ת=ש=ר=ש=ר!!!!!
אני שמחה שאתה חושב ככה..יפה!!!!! נכון היא המלכה..סבבה אבל מה קשור עכשיוווווווו???? אנחנו בפורוםםםםםםםםםםםםםםם מ-י-כ-א-ל-ה... הבנת?! יופי..קליטה ''מהירה''.. לא הבנת?! מה לעשות..קיימים קשי הבנה בעולם אז שובבבב... אנחנו בפורום מ-י-כ-א-ל-ה!!! רוצה לדבר על נינט? סבבה..לדעתי..יש עליה 1000 פורומים..לא שחיפשתי.. או שתכנס לפורום השיר שלנו..! לדעתי היא יותר שייכת לשם.. מאשר לפה! אני ממש אוהבת אותה והיא סבבה של סלב/זמרת/שחקנית ואפילו פגשתי אותה השבוע ביום שני אבל זה לא ממש מתאים ובטח שלא כדי לפתוח שירשוררררררררררר...!!! תלך לאופ טופיקקקק..זה ההודעה הכי למעלה..תחשבו קצת בבקשה!! קצת..!! אני מצטערת על הטון והסוג דיבור..אבל זה כבר ממש מרגיז נפתרה בעיית ה-''כמה פרקים יש למיכאלה''? ועכשיו התחלנו עם עוד בעיה שעכשיו תפתח עוד 100 שירשורים?! סורי..על השפה אני לא רוצה לפגוע באפ'חד זה לא הכוונה אתה חדש כנראה.. אבל בבקשה פעם הבאה..תתחשבו בנו! יש פה הודעות הרבה יותר חשובות (אני לא אומרת שזאת לא מספיק חשובה) אבל היא לא קשורה לסדרה..ממש לא! עם אתה רוצה להגיד משו שקשור לסדרה תגיד- אפרת כהן המלכה של העולם!!! בסדר?! יפה.. ושוב סליחה..אני עצבנית רצחחחחחחח!!! לא ניסיתי לפגוע.. ואני כותבת בלשון זכר כי אני לא יודעת עם אתה בן/בת ואין לי כוח להתחיל עם ה-/