סקר חדש

רינת4

New member
../images/Emo179.gifסקר חדש

תוצאות הסקר הקודם: "אם הייתם נותנים לאחת הדמויות ספין-אוף, במי הייתם בוחרים? מקום
: ברנדה עם 42.86% מהקולות מקום
: בילי עם 28.57% מקום
: אוליבר עם 14.29% מקום
: ארתור ובטינה יחדיו עם 7.14%
הסקר החדש הוא: סוף פרק 401 - האם עשה ניית את הדבר הנכון? כולם מוזמנים לענות על הסקר החדש ולכתוב כאן מה הם בחרו ומדוע.

Shaysnor

New member
בקשר לסקר החדש

האישיו פה זה לא המשפחה של ליסה.. נייט עשה את המעשה הנכון הוא עשה מה שליסה רצתה וקבר אותה לפי הרצון שלה. אבל הוא עשה מעשה נורא הוא נתן את העפר של הבחור ההוא מתחילת הפרק למשפחה שלה במקום. מה לגבי המשפחה של הבחור ההוא ????

אבל הוא נפטר לפני 30 שנה...

הסבירות שמישהו יבוא אחרי כל כך הרבה זמן וידרוש את העפר - סיכוי קלוש.

מה קשור?

shay כתב "מה לגבי המשפחה של הבחור ההוא" (הבחור שאת העפר שלו נייט נתן להורים של ליסה). לא סביר שמישהו ישים לב שהעפר חסר אם 30 שנה הם לא באו לקחת אותו.

ronre

New member
אני יודע, אבל...

אני מתייחס לשאלה האם נייט עשה את הדבר הנכון בכך שהוא "עבד" על המשפחה של ליסה, ונתן להם עפר שלא שלה.

Shaysnor

New member
הממ

זהו שחשבתי שזה העפר של הבחור שהראו בתחילת הפרק..ההוא שקפץ מהגג. אבל גם עם זה עפר של מישהו מלפני 30 שנה זה עדיין לא מוסרי.

חשבת נכון רק שזה היה לפני 30 שנה.

התאריכים שהופיעו אחרי סצנת המוות מראים שהבחור מת בתחילת שנות השבעים ועלילת הסידרה מתקיימת בימינו (השם שמופיע על הקופסא של העפר הוא אותו שם).

רינת4

New member
כן אבל זה לא ממש העניין לדעתי

זה יותר עניין של אתיקה. זה לקחת אפר של מישהו אחר שמת ולהשתמש בו לצרכים אישיים. זה גם כבר עניין של אמונה והרגשה אישית. אני לא חושבת שהייתי מצליחה לעשות כזה דבר, למרות שנכון - מי כבר יבוא לדרוש את האפר הזה? אבל איך אומרים? את הדין וחשבון אנחנו נותנים אח"כ לאלוהים (ושוב - כל אחד ואמונתו הוא - או חוסר אמונתו). ואני לא הייתי רוצה להסתבך איתו...

למעלה