התפקדות יולי

../images/Emo179.gif התפקדות יולי

שם: תאריך לידה: ---------------------------- והשאלות לחודש זה: שיר ששמעתם לאחרונה ברדיו ואהבתם? קיץ - טוב או רע ליהודים? עכשיו בדיוק אמצע החופש - מהן התוכניות שלכם שמומשו עד כה? מגיעים להופעה בזאפה?

ברררר

New member
איזה חודש זה וואי....

שם: בר תאריך לידה:6.1.89 ---------------------------- והשאלות לחודש זה: שיר ששמעתם לאחרונה ברדיו ואהבתם? Take a look of my girfriend she's the only one I got talalala :) קיץ - טוב או רע ליהודים? הא? אני שונאת קיץ, ובטח לעשות טירונות בו. עכשיו בדיוק אמצע החופש - מהן התוכניות שלכם שמומשו עד כה? אמצע החופש? לא שמתי לב כי פשוט כל השנה היתהח ופש אחד גדול. לנצל את החודש הזה היטב כדי שאני לא ארגיש חרא התגייס חודש הבא :/ מגיעים להופעה בזאפה? בעז"ה!! אפשר פרטים שוב ?

ברררר

New member
נראה לי קוראים לו take a look of my girfriend

זה בטח במצעד של גלגלצ עכשיו חח כי הם טוחנים את זה.

Retama

New member
יולייי

שם: רותם תאריך לידה: 15/2 ---------------------------- והשאלות לחודש זה: שיר ששמעתם לאחרונה ברדיו ואהבתם? אממ שמעתי, לא זוכרת מה זה היה
קיץ - טוב או רע ליהודים? טוווווב! עכשיו בדיוק אמצע החופש - מהן התוכניות שלכם שמומשו עד כה? מה אמצע? התחיל שלשום... מגיעים להופעה בזאפה? לא..

שונאת מספרים חסומים! ../images/Emo46.gif

סליחה, אני פשוט מחכה לטלפון ומרפי כהרגלו החליט להציק לי אז בדיוק בשלוש דקות שהוצאתי את בילי היה טלפון, והוא היה מחסום
בכל אופן: שם: עדי תאריך לידה: 9.1 ---------------------------- והשאלות לחודש זה: שיר ששמעתם לאחרונה ברדיו ואהבתם? ברדיו? הממ.. החדש של יוני בלוך חביב.. קיץ - טוב או רע ליהודים? עקרונית טוב, שבוע שעבר הוא היה זוועה.. עכשיו בדיוק אמצע החופש - מהן התוכניות שלכם שמומשו עד כה? אמצע? החופש שלי עוד לא התחיל
למעשה, אפילו הבחינות שלפניו עוד לא התחילו..
מגיעים להופעה בזאפה? כנראה שלא.. אני צריכה עכשיו רגיעה קלה עד אחרי הבחינות.. אבל אני תמיד יכולה לקבל קריז ברגע האחרון

kobeba1

New member
עדי סחטיין על ג'וב...

שם:שקד תאריך לידה:1.06 ---------------------------- והשאלות לחודש זה: שיר ששמעתם לאחרונה ברדיו ואהבתם? שיר געגועים של קובי אפללו קיץ - טוב או רע ליהודים? מממ...נראה שטוב עכשיו בדיוק אמצע החופש - מהן התוכניות שלכם שמומשו עד כה? בנתיים עוד כלום אבל הם ימומשו מגיעים להופעה בזאפה? לא....אופי!

תמיד חלמתי להיות ממלאת מקום! ../images/Emo3.gif

סתם, תודה אבל זה לא ג'וב, אני רק מחליפה את מיכלי לשבועיים וחצי כי היא לא בסביבת מחשב..

אז מה...

