תגידו..

S h A n Y 1 7

New member
../images/Emo179.gifתגידו..

יש לי נגן כמו בתמונה ~~~> והוא נתלה כזה סביב הצוואר עם האוזניות, אבל אם אני רוצה לעשות ספורט הוא סתם עף לכל מקום
יש איזה מנשא לזה או משהו שאפשר לשים על החגורה פשוט ולשים בו את הנגן? כי זה לא הכי נוח ככה.. ובאותו נושא אם כבר..אם אני קונה אייפוד הוא בא עם המנשא שלו ? או שזה משהו שקונים לו בנפרד?

SnipeR3

New member
תשובה

לגבי האייפוד (להבדיל מאייריבר המתחרים) כל אביזר נלווה לנגן נמכר בנפרד ולרוב גם במחיר מופקע. לגבי הספורט, המסקנה ברורה וחד משמעית: לא עושים ספורט, בכלל! למה להתעייף...?

weird dust

New member
אהבתי את הרעיון נגד בספורט ../images/Emo6.gif

גם אני מתנוון לקראת גיוס. בכל מקרה זה נגן ג'נרי ללא הרבה דברים נילווים. עם האייפוד לא מומלץ לעשות ספורט בגלל שהוא על בסיס דיסק קשיח. אצלך זה נגן על בסיס זיכרון פלאש אשר לא נפגע מספורט והוא נגן מומלץ יותר לספורט.

פירמה 1

New member
נצל"ש

האם הנגן של סאנדיסק (כסוף) הוא על בסיס פלאש או דיסק קשיח?

יאיר B

New member
נרתיק לנגני אצבע

יש כמה סוגים של נרתיקים שמתאימים לנגני אצבע, לרוב יש להם רצועת סקוטש ליד וגם אפשרות לחבר לחגורה. ראי לדוגמא את הקישור למטה. יש עוד דגמים. חפשי בחנויות שמוכרות נגנים כאלו או בחנויות של כל מני פיצ'פקס.

weird dust

New member
השאלה אם זה מתאים

זה פירלס אז אני מאמין שכן אבל לא בטוח. יש בעיה אם הדברים האלו לא מתאימים ואז הנגן לא ניכנס או מתנופף בפנים. שוב זה פירלס והם היבואן של פרוסאוונד וזה יכול להתאים.

weird dust

New member
כן הם מאוד נפוצים

והם ניראים לא רע יחסית. ראיתי כמה כאלה.

יאיר B

New member
בעיקרון בחנויות של ציוד למוזיקה

חנויות שמוכרות נגנים, כבלים למערכות סטריאו וכאלה. אני גם העלתי פעם רעיון לקנות נרתיק לסלולארי (כמובן בגודל המתאים - אם תעשי זאת קחי את הנגן לחנות). יש המון סוגים וניתן לבחור את הנוח / מתאים /יפה ביותר לפי הצורך.

weird dust

New member
אני ניראה לי יפשט קצת את העיניין

לחפש בחנויות כגון קרביץ, אופיס דיפו, טאוור רקורדס וכ'ו.

למעלה