your star

New member
../images/Emo178.gif

הנה אני כותבת שוב, אחרי שבדרך הביתה תפס אותי מבול מזה חזק... וכשעליתי במעלית קראתי בדיוק הודעה בפלא ופתאום אני קולטת שאני בקומה ראשונה ולא זזה...קיצר נתקעתי במעלית ביחד עם אח שלי הקטן שנכנס לפאניקה ואני לא יודעת מה לעשות
עד שהוא נרגע...עברו 5 דקות...ובסוף שיחררו אותנו אחרי חצי שעה... זה היה יום =מ=א=ו=ד לא נחמד...
... אני לא מאחלת את זה לאף אחד
חחח... טוב אז אני מקווה שאחרי יום האהבה הצלחתן להודות באהבה או שעשיתן משהו בקשר לאהבה...
אוהבת אתכן המון המון המון-
~אור~

your star

New member
סורי שלא נצל"שתי פשוט...

אפילו ראש לחשוב על ניצל"וש לא היה לי...חחח יואו אני עדיין טיפה רועדת...כשהייתי במעלית היא כמעט צנחה-ככה הרגשתי...היא התנדנדה מאוד והיה גם חושך ל-10 דקות הראשונות שהמתנתי לחילוץ...ואני הייתי רטובה והרצפה במעלית הייתה רטובה והחלקתי...
...והיה נורא קר כי הבגדים היו רטובים ו...גררר לא רוצה להזכר

חחח זה מה שקרה לאחותי ולי

אבל רק שאני נכנסתי לפאניקה וצרחתיי חח ויש את הכפתור של צלצול במעלית למקרה שנתקעים לא הפסקתי ללחוץ עליו חחחח זה היה מצחיק..

OoנויoO

New member
חחחחח

באמת?!אמהלה אני זוכרת שנתקעתי במעליתת זה מפחידד זה נוי מאתמולל...אבל אני מאחלת את זה לכמה!!
חחחח...

oxoנועה0x0

New member
נויוששש

חחחח כולם יודעים למי את מאלחת את זהה!! חחחחח ובננותת אתםם יכולות להביא לי את האיסיי שלכםםםם??

נצל"ש...

היום יש הופעה שהיא נקרת...בוקר/ערב ח'... ואני מתה מפחד אני שרה ורוקדת ואני מפחדת מפשלות תאחלו לי בהצלחה...
אוהבת אותכם

litalg06

New member
אויי מסכנהה... גמאותי תפס מבול בדרך

הביתה.. ולפני כמה שנים נתקעתי במעלים זהה היה מפחידד.. לא מאחלת את זה לאף אחד!

oxoנועה0x0

New member
ח מסכנונות....

גם אני לא מאחלת את זה לאפחד או כמו שנוי אומרת יש לי נפש רחומה מידיי

למעלה