../images/Emo178.gif

ב9 בבוקר אחרי שנרדמתי רק ב5 בבוקר דופקת לי בדלת חברה שלפעמים אני אוהבת אותה... חצי ישנה אני פותחת לה את הדלת וחוזרת למיטה. היא לא מפסיקה לדבר על היזיז שלה ועל זה שהיא רבה על הבוקר עם אמא שלה ולא היה בא לה להשאר בבית אז היא באה אליי. טוב... אני מנסה לישון והיא ממשיכה בשלה ולא מפסיקה לדבר. לא עובר חצי שעה והיא קמה למטבח הכינה צ'יפס, סלט, חומוס פיתות.... ישר קמתי לאכול... מסתבר שהיא גם חולה, היא לא מפסיקה להשתעל כמו חיה. בנוסף לזה שהיא לא מפסיקה להתלונן היא גם שוכבת לי על המצעים ובשיא חוצפתה גם משתעלת לי לתוך הפוך
בקיצור, אחרי יום מפרך שאני שומעת אותה בלי סוף וסובלת אותה, עכשיו רק היא הלכה מכאן.. אני נושמת לרווחה שסוף סוף אני יכולה להקדיש זמן לעצמי ולמחשב אני הולכת לקחת מים מהמטבח פתאום אני רואה משהו קופץ ומנתר, אני בודקת מה זה... איכסססססססססססססססס נכנסה לי צפרדע הבית
הצילו

extream

New member
מצחיקה מי מכניס צפרדעים הביתה ב...

9:00 בבוקר ועוד חולים שיעשו ציפס וחומוס?.........

Barvazoom

New member
נכון,זה בכלל../images/Emo84.gif! ולא../images/Emo105.gif...../images/Emo6.gif

(ממשיכה ת'בדיחה...)

רק חשבתם שנגמרו ההרפתקאות

עוד יום מפרך עבר על כוחותינו... אחותי נתקעה עם האוטו בגהה, אני משחקת אותה מוסכניקית ורצה לעזרתה עם זוג קבלים... אחרי מאמצים והאוטו לא מטניע מחליטה אחותי להשאיר אותי בכביש עם האוטו של חבר שלה ולנסוע לאוניברסיטה עם האוטו של אמא שלי... שעה וחצי אני בכביש עד שבא ידיד של אמא שלי לחלץ אותי.. הוא מגיע... מכין קומבינה באוטו ומתניע תאוטו. אנחנו נוסעים לכיוון הבית, שניה לפני שנכנסים לישוב האוטו שוב נתקע בגהה...
אי אפשר קבלים.. זה בעיה לכוון רכב מול רכב... פירקנו את המצבר מהאוטו שלו הבאנו אותו לאוטו של חבר של אחותי, הדלקנו אותו, חיברנו בחזרה את המצבר לאוטו שלו... לא הספקנו לנשום ושוב נכבה האוטו. בעצבים מעצבנים, השארנו את האוטו שם ונסענו הבית..... עכשיו אני כולי שחורה כאילו עבדתי במוסך [דה ז'וו מהפנצ'ר שהחלפתי לפני שנה], אני מתה מרעב, עפה לאכול קוסקוס ואז למקלחת....
נראה מה יוליד איתו יום מחר... דייי אני לא עומדת בהרפתקאות האלו....

למעלה