תודה אחותי..../images/Emo141.gif לוב יו טו../images/Emo70.gif

ואני כן נעלמתי בזמן האחרון.. העבודה פשוט תופסת אותי חזק ב...** ככה שאין יל זמן בכלל להכנס לפורום ולמקום שאני הכי אוהבת בעולם
אבל אני מקווה שזה ישתפר בשבוע הבא
בכל אופן שיהיה לכולם פה סופשבוע מדהים, מפונאן, אדיר, חלומי
, רבוי בשינה טובה
לי בכל אופן
, ובכלל - ת ה נ ו| ונצלו כל שניה שאני לא פה..
יאללוש חבר'ב כיף חאלק
אופתותכם,
מאיה

Japoneza

New member
לא רוצה לזמביה!!../images/Emo110.gif

מה?
יאללה מומלצים: מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? בית הבובות ואל תדאג. מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)? לא של שילה?
נו טוב: box of rain- greatfull deade תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- אמממ....שחזרתי ללמוד
ו..מה עוד? מה עוד? ראית שודדי הקאריביים 2 עוד פעם..והיה כ"כ יפה.. עשינו כל השבט "סעודה אחרונה"
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): נו, די, אין לי. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הייתי בחרדה"
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שודדי הקאריביים 2![למרות שכבר המלצתי עליו פעם] ועוד אחד- דרום אמריקה באופנוע [שבטח גם עליו כבר המלצתי] וכמובן...עוד משו?? לעבור בי"ס..זה באמת כיף! משהו שהרס לכם את השבוע- כלום? משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אימונים בטבעון...ייאייי
מזה??? אין לתת משו למישו?!?! אוקיי. אני מזמינה את עצמי לתת
למי שאני רוצה:
לאלעדי...שהוא שמן, מתוחכם ובעיקר צריך לנוח
ללירון שהביאה לנו מומלצים מוזרים
לאור, הלא היא אורושי סאן
למאיה
למורן..שיש לה מחר יומולדת!!
לעדן
לסופר החדש דנדש שלנו
לסהר
לרונלי החיילת! מסר לאומה- יש אנשים שפשוט צריכים לנוח. *אהמ אלעד* *אהמ אלעד*

תודה עומר י'זלמה../images/Emo70.gif

מתה עליך אחותייי
סורי שלא פינתי זמן קצת לשבת איתכם במעגל וזה אבל כבר הסברתי למה..
בכל אופן בפעם הבאה שאני במסן דיר באלק ואת לא שולחת איזה הודעונת
מתה עליך אחותי
מאי שלך.. ו....בקשר לסופר... אתה מוכר לי מאיפה שהוא

eden456

New member
אין לי מושג מה אני עושה פה ...

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות):"בית הבובות" מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה):"אם אלה החיים" תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - ___ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- היומולדת שלי -שד"א היא היום .
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם אלה החיים לאין כולם רצים" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): --אין-- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- --- משהו שהרס לכם את השבוע- שנגמר החופש משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אין למה לצפות בלימודים ,אין ראש לצפות . מסר לאומה- בית ספר זה חוויה שואתית ..חחחחחחחחח(אור אני לא צוחקת)|מאופקת|

מזל טוב עדן ! ../images/Emo65.gif

דרך אגב ,
: יש לך הרבה שורות ריקות בחתימה . .

מומלץ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
אישה כנענית מה שיר השבוע שלכם (לא של ב"ה)
מפלס המצברוח של מירי מסיקה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -
איך יפה:) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-
זוג חברים שלי התארס!!! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"יש לי הרגשה טובה... הנוף חולף בלי מחשבה... וזה מרים לי את מפלס המצברוח..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"מה לעשות שטבעת כזאת קונים פעם בחיים?" (ידיד שלי מספר לי בשקט בשקט על התכנון...) סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
חחח עזבו אתכם משהו שהרס לכם את השבוע-
האמת זה חרא מצברוח מראש ומלא דברים שמעלים את המצברוח משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
מתחילה מחר (שזה בעצם כבר היום) קורס פורטוגזית מסר לאומה-
אני רוצה בארבייייי

FRD

New member
../images/Emo23.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)\ מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)פוצ'-חצי יום תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -\ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- התחיל משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רק להתעורר לוקח חצי יום"
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכר נו סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מממ..פוצ' ממש חמדמד משהו שהרס לכם את השבוע- בנתיים הכל בסדר משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שיעור אנגלית
מסר לאומה- זוכרים את החיוך?

../images/Emo210.gif שיו ,

פעם ראשונה שאני רואה בחתימה של תפוז , ציטוט מסטרו ברי פלידס פוראור . ואני כמעט שש שנים בתפוז . אולי אני לא זוכר .

לא הראתי נוכחות הרבה זמן והתגעגתי..

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- הציורים של יובל/מדפים
מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)- זה לא אותו דבר של עברי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - לא ראיתי..
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- הוא
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יום ראשון דיכאון, יום שני עצבני, יום שלישי לא נגמר, רביעי מיותר וביום חמישי מצב רוח חופשי זה כבר סוף השבוע ומחר יום שישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יש פה אוזניים רכות
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- השבוע הצטרפתי לאדי, חתמתי על תרומת איברים- משהו חשוב מספיק!! באתר הבא ניתן להרשם: http://www.health.gov.il/transplant/ שימו
זה מגיל 18 ומעלה
משהו שהרס לכם את השבוע- כרגיל הצבא..סובלת מכל שניה שלי שם..
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- להפגש איתו
מסר לאומה- תחיו את הרגע מי יודע מה יקרה מחר.. יום טוב לכולם

eladi88

New member
נו טוב../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- הציורים של יובל מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - "חרא" חחחחח משהו שהיה בתוכנית של נתן זהבי....חחחחחח איזה שיר...אחד האופטימיים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=975817 עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- אמממממ יום רביעי...ומוצאי שבת
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "פתחת בוטיק אה י'מניאק??" "בוא בוא לפה י'צלם חתונות מסריח" חחחחחחחחחחחחחחחח אל תנסו להבין
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסידרה 24 כמובן
עונה רביעית הנה אני באאאאאא משהו שהרס לכם את השבוע- וואלה לא היה משהו כזה...הכל הסתדר משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אממממ אין משהו מיוחד מסר לאומה- "אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאני לא מוותר לחלום"

למעלה