בין הדקות

../images/Emo179.gifבין הדקות

תחנת אוטובוס, על האוטובוס עצמו, הפסקות בין ההרצאות, ובכל זמן שמחכים - מה עושים?

I3lackM

New member
תשובות:

בתור לאוטובוס מסתכלים על אנשים באוטובוס ישנים בין ההרצאות בודקים את הפורום

MissCunningham

New member
תשובות

תחנת האוטובוס: מסתכלת סביבי לראות אם יש הרבה אנשים. אם כן - סימן שהאוטובוס עוד לא הגיע. אם לא - פאק, שוב איחרתי. על האוטובוס: מסתכלת על הנוף (בכל זאת שעה נסיעה לקולג'). הפסקות בין הרצאות: קפה ודיבורים עם החבר'ה. בכל זמן שמחכים: אם זה לחכות לחברה בעיר שניפגש, אז מסתובבת בחנויות עד שהיא מגיעה, אם זה לחכות לאוטובוס אחרי העבודה אז אני נחה על הספסל ובוהה באנשים מעייפות, אם זה לחכות לטיסות אז ספרים, לחכות בתור למספרה אז מגזינים וכו' וכו'....

Anuerysm

New member
תלוי

אם זה יכול לקחת עשר דקות או יותר אז תמיד יש עלי את האייפוד למקרי חירום אם זה לא הרבה אז אני סתם חושב בלי לשים לב אפילו

AngeIDust

New member
תשובה

תחנת אוטובוס - או ספר או אייפוד, מה שמתחשק. באוטובוס אותו דבר בדיוק בין הרצאות בדר"כ קפה ומקשקשים וזהו. אני לא מקורית.

michelle2113

New member
נו.

מכירים את האנשים שבוחנים ובודקים כל מי ומה שמסביבם? כזאת אני. אבל לא בקטע של רכילות ולעג. אני נורא מתעניינת באנשים. זה כמו חקר בע"ח. נסו- זה מעניין. בקשר להרצאות. באמת שלא. החיים הוקפאו בשנתיים.

michelle2113

New member
לא.

לפעמים קולטים אותי ואז זה קצת מביך, למרות שלאחרונה שמתי לב שגם אם הם מסתכלים חזרה אני ממשיכה להסתכל... יש לי ביצים אני:)

ציקהלה

New member
אני מקווה בישבילך שאין לך ביצים

או שלא תראי את שלי בחיים! (חיחי אני מצחיק את עצמי) תנסי להסתכל אליהם עם מישקפי שמש, הם יתחילו לעשות דברים מוזרים כהם חושבים שאת לא מסתכלת עליהם.

michelle2113

New member
לא מעניינות אותי בחורות

ובטח שלא יפות. דווקא אלה משעמם. הם יותר מידי "נורמלים"

למעלה