סן דייגו

hillly377

New member
../images/Emo179.gifסן דייגו

אתמול התחיל הטורניר, אחת ההודעות המרעישות אכן הייתה שסרינה וילאמס פרשה עקב כאבים בברך, אין ספק שכולן מרויחות מהפרישה הזו, אבל הכי הרבה ג'ניפר קפריאטי שהייתה אמורה להפגש איתה ברבע הגמר ועכשיו במקומה עלתה מילן טו האמריקאית בתור לאקי לוזר מהמוקדמות. אתמול הסתיימו כמעט כל המשחקים בסיבוב הראשון בלי הפתעות מיוחדות, דנילדאו מנצחת את ריטה גרנדה ועוברת לסיבוב הבא, פיסניק מעיפה את סוארז, פרייזר גם בסיבוב הבא, מארי פירס שקיבלה כרטיס חופשי לטורניר מנצחת בקלילות את רזנו (הצרפתייה גם היא) שעלתה מהמוקדמות. מה יש לנו היום? קודם כל הבדל השעות בינינו לבין סן דייגו (שלמי שלא יודע נמצאת בקליפורניה) הוא 10 שעות בול. כל השעות שאני אתן כאן הן לפי זמן סן דייגו, תחשבו בעצמכם... מ10:00 בבוקר במגרש המרכזי: דוקיץ' נגד מגי סרנה (במצב הנוכחי של דוקיץ' אין לדעת מי ייקח) דאבנפורט נגד פרייז'ר רובין נגד פיסניק ב19:00 בערב במגרש המרכזי: הנין נגד דנילדאו שונסי נגד ברטולי מגרש מספר 9 מ10:00: סרבוטניק נגד צו (משחק סיבוב ראשון) פטרובה נגד מיקליאן (משחק סיבוב ראשון) שט נגד ריימונד (משחק סיבוב ראשון) מגרש מספר 11 מ10:00: הרוסיה לינה קרסנורוטסקאיה נגד אובטה היפנית (משחק סיבוב ראשון...) הוסורובה נגד שיבונה (משחק סיבוב ראשון) קפריאטי, מלייבה, בובינה, דמנטייבה, קוצ'ר, הנטצובה, פארינה אלייה, סוגיאמה וקלייסטרס ישחקו רק מחר.

chany

New member
../images/Emo24.gifחבל שסרנה לא משתתפת בטורניר

ושיהיה לג`נוש בהצלחה.

Niminator

New member
Hard Outdoors

על מה משחקים את כל הסבב האמריקאי בקיץ? העונה האהובה עליי בסבב נשים.

hillly377

New member
שתי מדורגות בחוץ ביום השני...

דנידלאו שמדורגת 7 בטורניר עפה היום לאחר שהפסידה בשתי מערכות לשיבונה. עוד מדורגת שכבר הספיקה לעוף היא שונסי שדורגה 6 והפסידה למיקליאן בשלוש מערכות צמודות. קלייסטרס וריימונד בקלות בשלב הבא.

אלון222

New member
הילי...אני לא יודע איך לומר לך|טמבל

אך אילו התוצאות משבוע שעבר בסטנפורד... מסכנה דנילידו דווקא ניצחה היום וסקיבונה מובילה כרגע מול הרסובה

hillly377

New member
מסתבר...../images/Emo163.gif../images/Emo67.gif

האקספלורר שלי כנראה דפוק לגמרי... כל פעם מציג לי עמוד מלפני כמה ימים... ואני ברוב התעופפותי... עמכם הסליחה...

למעלה