שאלה ...

Naughty Girl1

New member
../images/Emo179.gifשאלה ...

1) האם יש ספר מסויים שבו נמצאים כל המקצועות בהם אני יכולה לעסוק במקרה ואבחר באנגלית? 2) אני יודעת שאני יכולה ללמוד אנגלית-בלשנות, אבל לא כל כך הבנתי מה זה. אשמח אם מישהו יסביר לי. תודה!

linguini

New member
קישור בנושא בלשנות

בלשנות זה מחקר של השפה. אם את מתעניינת בבלשנות בחוג לאנגלית, אז כדאי להדגיש שבחלק מהאוניברסיטאות, בחוג לאנגלית לומדים דברים שספציפיים לשפה האנגלית; ובחלק מהאוניברסיטאות בחוג לאנגלית לומדים בעיקר דברים שנכונים לגבי כל שפה: איך לנתח מבנה ומשמעות של משפט, איך שפה נרכשת, וכו'. חוץ מזה יש מקומות שבהם בחוג לאנגלית צריך לקחת קורסים גם בבלשנות וגם בספרות אנגלית, ויש מקומות שבהם בוחרים או בלשנות או ספרות. הנה קישור עם עוד מידע על בלשנות (הגישה שם היא של בלשנות כללית, שמתאימה למי שמחפש להבין את השפה באופן כללי, ולא בהכרח להתמקד בשפה אחת כמו אנגלית).

אנגלית

אין ספר כזה.הלימודים מקנים ידע העשוי להועיל במספר רב של מקצועות - תרגום, עריכה, עיתונאות, דוברות, מקצועות התיירות, דיפלומטיה, ספרנות, מינהל עסקים ועוד. על מנת לעסוק בהוראת אנגלית בבתי ספר תיכון, על בוגר החוג לאנגלית באוניברסיטאות להשתלם בבי"ס לחינוך ולהצטייד בתעודת הוראה.

למעלה