המירוץ 910

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif 910

הפרק המצויין הראשון העונה, חבל שהוא בא כל כך מאוחר בסידרה אבל אני משער שזה עדיף מכלום. הפרק פשוט הכיל את כל מה שיכול להיות טוב בסידרה- יריבות ותחרותיות בין צוותים,שימוש טוב (בשביל הצופים) בyield, מירוץ צמוד לפיט סטופ ומהפך (אני משער שזמני) בזוג המוביל במירוץ. אם הפרק האחרון העונה יהיה כמו זה אני אהיה מרוצה...

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 910

מותח מרתק. אין הרבה מה להוסיף. כיף לראות ולא ממש אכפת לי מי ינצח.

willo

New member
../images/Emo58.gif 910

פרק מצויין שהכותרת שלו היא כשארל רץ למליון (זה הכל קארמה). ביטול המוניות, כל הכבוד, ועוד להאשים את מוג'ו בכך. שימוש נכון ביילד. הפלירטים בין מוניקה לבין רמי מזכירים את עונה 2, האם זה מרמז על המנצחים? הסיום של הפרק מאז הבריכה בעונה 6 לא היה סיום צמוד כל כך. ופעם שניה שBJ וטיילור ניצלים מהדחה - קארמה?

../images/Emo58.gif 910 וגם 909

<ל-909 כי לא הספקתי לראות בשבוע שעבר
> בשני הפרקים האלה היו את שני הרגעים הטובים ביותר העונה - הראשון, בשבוע שעבר. פראנברי מודחים ואצלי הקטע קפץ וראיתי את זה פעמיים
חבל שזה לא נמשך עוד ועוד ועוד. הקטע השני - הסיום של 910. וואו. וואו. וואו. כמעט מתקרב לסיום של עונה 2.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 910

סוף הדרך של פרק. היה יכול להיות יותר טוב אבל, אם זה היה סיבוב הדחה. אריק וג'רמי פשוט עושים מירוץ מצויין. לא משנה כמה הם מתבלבלים לפעמים ונמצאים במיקום מאחור במהלך הפרק (כמו היום, גם עם המוניות, ובעיקר כשהם סיימו את הדי-טור אחרונים) - הם עדיין ימצאו את הדרך להגיע ראשונים (במקרה הזה, מבין השלושה. את ריי ויולנדה לא היה להם סיכוי לעבור). אני עם אריק וג'רמי all the way. חוץ מזה, ריי ויולנדה התקדמו יפה מאד אצלי, וכרגע הם הפייבוריטים השניים שלי. יולנדה פשוט קורעת - no black man is gonna enter a pool filled with croks... or would they? נמאס לי קצת מה-TTOW של בי ג'יי וטיילר (ובי ג'יי גם ממש דביל. מה אתה רץ על האבנים והסלעים ונותן למוניקה לעקוף אותך?), אבל זה עדיין עדיף על מוג'ו שהתחילו לעצבן לקראת סוף העונה.

../images/Emo58.gif

1. אריק וג'רמי (מאיה, ראית שהוא היה עם טייטס?). 2. בי ג'יי וטיילוק. 3. ריי ויולנדה. 4. מוניקה וג'וזף.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif910

וואו! איזה פרק מעולה. הכי טוב בתולדות המירוץ?

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

גם אני ראיתי את הפרק של שבוע שעבר ושל השבוע ביחד. וסוף כל סוף המרוץ חזר לאוסטרליה הם כבר מזמן לא היו שם הפרק של השבוע היה מצויין ואריק וג'רמי באמת עושים את "המרוץ" הפילרטוט היחידי בין מוניקה ואריק קיים רק בגלל ביג'יי וטיילר . זה לא נקרא פלרטוט היו עונות שהיה באמת פלרוט (עונה 2,3) ביטול המוניות של אריק וג'רמי היה כזה מצחיק ואיך הם בסוף עלו אחרונים למונית וכולם חשבו שמוג'ו זממו את זה סיום בהחלט ראוי לתוכנית הזאת והיה לי די ברור שלא יהיה סילוק לפחות לא היה יותר מדיי מה לקחת מביג'יי וטיילר. ביג'יי ימשיך את המרוץ יחף??? הפייבוריטים שלי היו ונישארו אריק וגרמי משאר השלושה לא איכפת לי מי יעלה לגמר . למרות שעדיף שריי ויולנדה ילכו כי פשוט השניים האחרים עושים מרוץ מעניין יותר. וגם לטעמי אריק נראה יותר טוב מג'רמי

leedsutd

New member
פרק מצוין

כמו קודמי מהפרקים היותר טובים,BJ פישל ובגדול ובכלל ההיפים מתחילים להראות סימני עייפות וחוסר ריכוז,יולנדה הפתיעה בכישורי ניווט והם אולי יוכלו להפתיע ,לא סובל את MOJO מקוה שיעופו למרות שנראה לי שהמזל של ההיפים אוזל.

למעלה