אזהרה!

BlogTV Police32

New member
../images/Emo18.gif אזהרה! ../images/Emo18.gif

ישנו משתמש שפונה לשוטרים במסנג'ר ומבקש לצרפו לרשימת החברים, ככל הידוע זהו אינו שוטר ולכן מומלץ לא לאשר אותו. כתובתו: [email protected] חמורה מכך היא העובדה שלאדם זה יש את רשימת המסנג'רים שלנו, כנראה שהמדליף שבינינו עדיין פועל במלוא הקצב ולא ינוח עד שיחשוף את כולנו... המשך ערב טוב, גיא.

BlogTV Police31

New member
הוא הגיע אליי למסנג'ר

אישרתי כי חשבתי שאולי מדובר באחד השוטרים וחוץ מזה איך בכלל הוא הגיע אליי שאלתי מיזה לאחר שהוא לא ענה חסמתי אותו אני ממש לא מבין את מה יהיה הצעד הבא מה הוא יגיע אלינו הבייתה ענת אני מבקש לטפל בזה בשיא הרצינות כי זה ממש מתחיל להפחיד

BlogTV Police43

New member
לכל מי שאישר ../images/Emo88.gif

עצה שלי לשנות עכשיו את הסיסמא של המסנג'ר ואם אתם ממש חוששים אז את כל החשובות ועוד דבר לפי דעתי זה הפורץ הראשון ויש לו את אותה רשימת מסנג'רים והוא פותח לו מייל כל פעם מחדש ואז מוסיף את כולם אל תלחצו אתם עושים מזה סיבוך נק ויוסי מה אתה מפחד חח חחחחחחח אתה גר בסוף העולם נראה לך הוא יבוא עד לשלומי? אתה חולמת מותק :p

BlogTV Police26

New member
אין ממש צורך...

תאמת... ממש אין צורך לשנות סיסמא... פשוט לא למסור אותה לאף אחד ולדאוג לשאלה סודית טובה! חוץ מזה אין דרך להשיג את הסיסמא שלכם - וגם אם יש אז יוכלו להשיג גם את החדשה... די לפרנויה :)

Queenati

New member
מספיק עם הפראנויה...

להזכירכם - פרצו כבר למסנגר של מוטי 41 ומשם יש את רשימת המסנגר של כולנו (כולל "הנה המלכה בכבודה ובעצמה..." יו איך שניבהלתי באותו הרגע....). וכבר ניסו בעבר שנאשר אותם בשמות שונים. או שפשוט לא לאשר...או שאם מאשרים - תמיד אפשר לחסום.

למעלה