אדם משתנה

../images/Emo18.gif אדם משתנה

כמו אישה מוכה גם אני מדי פעם מאמין לבראדלי בל שאולי עכשיו תגיע עלילה מקורית. אולי עכשיו הכל ישתנה. אולי הפעם ברוק לא תמצא את ה"סולמייט" התורן ואולי טיילור לא תהיה צדיקה. והנה, שוב התאכזבתי. שוב מחזור עלילה. בשבוע הבא אריק וברוק יתחתנו מחדש כדי להראות בין היתר לברידג'ט שברוק התקדמה הלאה ושאין לה רגשות כלפי בעלה של בתה. גם בעבר ברוק עשתה בדיוק את אותו הדבר - התחתנה עם גבר כדי להכחיש רגשות לבעלה של בתה. עד מתי תמחזר עלילות ברדאלי? עד מתי? (בתמונה: וויפ. עוד גבר שנוצל ע"י ברוק למטרות חתונה)

עופר8

New member
למה אין אייקון ספוילר בהודעה הזאת

או שאייקון אזהרה מספיק?

עיון בכללי הפורום

היה מראה שאייקון
הוא ספוילר עתידי. כשגולש מגיע לפורום מציעים לו לקרוא את כללי הפורום. מי שבוחר להתעלם מהקריאה (ומהכללים. כן!!!!!! נמאס לקרוא כאלה הודעות!!!!1111) - ספוילריו בראשו.

עופר8

New member
אני נמצא בפורום הזה מלא זמן

לא צריך להיות כל כך תוקפני !!! ואת כללי הפורום קראתי מזמן .. אז שכחתי...מה קרה..

אני קצת מבולבלת:

חשבתי שספוילר עתידי זה:
ובגלל זה קראתי את ההודעה שלך, וגיליתי את הספוילר על ברוק ואריק והתבאסתי קשות!!! אני לא אתווכח עם המנהל, רק תבהיר את הנקודה הזאת בשבילי, בבקשה...

arielbbb

New member
../images/Emo58.gif+../images/Emo18.gif צפניה-

לפי ניתוח העתיד בידי ובידי אסתר,הגענו להשערה שהחתונה באמת בשביל בריג'ט (למענה), אבל אחרי הסיפור הזה יגיע סיפור הרצח שקשור לסטפני,וניקמתה בברוק וניקח בחשבון את השמועה שברוק מגיעה למסקנה שהסולמייט האמיתי שלה זה אריק-אחרי החתונה! משמע- סטפני תנסה להפליל את ברוק,ואריק יעזור לה לצאת מזה-ואז היא תתאהב בו כמו פעם. אף אחד לא יודע את צפונות העתיד ואת צפונות בראדלי (הלא מיובש)!....אפשר רק לשער

למעלה