+ א י ל ת 2008 +

moranoosh1

New member
../images/Emo179.gif + א י ל ת 2008 +

אווקי , אז עוד מעט מגיע החופש הגדול { קצר יותר נכון
} ואיתו באה גם החופשה באילת עם כל החבר'ה!!
עכשיו לשאלה שלי - על איזה מלון\אכסנייה אתם ממליצים אבל שיהיה נקי ונורמלי ,קרוב לטיילת, ולא צריך ארוחות , אה וכמובן- מחיר סביר (150 ללילה גג).. תודה לכל העוזרים

Stootz

New member
:] ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

שנה שעברה נסעתי לאילת עם חברות והיינו במלון קלאב הוטל.זה מלון ממש טוב עם בריכה והכל, 5 כוכבים חח. זה ממש 2 דקות מהטיילת ומהים [ברגל] וגם מהקניון וזה:] אין שם ארוחות,אבל יש סופר. אהה והיינו שם 7 לילות ועלה לנו בערך 700 אם אני זוכרת נכון. הבעיה היחידה היא שנראלי צריך איזה מבוגר מלווה :S אבל בעצם אולי אפשר מעל גיל 16 לבד, צריך לבררP: מקווה שעזרתי

moranoosh1

New member
אין מצבבבבבב!

עלה לכן 700 שקל ל7 לילות?! וואי זה ממש זולללל !! ואני מכירה את קלאב הוטל ובגלל זה אני בשוק כי זה יקר שם בדרך כלל! היתה לכן הנחה או משהו? או שהזמנתן רגיל? ובת כמה את אם אפשר לשאול?

Stootz

New member
אההה כן שיט XD ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

חח אופס.. לאחת מהחברות אז כאילו למשפחה שלה היה איזה מנוי שם או משהו אז אולי הייתה הנחה.. :S אם בא לך אני אשאל אותה ואודיע לך חח P: אהה ואני בת 15 ואת?

נמש164

New member
לא יודעת אם צריך מבוגר או לא

אבל תיבדקי בבית ספר שדה אילת. מאוד נחמד ושקט, בד"כ בתי ספר-שדה לא מאוד יקרים ושם ספציפית לדעתי זה כולל א.בוקר וצהריים. אומנת קצת רחוק מהקניון ומהמרכז עצמו אבל ממש מעבר לכביש זה שמורת אלמוג שאם למישהי מכן יש כרטיס "מטמון" של הרשות זה כניסה חינם!!! ואם אתן רוצות ללכת למרכז היותר תיירותי אפשר או מונית או הליכה של גג 15-20 דקות
יש בחדר מיקלחת+שרותים מטבחון קטנטן ומקום לשמונה אנשים
ככה שאם מתחלקים זה לא יוצא כזה נורא
אם לא אז יש אכסניית נוער יותר קרובה שראיתי בפעמים שהייתי בעיר אבל אני לחא יודעת מחירים וארוחות וכל זה, תיבדקו. תהני

abs7

New member
זה גם הבעיה שלי האמת.

חשבנו על או מלון אדומית או מלוני... אשמח להצעות נוספות :]

moranoosh1

New member
מלוני הייתי שנה שעברה!

מלון קטן יחסית עם בריכה חדר אוכל וחדרים סבבה לגמרי. אבל הבעיה היחידה שהמלון היה רחוק מטיילת והלך לנו איזה 200 שקל על מוניות בכל השבוע שהיינו- ורק בגלל זה אנחנו לא חוזרת לשם.. אז אנחנו מחכות להצעת מחיר מאדומית שרק מחר {חמישי} מפרסמים מחירון של אוגוסט ..

abs7

New member
זהו האמת כבר מצאנו מקום.

אכסנייה שקוראים לה פנינת הים משו כזה... נראית חמודה לגמרי. זולה יחסית גם :]

moranoosh1

New member
יש לך את הטלפון שלהם?

כי באתר הם שמו טלפון לא נכון אה וכמה עולה ?

abs7

New member
הם שמו טלפון נכון.

פנינת הים עולה 110 שקלים ללילה (כל אחת, אנחנו 5 בנות) מלון הים האדום עולה 150 שקלים לילה. (כל אחת, אנחנו 5 בנות)

abs7

New member
ראיתי אותו בתמונות

הספיק... שלוש בנות פה אחד אמרו- בית אבות.

למעלה