../images/Emo178.gif

התחלתי אתמול עבודה חדשה, עבודה אזרחית ראשונה! זה קצת מוזר לי הכל חדש. אני רוצה לשמור על האנרגיה שלי, ואני מרגישה שהעייפות הזאת שנפלה עלי ביומיים האחרונים מוציאה אותי מאיזון. עבדתי כלכך הרבה בשבועיים האחרונים כדי להתאפס ל עצמי, כדי להתחזק. ואני באמת חזקה יותר עכשיו, ומאוזנת יותר. איך מוצאים את הכוח להמשיך? במיוחד כשאני יודעת שעוד קיימים בי כלכך הרבה כאבים שאני לא רוצה להתעסק איתם, לפחות לא עכשיו.

קודם כל, מזל טוב!!! ../images/Emo23.gif

מזל טוב על העבודה שהתחלת.... ובכלל, אני מאד גאה בך ומעריכה אותך על התהליך העמוק שנכנסת אליו
העייפות הגופנית קשורה למציאות החדשה שנכנסת אליה, ובטח גם לחידוש של העבודה בחייך. זה יתאזן עם הזמן. הגוף ובנפש שלך יתרגלו ויהיה להם קל יותר. תני אמון בגוף ובעצמך ותשלחי אהבה לגוף וגם יעזור לו אולי שתגעי בו באהבה בתחילת היום ובסוף היום.

קודם כל ../images/Emo51.gif

המילים שלך עזרו לי להכניס את הדברים לפורפורציות, להבין שזה בסדר שלוקח זמן להתרגל ושאני מסוגלת. העבודה באמת מעייפת מאוד, אבל אני בסדר, לא קורסת אתמול גם הצלחתי פעם ראשונה להחזיק את עצמי שעות נוספות, והיום, כשלא עשיתי שעות נוספות הצלחתי להקים את עצמי לעשות טיפה ספורט ויוגה אז אני מבינה שיש לי כוחות, אני פשוט לומדת לחלק אותם אחרת. שיהיה שבוע טוב!

יפה!! נשמע שהגוף שלך מסתגל.

שמחה שעזרתי
והמצב הגופני שלך ימשיך להשתפר, אם תמשיכי להיות בהתכוונות שמצבך ימשיך להשתפר

למעלה