LIA07

New member
חחח

מה קרה....אני גרה בשכונה..שלכל בית יש כלב בוקר אחד אני באה לצאת מהעבודה...כמו כל יום רגיל..אני פותחת את השער והכל של השכנים (שנסעו לחו"ל) עומד לו ונובח עלי....וזה לא כלב קטן..ולא כלב חברותי...זה סוג של אמסטף ומעורב עם עוד משהו מפחיד...בקיצור מפלצת...אז נכנסתי הביתה...ואחרי רבע שעה בערך הכל חזר לו לביתו

דסדס

New member
שיהיה שהצלחה עם הלוכד

לא זוכרת מתי פעם אחרונה פחדת מכלב, במקרה הכי חריף שאני זוכרת זה לכבד כלבים שיכולים לפגוע בי ולשמור מרחק, רוצה ליווי? שאני אבוא לעזור לך לצאת ולהיכנס מהבית?

דסדס

New member
אין לי ציוד לוכדים

או שטות כזו או אחרת... אבל בדרך כלל יש לי גישה טובה אליהם, מה המטרה? לתפוס אותו ולהעביר אותו לצער בעלי חיים? או סתם להפחיד אותו שיעלם מהבית שלכם? או להרגיע אותכם שהוא בסדר ולא מסוכן ולא יעשה לכם כלום?

מתה לראות אותך פה איתו

ואז להודות בפורום שכנראה שלא לכל הכלבים יש לך גישה
המטרה: שיעוף מפה האמצעים: הכל כשר

דסדס

New member
יכול להיות

אני מעדיפה להודות שלא לכל הכלבים יש לי גישה מאשר לנסות להיות גיבורה ולחטוף זריקות כלבת....

misty10

New member
סתם המלצה...

יש אפשרות לפנות לשירות הוטרינרי (צריך להתקשר לעיריה יש להם מפקחים) באזור מגורייך, הם אחראיים לטפל בבעיה. אם הכלב יהיה בחוץ כשהם יבואו הם יקחו אותו להסגר ואם הכלב לא יהיה בחוץ הבעלים יקבלו אזהרה, אם זה ממשיך עליך לכתוב מכתב והם חייבים לטפל בעניין. (מנסיון אישי) כמו כן אפשר כל פעם שאת רוצה לצאת מהבית (עד שהשירות הוטרינרי יטפל בבעיה) לקחת חתיכת בשר ולזרוק לכיוון שאת לא הולכת אליו. מקווה שעזרתי... להתראות

למעלה