frikin shin

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo41.gif../images/Emo18.gif ../images/Emo26.gif

מה לדעתכם הרגע הכי עצוב בסדרה
איזה שיחה או סצינה או משהו הכי אהבתם
או שהכי זכורה לכם
בראש1 יש מדור פוסטרמאניה עכשיו מתמודדים מחדש לפוסטרמאניה ויש פוסטר שאל אלקסיס ולורן. תצביעו להם!!!!!!!!!!!!!1 תקשרו ל- 067611111 וכנסו חמדור פוסטראמניה ותבחרו בהם...

../images/Emo10.gif

אני נזכרת ועולות לי דמעות. ברור שהפרק Forgiveness and Stuff (110) זוכה בפרק העצוב ביותר.. אצלי. N! הקטע שלורליי נכנסת לחדר של ריצ'רד ורואה אותו שוכב שם ומתחילה לבכות.. זה היה פשוט.. עצוב
*מזילה דמעה*

frikin shin

New member
../images/Emo26.gif

רגע הכי עצוב: לורליי חוזרת מהטיול עם רורי להרווארד ורואה את החופה שלוק בנה לה. והיא עומדת מתחת לחופה ובוכה... הכי הכי עצוב.
סצינה שאני הכי אוהבת עלק את השיחה שלה: הפרק של הסלים השיחה בין ג'ס לדין אחרי שג'ס ניצח את דין. ואיך שג'ס יורד עליו. זה הכי טוב...

blue dragonfly

New member
הצבעתי../images/Emo9.gif

לאלקסיס ורורי, כאילו דודו
אממ היה כמה רגעים שהיו מאוד עצובים לדעתי.... אחד מהם זה ב" The Break up- Part 2", בסצנה האחרונה, כשלורליי ניכנסת ורואה את רורי שוכבת על הספה והיא אומרת שהיא מוכנה לשקוע בעצב עכשיו
.... ואז היא מתחילה לבכות ואז לורליי מזמינה פיצה עם כל התוספות
הן פשוט חולות
אני בקרון אוהבת את כל הסדרה וכל סצנה וחצי יש קטע שאני ממש אוהבת
מה שאני זוכרת עכשיו זה כשלוק הפיל את ג'ס למים..... ג'ס רטוב
ושמתם
שהם הלכו בול אותו דבר לפני זה? זה היה ממש מצחיק

Blizzard Beach

New member
הממ...../images/Emo94.gif

*מצביעה*
שאלות קשות
הסצנה הכי עצובה... כל אלה שאמרתן היו עצובות, וחוזצמזה... בפרק שלורליי נפרדה ממקס ואז היא שכבה במיטה ובכתה ורורי נכנסה וחבקה אותה
. וגם שלורליי רבה עם לוק זה היה עצוב. במיוחד הקטע שהיא הציקה ליד הזה שיביא לה קפה ומאפין מלוק
כל הסצנות מצחיקות
... אבל אם הייתי צריכה לבחור, אז נראה לי בפרק 'רוץ ילד קט' שלורליי ורורי מדברות בשפה גבוהה, ואז רורי אומרת: 'האם הגבירה שמה לבה אל העת
' ולורליי עונה: 'oh, crap'...
זה היה מצחיק

PURPLE CHICKEN

New member
נמנמנמממ...

היו כמה, אני לא כ"כ זוכרת עכשיו.
אממ.. אחד שזכור לי במיוחד הוא מתוך Emily In Wonderland- אחרי שאמילי רואה את הביתן הזה במלון שרורי ולורליי גרו בו פעם, היא שואלת את לורליי כזה- "You hated us that much?" וידה ידה ידה. זה היה נורא עצוב.
בעונה השניה (שממנה אני זוכרת הרבה יותר...) היו כמה.
היו את שני הקטעים עם כריס, הראשון בפרק האחרון ששודר ביום שבת, כשלורליי מדברת איתו ממש לפני שהוא ושרי עוזבים, ואז הוא מתפרץ עליה. והשני בפרק האחרון של העונה, כשהוא מספר ללורליי ששרי בהיריון. אבל אני חושבת שהם היו יותר מתסכלים מעצובים.
אה! אני יודעת! בפרק Hammers and Veils, לורליי הרי מספרת לאמילי על החתונה עם מקס אחרי שאמילי כבר שמעה את זה מסוקי, רייט? ואמילי מגיבה בצורה מגעילה, רייט? ואז בהמשך אותו פרק, אחרי שלורליי ומקס יוצאים לארוחה, ולורליי מעוצבנת מכל העסק, היא מחליטה ללכת עם מקס לבית של ההורים שלה, רייט? טוב, די עם ה-'רייט'.
אז כן, לורליי לוקחת את מקס והם נוסעים לבית של אמילי וריצ'ארד, שם לורליי מתפרצת על אמילי ואז אמילי מתפרצת על לורליי שהיא לא סיפרה לה בכלל ו... קטע חזק.
וואו, אין לי מושג.
יש יותר מדי סצינות שנורא נורא אהבתי, באמת. אני צריכה לחשוב על זה...
אוּוּוּוּ, אני יודעת. בדיוק רציתי לכתוב על זה.
חברים- תצביעו בטירוף.
יש לנו מתמודדים קשים במיוחד- ג'סטין טימברלייק, התאומות אולסן, המלאכיות של צ'רלי ואוונסנס.

Blizzard Beach

New member
נכון../images/Emo70.gifבננה|

הקטע עם אמילי בוונדרלנד היה אכן עצוב מאוד
. ועם כריס, בפרק של שרי, שהוא עזב את 'לוק' ואז כולם הסתכלו על לורליי והיא הייתה כזאת עצובה
.

יש לי עוד אחד עצוב...

אני לא זוכרת באיזה פרק זה בדיוק *שיעול*הדר*שיעול*, אבל כשאמילי מגלה שלורליי לא ספרה לה על החתונה, יאדה יאדה יאדה...בכלופן, מתישהו בפרק היא אומרת לריצ'רד להתקשר אל רורי (אחרי שהוא היה רע לדין
)...בשביל שלא יקרה עם רורי מה שקרה עם לורליי. עוד חלק עצוב: כשלורליי באה לhang out עם אמילי

PURPLE CHICKEN

New member
*טלפותיה*

הראשון.
רק שמה שאת דיברת עליו זה מ-Sadie, Sadie, ומה שאני דיברתי עליו זה... ההתפתחות של העניינים בפרק אחרי.

למעלה