Paranoid Eyes

New member
../images/Emo178.gif

מי אמר לקוחות מעבצנים ולא קיבל?:) טוב, אז דול פייס- פני הבובה שלנו.. אמרה לי לבוא לפה.. אז באתי.. וזה הולך ככה: * ההודעה הבאה נכתבה בעצבים, יאוש והרבה רצון טוב להשמיד חלק מאיתנו!:) מי מאיתנו יצא לו להתקל בלקוחות ישראלים בעיקר בשירות לקוחות, או יצא לו להיות לקוח בעצמו.. יצא לכם פעם להתקשר לשירותי תמיכה או שירות לקוחות של חברה כלשהי? עבדתם פעם במוקד כזה? מי שיצא לו אני בטוחה יזדהה עימי כשאני אומרת, שישראלים זה העם הכי חוצפן, והכי לא מכיר תודה שיש! אז נכון, יש משהו מגניב בחוצפה ובמנטליות הישראלית, אבל כשאתה לקוח שמתקשר לשירותי התמיכה, משום מה אתה שוכח שאתה מדבר עם עוד בנאדם שנמצא מאחורי הקו. משום מה אתם שוכחים שאומנם הוא נמצא שם בשביל לעזור לכם, אבל זה לא נותן לכם את הזכות להתייחס אליו בזלזול כאלו שהוא חייב לכם משהו. זה לא נותן לכם את הזכות לצעוק ו/להתנשא מעל המוקדן בטענה שהוא טועה ושהוא לא בסדר, אבל אחרי 10 דקות של תלונות וצרחות אתם פתאום מבינים שוואלה , אתם טעיתם ולא המוקדן, ובלי בושה אתם לא מעיזים אפילו להתנצל, להגיד משהו קטן. אם אנחנו אומרים לכם שיש 2 פרטים מאוד ספציפיים שרק אתם יודעים ולא אף אחד אחר יכול לדעת, שבעזרתם אנחנו יכולים לשחרר חסימה למשל, אל תתווכחו איתנו שאנחנו משקרים ולמעשה אנחנו יכולים לשחרר אתכם רק שלא בא לנו, זה פשוט לא נכון ואתם סתם מתחילים לבלבל ת'מח! אתם יודעים מה? עם התנהגות מחפירה כמו שלכם, הלוואי והייתי יכולה לבחור למי לעזור ולמי לא על פי ההתנהגות שלו. אם אומרים לכם בהתחלה לשמור את כל הקודים הראשוניים שקיבלתם מהחברה, כי זה חשוב .. אז לא שיקרנו.. לא אמרנו סתם!!! הנה עכשיו אתם חסומים ואיפה הקודים הראשונים שלכם שאנחנו צריכים? "אוי אבל זרקתי את זה, מי שומר את הדברים האלה? נו תשחררי אותי אני אתן לך את שאר הפרטים המזהים" אז לא, לא ביקשנו את הקודים הראשוניים כדי שנוכל לנגב איתם ת'תחת!!! יש סיבה מאחורי כל דבר!! ולמה למה לעזאזל יש לקוחות שפשוט לא יודעים שצריך לשמור ססמא, אז בשביל היא קיימת? למה אם שינתם ססמא לפני חצי שעה, פתאום אתם כאלה טיפשים ואתם כבר מקלידים אותה לא נכון וחוסמים את עצמכם!? למה אתם צועקים על אחרים אם אתם לא יודעים לשמור את הססמאות שלכם כמו שצריך, אם אתם אנשים לא אחראיים!??! ומי לעזאזל אתם חושבים שאתם!? אה ועוד עצה קטנה, אם אתם מראש יודעים שאתם לא מבינים במחשבים, תנו למישהו אחר להתקשר בשבילכם, או לפחות שמישהו שמבין ישב איתכם. אני לא אמורה להסביר לכם איך ואיפה צריך להקליד כתובת של אתר!!! אני לא אמורה להגיד לכם "לא לא.. את הכתובת מקלידים למעלה בשורת כתובת, לא בחיפוש!!!!"

lb22

New member
ועכשיו לקחת רגיעון ולהרגע..

לא יודע לגבי כל העמים (עוד לא חייתי 20 שנה במקום אחר מלבד ישראל וכנראה שאף אחד פה)... אבל כן גם בתור לקוח וגם בתור איש שירות לקוחות אני מכיר את הקטע הזה של הצעקות (גם אני צעקתי פה ושם) בקשר לססמאות , אז אם הלקוח לא שמר את זה , זה סיבה לכעוס עליו ? אני חושב שלא קורה שלא שומרים דברים כאלו אבל אני מניח שזה מרגיז בעיקר אם הוא לא מוכן לתת פרטים מזהים. אבל בסך הכל , תרגעי זה רק העבודה שלך אני לא יודע לגביך אבל בכל אדם ואדם פה בארץ מסתתר האדם הזה שצעק עליך עכשיו בטלפון בטוח שאת אי פעם התצעבנת או תתעצבני משטויות של שירות לקוחות וזה קורה , יקרה וקרה לכל אחד ....

