אתמול..

../images/Emo18.gifאתמול..

אתמול שוב פגעתי בעצמי. שוב נפלתי. הפעם חתכתי מול בית הקברות מול הקבר שלי אבא שלי. לא יודעת למה שם, פשוט כך זה יצא. 2 חתכים.. 6 תפרים.. לא יודעת מה יהיה הסוף אבל התייאשתי כבר מהכל. מצטערת שלא ממש כאן, אני קוראת ורואה שעל כולכם עוברים ימים לא קלים. אבל לא מגיבה, כי חסרת מילים. לא יכולה להכיל אפ'חד כי לא מצליחה להכיל את עצמי. סליחה.

batel500

New member
בובה חומד,

אני לא באמת יותר מה לומר, קצת מפחיד לי כל העניין.. פתאום חשבתי מה אבא שלך היה חושב עלזה. במקרים כאלה במקומך אולי ההייתי נזכרת הבמשפט המשעשע של וודי אלן, שבמקרה בטעות בלי כוונה גם רשום לך בחתימה "בא לי להתאבד, אבל יש לי כל כך הרבה בעיות שזה בטח לא יפתור את כולן" זו מין נקודה למחשבה.

eshkolit32

New member
בובה יקרה

את יודעת מה דעתי על המצב, ומה לדעתי את יכולה וצריכה וחייבת לעשות. חבל על החיים שלך, בובה, לא תהיה הזדמנות נוספת לחיות אותם, ולמה בעצם לחיות חיים של סבל? למה לא להחליט להפסיק להיכנע ולוותר? להחליט לגייס את כל האומץ שיש, להעזר בכל אלו שבאמת אכפת להם ואת יודעת שיש כאלה, להניח בצד את הפחדים, ולעשות מעשה? את באמת חושבת שהגעת אל העולם הזה רק כדי לכאוב? את יודעת שלא. את יודעת שיש דברים יפים בעולם הזה, כמו צחוק של ילד, כמו מוסיקה או קולנוע או ספרים שאוהבים, כמו חוף הים, כמו שדה של חמניות, כמו חברים טובים, כמו אהבה, כמו התקווה. אין שום סיבה שבעולם שכל אלו יימנעו ממך. אין שום סיבה שתחיי בחושך. ראית מה בטאל כתבה לך. תחשבי על זה. מוטב לצחוק על הצרות מאשר להיכנע. וכל הפגיעות האלה שלך בעצמך, לאן הן מובילות? האם הן יכולות לפתור משהו? למה את צריכה להעניש את עצמך כשאת ואני יודעות שאת בן אדם שכולו טוב, ולא מגיע לו עונש על שום דבר? למה לתת ל-
לנצח?? אני באמת מקווה ומאמינה שזה בהחלט אפשרי שיום אחד תגיעי למצב שתחליטי לקחת את הסיכון, תעשי מעשה, ותחיי את החיים שלך, כפי שאת ראויה להם. מלאים ברגעים יפים, בסביבה חברתית תומכת ואוהבת, עם עשייה חיובית של דברים בשביל עצמך. תהיי בטוחה שכשזה יקרה אני אהיה שם בשבילך ואחכה לך עם חיבוקים וירטואליים ואמיתיים, חזקים, בינוניים ומוחצים, ובקיצור מכל הסוגים. קבליי
ע-נ-ק-י ממני.
... באמת שאת שוברת לי את הלב בכל פעם שאת פוגעת את עצמך.

שלום לך

תהיי חזקה. אני אשמח לדבר איתך במסר או באיסיקיו, מסנגר, סקייפי, אימייל פייסבוק וכדומה. אולי אני אצליח להוציא אותך מזה. אבל הכל תלוי ברצון שלך.

למעלה