חזרתי!!

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifחזרתי!!

ברוך שובי!! אני שמח שבאתי,היה סבבה ביותר,פשוט מעולה, כיף זו לא מילה!! אני רואה שחגגתם בלעדי והתקפתם את ההודעות שלי בלי שהייתי יכול להגיב, הא? מלעונים קטנים. טוב,אני במצב רוח מצויין, כך שאין לי כח להתעצבן,אז אני באמת לא אתעצבן. כפי שאמר הראפר JAY-Z לראפר 50 CENT כאשר הוא ירד עליו:I'M ALL ABOUT A DOLLAR,WHO THE FUCK IS 50 CENT?? לא שאני מכוון את זה עליכם חס וחלילה, אבל אני רק נותן את הדוגמא ש-JAY-Z לא התעצבן,אלא רק ירד עליו בלי לחטוף קריזה,אבל אני לא ארד עליכם,כי אני ילד טוב!! דרך אגב,מי מכיר פה את הזמר מרילין מנסון? לא ארד

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifעזבו את הדוגמא עם

הראפרים,טוב?זו סתם הייתה בדיחה.

Silver Fox

New member
אהלן!../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif

ברוך השאווה! ראית דולפינים?
אני מכירה את מרילין מנסון, הוא חרא של זמר

I AM MOJO JOJO

New member
כן,שחיתי איתם בריף הדולפינים,

הם חמודים לאללה!! הם משמיעים גירגורים ואנחות כאלה, ושחיתי ממש לידם,עוד דבר שהיה כייף,חוץ מהבריכה, הים,האוכל,הכוסיות ועוד.... אל תישאלו איך נדפקתי במשהו: מצאתי בובה של באטרקאפ זרוקה על השטיח,שמחתי ולקחתי אותה,מה שעשיתי לא בשכל, הוא שלא העלתי אותה מייד לחדר,כי פיתאום עצר אותי אחד מעובדי המלון,ואמר שזה של אחד מעובדי הצוות שלו,באסה. ושאלתי על מרילין מנסון כי אני מאוד אוהב אותו, טוב כי אני אוהב מוזיקת מטאל, מי שלא אוהב מטאל לא אוהב גם את מרילין,אז בכל אופן, יש לי דיסק שלו שיש שיר אחד על הפאוורפאף או משהו כזה, איזה רמיקס,אבל מרוב הצרחות (שלו)לא הבנתי כלום.

../images/Emo80.gif../images/Emo175.gifאממ מרילין מנסון

זה לא נקרא מטאל.....
זה נקרא CULT

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gif זה גם שילוב של

cult,גם של ard rock,וגם של רוק פסיכודלי,אקיצר רוק כבד מאוד. אךךך,איזה זמר,איזה זמר,הוא ואמינם שולטים!! אבל גם

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifסליחה,

התכוונתי להגיד שגם junior senior הם להקה טובה.

למעלה