באים לפה הרבה
? שם:יפית תאריך לידה:29.1.89 ---------------------------- והשאלות לחודש זה: שיר ששמעתם לאחרונה ברדיו ואהבתם?ממ.. קיץ - טוב או רע ליהודים?ללהקה:-O? סתם קיץ בלי מזגן זה רע מאוד.. עכשיו בדיוק אמצע החופש - מהן התוכניות שלכם שמומשו עד כה?להתבטל
מגיעים להופעה בזאפה?יש לי סיכוי

וויפידודו../images/Emo221.gif

שם: צליל תאריך לידה: 6/2 ---------------------------- והשאלות לחודש זה: שיר ששמעתם לאחרונה ברדיו ואהבתם? נמנמ... לא זוכרת
אבל תשמעו את הביצוע של מיקה הרי ל'ירח'!
קיץ - טוב או רע ליהודים? רע, כרגע עכשיו בדיוק אמצע החופש - מהן התוכניות שלכם שמומשו עד כה? מלבד למידה למועד ב' ונסיעה לים עם חברים לא ממשתי כל כך הרבה דברים...אבל אוטוטו 'נווה מדבר', ניצנים, ניגשת למבחן הסכמה ולבסוף טסה לאירלנד, ואה הו. מגיעים להופעה בזאפה?לא, לצערי הרב...

cspse

New member
אירלנדדדדד ../images/Emo99.gif

הייתי כפסע מלנסוע לשם גם השנה
וואיי כמה שאני מקנא בך.

איך שם באמת?../images/Emo13.gif עד כדי כך?../images/Emo3.gif../images/Emo221.gif

ואין מה לקנא, אתה תמיד יכול להצטרף במזוודה שלי...

cspse

New member
../images/Emo98.gif

שם: חיים/קה תאריך לידה: 31.8 ---------------------------- והשאלות לחודש זה: שיר ששמעתם לאחרונה ברדיו ואהבתם? אמברלה, אלה אלה אלה אה אהא אה. סתם
'מיליון פעם', של מלכת הפלקט, הוא שיר מגניב. קיץ - טוב או רע ליהודים? רע, רע מאוד. שונא תקיץ.
עכשיו בדיוק אמצע החופש - מהן התוכניות שלכם שמומשו עד כה? רק לעבוד. מגיעים להופעה בזאפה? בוודאי
עדי אנלא מבין איך את, מכל האנשים, תוותרי על אביתר ומאיר על אותה במה...
שבוע טוב.

שקט. לא מדברים על זה ../images/Emo10.gif

ואולי בסוף אני כן אגיע, כבר אמרתי.. אני רגילה לעשיית מבחנים אחרי לילות לבנים
זה עוד רחוק..
אבל זה יפה שהצלחתי לעבוד עליך שאני אכן שוקלת לא להגיע בגלל בחינה
ההורים שלי יהיו גאים רק מזה..

bזוהר

New member
מהר מהר

שם:זוהר תאריך לידה:4.7 ---------------------------- והשאלות לחודש זה: שיר ששמעתם לאחרונה ברדיו ואהבתם?חדש ששמעתי ברדיו?לא זכור לי כזה קיץ - טוב או רע ליהודים?קיץ זה טוב,טוב,טוב,רק טוב! עכשיו בדיוק אמצע החופש - מהן התוכניות שלכם שמומשו עד כה?אצלי זה רק ההתחלה שלו... ומומש האושר של החופש מגיעים להופעה בזאפה?אולי

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

שם: אלעד תאריך לידה:23.10 ---------------------------- והשאלות לחודש זה: שיר ששמעתם לאחרונה ברדיו ואהבתם? לראות את האור קיץ - טוב או רע ליהודים?רע, ולא רק ליהודים
שונא קיץ
שונא מדי א' בקיץ
עכשיו בדיוק אמצע החופש - מהן התוכניות שלכם שמומשו עד כה? חופש? הא?
מגיעים להופעה בזאפה? יש מצב, ואם לא אז להופעה אחרת, כי לא הייתי מאז אוקטובר ומתחיל לכאוב לי.

darling2

New member
חזרתי מת"א....

שם: דר תאריך לידה: 26/4/89 ---------------------------- והשאלות לחודש זה: שיר ששמעתם לאחרונה ברדיו ואהבתם? אפרת גוש-לראות את האור קיץ - טוב או רע ליהודים? בד"כ טוב, אבל כרגע מסתמן כרע..עוד שבועיים טירונות..
עכשיו בדיוק אמצע החופש - מהן התוכניות שלכם שמומשו עד כה?אמצע? עכשיו חזרתי מת"א..כל מיני הופעות שהיו ועוד שבועיים אני רכוש צבאי..אז עד אז...להנות
מגיעים להופעה בזאפה?לא נראה לי..

וואלה, דווקא לא אהבתי את החדש של אפרת גוש

ואני דווקא אוהבת שירים שלה בד"כ. מאכזב מעט, אבל שורדים :)

למעלה