לך יום נפלא? שיהיה לך יום מדהים =] ? למה? טלי תיזהרי ממני;[[ מצויין ACHLA BACHLA

Dorin555

New member
שואלת../images/Emo3.gif

שלום :] מה קורה? מה עשית היום? מה את רוצה לעשות? נהנת במפגש שהיה? תבואי גם למפגש הבא? ממה הכי נהנת? מה את שומעת עכשיו? מה את עושה עכשיו? את רואה השמינייה? את יודעת שרותם בגובה דשא? כמה נעליים ישלך? את מעדיפה כפכפים\סנדלים? נכון שהשאלות שלי סתומות? טוב, אז אני אפסיק

l AdidAs l

New member
קיי :)

שלום :] אלוהא מה קורה? הדוד של סבא קורא מה עשית היום? ממ..הלכתי לי לקניון סתאם..ו..זייהו
מה את רוצה לעשות? ללכת למכון כושר אבל נראלי אני אלך מחר בסוף;[ נהנת במפגש שהיה?
לייק שיואווו דההההה
תבואי גם למפגש הבא? אם זה יהיה בתאריך שאני אוכל אז כמובן =] ממה הכי נהנת? הכל הכל היה כ"כ כיף!! מה את שומעת עכשיו? Hot Hot Heat-Middle of Nowhere סתאם שיר נחמט מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון שלך;[[ את רואה השמינייה? יס רולז
את יודעת שרותם בגובה דשא? מי זה רותם;[[ כמה נעליים ישלך? המון
את מעדיפה כפכפים\סנדלים? כפכפים זה כיףף=] נכון שהשאלות שלי סתומות? לא נו;[

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo39.gifשואלת ../images/Emo24.gif

מה המצב? מה חדש? מה עשית השבוע? עושה משהו היום? בת כמה את? מי הפייבוריט שלך? איזה להקות את חוץ מס"פ אוהבת? מאיפה את? צבע אהוב? מה הדבר הכי חשוב לך? מתי קמת היום? יש לך יס או הוט? סדרה אהובה? שיר אהוב? זהו

l AdidAs l

New member
איזה כיף לי ולכם לא ../images/Emo3.gif

מה המצב? תודה לאל מישו סופסוף לא שואל מה קורה;[[ הכל טופ! מה איתך? מה חדש? נמנמ..שומכלום מה עשית השבוע? היה לי חתיכת שבוע נדיר!!! ממ..אז ככה:
הייתי בהופעה של יוסלס
הייתי במפגש פורום שלנו=] שליטה!
התחלתי סופסוף עם המעבר ביצפר..ויש סיכויים..ישששש!!
יום לפני המפגש ישנתי אצל חברה..אבל לא ממש ישנו..חעחע הלכנו לישון ב-6 בבוקר וקמנו ב-10
הכרתי כ"כ הרבה אנשים חדשים!
המון מהביצפר החדש
עושה משהו היום? נראלי הולכים סתאם לסבתא בערב ואז אולי אני אצא לאנשהו בת כמה את? 14 וחצי
מי הפייבוריט שלך? סאב=] איזה להקות את חוץ מס"פ אוהבת? הוו.. Green Day, Blink 182, Useless ID, Oasis, My Chemical Romance Yellowcard, Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, Sum 41 מאיפה את? ת"א סיטי
צבע אהוב? כחול!!!! מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה&חברים מתי קמת היום? מוקדם;[[ ב-11 וחצי..כי הייתי צריכה ללכת לאנשהו\= יש לך יס או הוט? יייסס
סדרה אהובה? השיר שלנו, דה או.סי, אנג'ל, חברים שיר אהוב? אין..אני אוהבת כ"כ הרבה..אי אפשר לבחור זהו
יומטוב=]

imri2

New member
אואזיס להקה נוראית.

פעם אהבתי אותם. אבל זה היה בעיקר בגלל ההופעה שלהם (התסרוקות, המשקפיים, וקצת אהבתי ת'חוצפה). אם הזמן הבנתי שהם להקה גרועה. למרות זאת, אני שומע לפעמים דיסקים שלהם (ולא מתלהב). סוג של מזוכיסטיות. ואני בן 19.

l AdidAs l

New member
מקפיצה ../images/Emo105.gif

כי אני צומי
ורוצה שישאלו אותי שאלות;[[[

למעלה