היום ב-
אנשים

../images/Emo179.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo175.gif

הערב ב- 17:00, הראפר אבי מסיקה יתארח לייב ב-BlogTV ויענה לשאלות גולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום מוזיקה שחורה http://www.tapuz.co.il/forums/main/viewMsg.asp?id=205&msgid=81741708
מה אני יכול בחופש הגדול איך מעסיקים את הילדים בחופשת הקיץ? הפינה השבועית החדשה של פורום חינוך לילדים ונוער יוצאת לדרך. היום בשעה 20:30 תתארח בפורום אילאיל זיו מנהלת פורום אומנות שימושית לילדים ותתן רעיונות לפעילויות אמנותיות עם הילדים. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1316&msgid=81728390
כמו בכל שבוע, גם הערב ב-22:00 יגיע המתמודד/ת המודח/ת מהתכנית "לרדת בגדול" להתארח לייב ב-BlogTV ולענות לגולשים. שרשור השאלות כבר נפתח בפורום ואתם מוזמנים לשרשר אליו שאלות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1538&msgid=81801770 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/

cold metal ass

New member
שיהיה מה שיהיה ..

העיקר שיחזרו הביתה בשלום .. אני לא רוצה לתאר לעצמי אפילו מה המשפחות עוברות ברגעים אלה .

one pearl

New member
ראיתם חדשות היום?

7 חיילים הרוגים ו 2 חיילים חטופים בגבול לבנון... צריך ללמד את כל הארגוני טרור האלו, והמדינות שתומכות בהם לקח פעם אחת ולתמיד! אנחנו לא אלה שצריכים לחיות בפחד!!! קודם כל צריך להיות מוסרים לעצמנו ובשבילנו, אח"כ לחשוב על אחרים (שרוצים לפגוע ולהרוג אותנו...)

הוד11

New member
צריכים להרחיק את החיזבאללה מהגבול

אחת ולתמיד!!! שיישמרו מאיתנו מרחק. אני מקווה שהפעולה הצבאית שמתחילה היום תצליח במשימתה, תחזיר את השבויים ותצא בכמה שפחות אבידות.

one pearl

New member
אני מקווה

שבאותה הזדמנות נגרום לכולם לרדת מהעץ שהם טיפסו עליו, ולפחד להתעסק איתנו יותר!!!

brass monkey

New member
או...סוף סוף אנשים שלא עברו שטיפת

מוח מהטמבלוויזיה על ההתנתקות! אם משהו עדיין חושב שההתנתקות היתה טובה - שיתן סיבה אחת למה.(!!!) שיעשו עכשיו מה שהיו צריכים לעשות ב67 !! לגרש אותם!

הוד11

New member
ההתנתקות הייתה טובה בגלל

שעזה זה לא חלק ממדינת ישראל ואסור לנו לשלוח לשם צבא כי זה לא ישראל שם. ההתנחלויות היו חרפה, וזה היה אחד הדברים הגרועים ביותר שממשלת ישראל עשתה, ליישב ישראלים בשטחים ששייכים לעם הפלשתיני. זה היה רק עניין של זמן עד שהן יפונו וזה היה מוצדק לגמרי.

brass monkey

New member
חחח...ציפו...

ציפו? האמינו? תתעוררו! תראו את האמת במקום לברוח ממנה!! הערבים הפלשתיניים הללו אויבים! תתעוררו! הם יורים עלינו! זו מלחמה!!!! מתי פעם אחרונה את ירדת למקלט?? כמו בקרית שמונה ושדרות?? אולי במלחמת המפרץ כמוני, והיינו תינוקות. את לא יודעת מה זה לחיות בפחד בגלל מדינה שרק מדברת. ועוד נלחמת בשביל לחזור על אותה טעות(התנתקות, או בשם התיקשורתי "התכנסות") שעשו... ה' יעזור לך אם חשבת שההתנתקות תעזור! או תהיה "מוצלחת"... תתחילי לראות את אמת, כמה קסאמים נופלים על שדרות בשבוע אחד בדקת?? תתעוררו מהחלום הזה!!

הוד11

New member
אני עונה לך מהמקלט

בקריית שמונה בטח שזו מלחמה ביננו לבין הפלשתינאים, אבל אלימות רק גוררת אלימות ועלינו להגיע עם הפלשתינאים למשא ומתן שבסופו תוקם מדינה פלשתינאית. עלינו להבין שכל עוד אנחנו בעמדת מדינה כובשת יהיה טרור מצד הפלשתינאים ודעת הקהל בעולם תיהיה מופנית נגדינו. מה שצריך לעשות כנגד הקאסמים זה לכתר את עזה מנשק ולאבטח את הגבול בינה לבין ישראל אותו דבר יש לעשות בצפון להרחיק את החיזבאללה לתוככי לבנון כדי למנוע מהם להתקיף אותנו. אני מסכים איתך שיש להגן על שדרות אבל זה לא כתוצאה מההתנתקות. הרי גם לפני זה היו קאסמים ונוכחות צה"ל בעזה לא מנעה אותם. דווקא מצור על עזה כמו שיש עכשיו אפקיבי יותר כיוון שהוא מונע מנשק להיכנס אל תוך הרצועה.

brass monkey

New member
מסכים, אבל לא ענית על השאלה:

מה היה טוב בהתנתקות? ואל תאמיני לשקרים של שרי ממשלה: על אשקלון לא נפלו קסאמים לפני ההתנתקות. אז הנה לך סיבה למה היא לא היתה טובה. יש עוד כל כך הרבה. תני סיבה אחת למה היא כן טובה?? אני אשמח להודות שטעיתי, אם תוכיחי שאני טועה!

הוד11

New member
אני בן

ועניתי לך קודם, ההתנתקות הייתה טובה מכיוון שההתנחלויות לא היו מוצדקות והיה צריך לפנות אותן ולהעביר את תושביהן לשטחי ישראל

brass monkey

New member
בגישה הזאתי

לא תשאר לך ארץ ישראל. מרגע שכבשנו השטחים הפכו ל"שטחי מדינה"...(כמו רוב המקומות בארץ...ההבדל הוא (שוב) שעברת על זה שטיפת מוח ש"זה שונה"... אז תתעורר - זה לא!) לא נוח לך עם שטחי מדינה? תעבור לארה"ב הקדושה.

מה שצריך לעשות זה

לנתק את עזה מחשמל, מים, שירקבו בחרא של עצמם הזונות האלו, אנחנו תומכים בהם ומקבלים חזרה טילים, אנחנו לא צריכים את החרא הזה, הוצאנו תושבים משם אבל עדיין יש חיילים שנחטפים ומתים, צריך לעזוב את המקום הזה אחת ולתמיד, שאיראן מצידי יתמכו בהם, אין לנו מה לעשות שם.

הוד11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

brass monkey

New member
מממ....אתה מזכיר לי חברים שלי

שחיים בסרט....היו אומרים לפני ההתנתקות "ככה נוכל לגרש את הערבים מירושלים לעזה"... שירקבו בזבל של עצמם (אני לא נוהג לקלל) - אני מסכים. אבל למה שאנשים שלנו יגורשו מבתיהם בשבילם?!?! בשביל הזבל שלהם?

למעלה