...
...
...

M a r y J a n e

New member
../images/Emo178.gif...../images/Emo177.gif...../images/Emo181.gif...

הגיע הזמן להתרענן!!!
...
...
היכונו...
שירשור תמונות!!!

Lynn1

New member
איזה תמונות יפות ../images/Emo39.gif

בריטני סנואו כזאת מדהימה. היא פשוט מושלמת כזאת.
לין

M o n a L i s a

New member
היא אחת הבחורות היותר יפות שיש../images/Emo70.gif

אני מקווה שהם יוסיפו עוד תמונות.

M a r y J a n e

New member
../images/Emo24.gif

יפעת, לובה, דניה - התגעגעתי אליכן!!! ועכשיו לחייל המארינס הכי מושלם

nati 911

New member
איזה חתיךךךךךךךךךך

השחקן הזה פשוט מהמם , אני מתה עליו ..... וכשהוא במדים פשוט ייאמייייייייייייייייייייייייייייי (סחתיין על התמנות) ד"א אני חדשה פה!

nati 911

New member
איזה חתיךךךךךךךךךך

השחקן הזה פשוט מהמם , אני מתה עליו ..... וכשהוא במדים פשוט ייאמייייייייייייייייייייייייייייי (סחתיין על התמנות) ד"א אני חדשה פה!

M o n a L i s a

New member
יאאאאאאאאאא!!! ../images/Emo9.gif

איזה כייףף שחזרנו! - רק צריך לעורר קצת את הפורום! גרררררררר

../images/Emo24.gif

כמה נחמד לחזור מטיול בצופים ולמצוא כזו הודעה בפורום.
גמאני התגעגתי. ומישהי יכולה לעדכן אותי בקשר ליום שבת שעבר? כי הייתי באותו בטיול של הצופים ואין לי שמץ מזערי של מושג מה קרה. *דניה מתה מסקרנות* ולצערי, אני צריכה לנטוש שוב (מה-11.7- 20.7) לטיול במש"צים, ושוב (מה-22.7-30.7) למחנה קיץ בצופים ושוב (מה-12.8-19.8) לחופשה בהולנד.
אני אתגעגע המון המון.

תמותי! (לא את אורלי../images/Emo23.gif)../images/Emo4.gif

כן, את בריטני סנואו- חתיכת בלונדית עם עינים כחולות, תחת יפה, כוסית בטירוף וכוכבת טלויזיה, לך אני מאחלת מוות שיכלול התנפחות לממדי ענק, איבוד השער (קרחת תתאים לך, פרפקט.) וצורך בלתי מוסבר ללכת עם מסכה לשארית חיייך הקצרים. *דניה ממש מוריקה מקנאה* *וצוחקת- לכל קשי הקליטה שבניכם שהאמינו כי אני מאחלת מוות לבובה כזו, או לכל אדם אחר לצורך העיניין.* *חוץ מהאדם שכתב את עבודת הקיץ במתמטיקה* בעעעעעעעעעעעע.... היא כזו יאפה. איך וויל לא דופק לה נשיקה כל יום בכניסה לסט? או שאולי עדיף לשאול- איך היא לא דופקת לוויל נשיקה כל יום בכניסה לסט?

למעלה