Welcome And Other Stuff

DANIEI GAL

New member
הי ,

הי פורום רוני, קורים לי דניאל אני מראשון ואני נורא אוהב את רוני. רציתי להצטרף לפה הרבה זמן אבל היתי בתקופה שלא היה לי זמן לכלום ועכשיו יש. מקווה להשתלב!

לינוי24

New member
דחוףף מאוד בקשר לרוני!!!

הייי ... זה ממש חשוב ואני רוצה שתעזרו לי.. היה פעם באתר של ערוץ הילדים מין עמוד כזה שרוני מלמדת איך לרקוד ואני חושבת שזה מdvd שלה...ואני לא מוצאת את הדף הזה כבר שם... עם למישהו יש את העמוד הזה הוא יכול לשים את הקישו או אם יש לכם קטעים מהדיסק אז פליז לפיז זה ממש חשוב ופליז כמה שיותרמהר תודה

איי אתם,היי ../images/Emo8.gif

פורוני
כמו שאתם רואים חזרתי לפורום אחרי חצי שנה בערך שלא הייתי פה לצערי, לאלה שלא בדיוק זוכרים מי אני הייתי בניק ALONA LOVE RONI . יום אחד נכנסתי לפורום כי רציתי להגיב לאיזשהי הודעה, כששלחתי אותה היה כתוב לי שגיאה.. אמרתי לעצמי שאני ינסה יותר מאוחר, וכן גם יותר מאוחר זה לא עבד
וככה זה היה כל הזמן , כל החצי שנה הזאת כמעט.. והיום אחרי 1143233287 נסיונות לפתוח ניקים חדשים הצלחתי לפתוח משתמש חדש ופתאום אני רואה שזה כן מגיב לי
נורא התגעגעתי

ronit האחד

New member
להתראות

להתראות אני אולכת מי הפורן\ום בגלל הנושא שהיה בפורם . להתראות לכולם אני לא ניכנסת ביייייייייייי

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאלונההההההה../images/Emo99.gif

גאד. מלא זמן לא היית כאן!! באמת תהיתי איפה את. :| העיקר שאת פה איתנו.

אם את מתכוונת לנושא של התמונות

אז Zה ממש רק בצחוק כי ראינו שיש לך תמונות שלא ראינו אז שאלנו מאיפה התמונות ולא ענית אז שאלנו שוב חח אבל זה היה בצחוק את לא צריכה להעלב

x Marina x

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo71.gifמה לזה היא התכוונה?../images/Emo6.gif

אוי נו באמת זה היה בצחוק לא חשבתי שתיפגעי כי התמונות שאת שמה הם די נדירות בשבילי

x Marina x

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo71.gifאיזו ילדה,ואיפה,ומה בפורום?../images/Emo12.gif

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gifהבנתי למה ../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif

נכון מה שהיה בחדשות על הפדופילים שהתכתבו עם ילדות ונפגשות איתן? אז נראה לי שבגלל זה.. כי היא גם כתבה "איום, היה איום על ילדה" [אמנם בשגיאות כתיב אבל הבנתי את הנקודה]. גאד, תלמדי להסביר את עצמך..

../images/Emo45.gif באתי להגיד את זה אבל שירק עלתה על זה

רונית, גם אני צפיתי בכתבה.. וכמובן שזה מפחיד במובן מסוים, אבל מה שיש לי להגיד לעצמי ולכולם - הוא שאם תשמרו על עצמכם ותגלו קצת בגרות, לא יקרה לכם כלום. הרי הילדות האלה החליטו לגשת להפגש איתם בעצמן, אף אחד לא מחייב אותך כאן להפגש איתנו אם את לא רוצה בזה.

למעלה