The Hall Of Fame

סתם רעיון שחשבתי, בזמן שאין פרקים חדשים לא בביפ ולא בארה"ב נחמד קצת להתרפק על הנוסטלגיה. חשבתי על רעיון נחמד, כל אחד ירשום את העשרה פרקים שהוא הכי אהב (קשה אני יודע אבל אפשרי) לא לפי סדר, כל פרק שמישהו ירשום יקבל נקודה, עשרת הפרקים עם הכי הרבה נקודות יכנסו להיכל התהילה של הפורום, וריכטר אולי אפילו יתעד את זה באיזשהו מאמר. הנה הפרקים שלי בכל אופן, שוב אני מזכיר לא לפי סדר האהבה, אלא פשוט העשרה שהכי אהבתי: Cartman Gets an anal probe Sexual Harassment Panda Cartman Joins NAMBLA Trapper Keeper Scott Tenorman Must Die Cartmanland Towelie Professor Chaos The Reutrn Of the fellowship of the ring to the two towers Death Camp Of Tolerance סתם נתונים יבשים: אין נציגות בכלל לעונה השניה (הפרק של טראנס ופיליפ נדחק מהרשימה לקראת הסוף), העונה החמישית והשישית מככבות עם שלושה פרקים כל אחת ויותר מחצי מהרשימה.

../images/Emo175.gifהנה שלי(סתם בא לי לשים ספרייט

508 טאוולי 601 עם הפריקים 404 הפרק הראשון של טימי 703 טוליט פייפר 706 שהם שוטרים 705 עם בן אפלק וג'ניפר לופז 216 נראה לי המספר שלו, גם צ'רלי מנסון 305 עם הג'קובסורים 310 צ'ינפוקומון 507 עם הקונדומים וזה היה הפרקים האהובים עליי...

meytar

New member
טוב האמת שאני לא מכירה הרבה

פרקים של סאות'פארק.. אז הפרק שאני הכי אוהבת ממה שראיתי, זה הפרק אם רדיו הד. נראה לי שזה פרק 68. איי מאד יו אית יור פרנס!!

richter

New member
רעיון מצוין

וחשבתי לעשות בסוף סקר אבל אז נזכרתי שגם ככה נדע איזה פרק הכי מועדף על כולם
אני רק רוצה לומר שלפחות לדעתי ההעדפה היא זמנית, לדוגמא אם פעם הפרק של טאולי היה יכול להיות במקום הראשון מבחינתי (ומקסימום שני-שלישי) הרי שהיום אני לא בטוח שבכלל הוא ייכנס לעשירייה (ואולי כן, נראה..) בגלל שלאחר מספר רב של פעמים שאתה צופה בפרק בסופו של דבר אתה כבר מכיר הכל בו והוא כבר לא ממש מצחיק כמו שהוא היה בהתחלה. בכל מקרה הנקודה שלי היא שהעשירייה שאני אכתוב עכשיו היא לא בהכרח העשיריה שתהיה בעוד שישה חודשים או שנה (ולאו דווקא בגלל יציאת פרקים חדשים). נ.ב. את העשיריה שלי אני לא אכתוב כרגע כי קצת קשה ככה לשלוף ככה מהשרוול את העשרה פרקים הכי טובים לדעתך

סוף סוף פעילות שלא הכנתי!!!

אני רוצה להגיד שמה שאני אכתוב פה תמיד יכול להשתנות כי אין לי פרק אהוב... מקום 1: 506 - Cartmanland מקום 2: 501 - Scott Tenorman Must Die מקום 3: 509 - Osama Bin Laden has Farty Pants מקום 4: 101-Cartman Gets An Anal Probe מקום 5: 207 - City on the Edge of Forever (Flashbacks) מקום 6: 315 - Mr. Hankey's Christmas Classics מקום 7: 301 - Rainforest Schmainforest מקום 8: 613 - Lord of the rings מקום 9: 617 - Red Sleigh Down מקום 10: 701 - I'm A Little Bit Country

שלי:

1) 705 - Fat Butt, Pancake Head 2) 614 - Death Camp Of Tolarence 3) 501 - Scott Tornuman Must Die 4) 608 - Red Hot Catholic Love 5) 202 - Cartman's Mom Is Still A Dirty Slut 6) 112 - Cartman's Mom Is A Dirty Slut 7) 607 - The Simpsons Already Did It 8) 606 - Profesor Chaos 9) 703 - I'm A Little Bit Country 10) 514 - Butter's Very Own Episode

wanna get high

New member
הנה שלי...

towlie!!! sexual harassment panda macca straisend!!! starving marvin starvin marvin in space Tom's Rhinoplasty (קרע אותי ה- don't f*** with wendy testaburger!) Chef's Chocolate Salty Balls Chinpokomon Are you there God - It's me, Jesus (איזה אטאיסט יכול לשכוח את ההופעה הראשונה של אלוהים בתור שילוב של היפופוטם וחתול?) Fat Butt and Pancake Head אם היה לי עוד מקום הייתי מוסיף את do handicapped go to hell? ו- probably... ועוד הרבה...

למעלה