Paranoid Eyes

New member
חח אני רגועה

כשהתעצבנתי על עניין הססמא זה היה כי בדיוק חצי שעה לפני כן הלקוח שינה אותה, ופתאום הוא לא יודע אותה.. כאילו.. באמת!!!!! אבל אני מפנימה את זה ובאה לפה להוציא אגרסיות חחחח

RVD18

New member
תראה זה קורה לכל אחד מאיתנו

שמתעצבנים על מישהו בטלפון, זה נכון. אבל יש דברים שגובלים בטמטום/חוצפה כמו המקרים שהיא תיארה פה. לא יזיק להפעיל קצת את הראש לפני ולהיות יותר מנומסים ולהכיר תודה. כל מי שמתלונן פה אתה אומר להרגע ושככה זה ומצדיק את הלקוחות, לא תמיד הם אשמים אבל לא קרה לך גם? תגלה אמפתיה חחח...

lb22

New member
משום מה ...

תמיד אומרים שחסר לי אמפתיה....נו בכל אחד יש פאק.. אני לא מנסה להצדיק את הלקוח אלא אולי לנסות לנותן השירות להפעיל גם את השכל שלו.... כמו ש"אייס" אמרה פה , הבחור החליף סיסמא ולא זוכר אותה.... נו אז?! על זה להתרגז? נכון זה לא כיף זה אפילו מעצבן אבל אפשר להבין את זה זה קורה לכל אחד בעולם וזה ממש לא סוף העולם..

Paranoid Eyes

New member
כמו שאייז אמרה

לדעתי אתה צריך להיות ממש מטומטם אם שינית ססמא וחצי שעה אחר כך אתה לא זוכר אותה.:)

lb22

New member
אז הייתי מציע לך

לשנות את הדעה הזו וזה יחסוך לך המון כעס בעתיד .... אבל באמת המון.

Paranoid Eyes

New member
זה לא לשנות דעה

זה לפתח אדישות אם כבר. וכן אני צריכה את זה. לרוב אני באמת מתעלמת , אבל יש אנשים שמוציאים אותי מדעתי ואני לא יכולה הרי להשתלח בהם נכון?:)) אני לא יודעת מה איתך, אבל אני דואגת לשמור ולא לאבד פרטים כמו ססמאות, ואם זה קורה ( כי כולנו בני אדם),אני לא באה בטענות למוקדנים, אני בטח שלא צועקת עליהם! בטח שלא חושבת או מתנהגת כאילו הם חייבים לי הכל. יש צורה לכל דבר. זה מה שאני אומרת זה הכל. חוצמזה, כמובן שיש את אלה שהם באמת אחלה וגם כשהם מתעצבנים הם אומרים " אני יודע שזה לא אשמתך אבל פשוט הבנק הזה מתסכל" חחחחחחח נו טוב.

נראה לי שלא הבנת אותה

וגם לא את הקטע של הפורום - אנחנו פורום נותני שירות שמיועד בין היתר (אם כי לא רק) לשפיכת תסכולים מהעבודה, שמה לעשות שזה בעיקר לקוחות הזויים. כשהיא מספרת את מה שמספרת, היא לא באמת מתכוונת שהיא מאמינה שהלקוח הזה הוא אדם עם IQ מינימלי ביותר ושהיא דופקת את הראש בקיר מכל אחד כזה, אלא היא שופכת תסכולים ומשתפת כמו שרוב חברי הפורום עושים. מה עדיף - לשמור את זה בפנים או להוציא את זה הלקוחות? זכותה להתעצבן ממה שמעצבן אותה ואני בטוחה שזה לא מהווה מרכיב כל כך חשוב בחיים שלה, מה לקוחות עושים או לא.

tenen

New member
אם זה מה שמעצבן אותך...

אלו הלקוחות החביבים יותר דווקא, ודרך אגב לקוח שמתקשר יותר מפעמיים בנוגע לשם משתמש וססמא זו כבר טעות של מוקדן שלא זיהה את הקושי של הלקוח וחסך לו את הצורך בהקלדה חוזרת (למשל על ידי חיוג אוטומטי מהאקספלורר).

Paranoid Eyes

New member
הלקוחות האלה

זה קצה הקרחון, ואם אני עובדת בתמיכה של אתר של בנק, אין כזה דבר חיוג אוטומטי ואנחנו גם לא ממליצים על זה באתרים מאובטחים.

Paranoid Eyes

New member
אז זהו

שאנחנו במוקד לא ממליצים על זה בכלל, זה לא תמיכה של אינטרנט באופן כללי.. והמון פעמים הם דווקא נחסמים בגלל שיש להם הזכור משתמש וססמא .. וזה עושה בלאגנים.

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אני מקווה שאת שמחה שנענית להזמנתי. הדברים שכתבת כפי שכבר אמרתי לך, מאוד מוכרים ונכונים וצריך להוציא אותם איפושהו, והיות שאי אפשר להגיד ללקוח בפנים שהוא מטומטם, הזוי ומעצבן, בשביל זה יש לנו את הפורום... את מוזמנת להתפקד בשרשור ההתפקדות וכמובן להמשיך לשתף בחוויותיך.

למעלה