סיימתי

../images/Emo178.gif../images/Emo122.gif סיימתי

בארבע השעות האחרונות בניתי גדר חדשה לחצר. כדי לעשות את זה, הייתי צריכה לגזום שלושה עצי ברוש שבחיים אף אחד לא נגע בהם, וזה היה הרבה הרבה הרבה ענפים ועלים על הרצפה, בתוך העיניים, על הבגדים (לספר לכם לאן זה נכנס, או להשאיר לדמיון??) ועל הראש, ז"א שאם אני לא אתקלח שבוע, יש מצב שיצמחו לי שם עצים
אחר כך לסחוב הכל לפח
, ולהתחיל לבנות גדר.... עכשיו יש לי גדר מגניבה, שניים + מטר גובה, וגם את השער שיפצרתי, עכשיו אני רשמית גרה בתוך כלוב. יש קומבינות לכל אורך הגדר, פתח מיוחד להעביר אשפה, קימבון מיוחד שנועל את השער מלמעלה ומגביה אותו עוד יותר, ובול עץ יפה לחזק את הסגירה מלמטה, נגד יוצור. אם רוני מצליחה לצאת מכאן, די, אני לא יכולה יותר, וישר שולחת אותה לחפש חריצים בחומה הסינית או משהו, אני בטוחה שהיא תוכל להועיל שם מאוד
. ניקיתי הכל, אספתי את שאריות הזבל, קקי למיניהם, תיקנתי את המנורה, וסידרתי זולה מקסימה לכלבות- רפסודה גדולה ועליה 2 שמיכות פוך, ליד שטיח קש של 2 מטר, ספסל ארוך, בקיצור, יצא מדהים, והן כבר מעריכות... מה שכן, גילי קופצת על השער עם כל המשקל השמן שלה, ואני פוחדת שהוא יפול יום אחד. יש למישהו רעיון טוב יותר משרשרת של פחיות רעש?? אגב, כל הסיפור עלה לי 109 ש"ח: כמה מטרים של גדר, 4 מטר של חבל, שני שאקלים ואזיקונים. הגדר והחבל הספיקו לי בול, שאקל אחד שומר על השער, ונשארו לי כמה אזיקונים ושאקל נוסף לשימוש חוזר... מהשכן לויתי קאטר ומגרפה... אני והאצבעות הקרועות שלי הולכות לנקות את המטבח, שיהיה ערב טוב לכולם, מהמאפיה.

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

נזק למד לא לנסות לפתוח את הדלת ולא לשרוט אותה בזכות בלונים שתלינו על הדלת. פעם-פעמיים התפוצץ והוא נבהל, השארנו את הבלונים חודש כדי שלא יחשוב לנסות שוב, וזהו, הוא נגמל

קפצוצ

New member
ספרי ספרי! זה נשמע מעניין...

האמת שגם אני מכין את עצמי נפשית למבצע כזה, רק בסדר גודל של 500 מטר +-
מחכה לסוף הבחינות. לגביי השער, תנסי להוסיף עמוד תמיכה בכל צד. כל הכבוד על ההשקעה!

טוב, ככה:

אין אפשרות להוסיף עמודי תמיכה, בגלל יותר מידי בטון ופחות מידי בחורות שיודעות איך קודחים. ציירתי ציור (האמת שנהנתי) כי אין לי מצלמה, השער החום עשוי מלול של תינוק, הצהוב משמאל הוא חלק נוסף של הלול+ מדפי ברזל שהוספתי לתמיכה.משמאל של הצהוב יש את העצים וגדר שהגיעה עם הדירה. נמוכה מידי כמובן. השער נגמר מצד ימין בדיוק בהתחלה של המדרגות (שהן מחוץ לחצר שלי) ולכן אין לי איך לסגור אותו. אז למטה יש בול עץ, והגדר הלבנה זה מה שהוספתי היום בחלק הזה- היא תפוסה על החלק העליון של השער, מלמעלה קשורה לעץ, ומהצד של המדרגות, הוספתי חבל שקושר את המעקה עם הגדר, ובאמצע שאקל כדי שאוכל לפתוח ולסגור
את הבנות דחפתי לתמונה, שלא תגידו שאין תמונות חדשות LOL

קפצוצ

New member
האמת שאת כן יכולה לסגור אותו...

אם עשית כלכך הרבה עבודה אז זה אמור להיות ממש קטן עליך... תעשי חור בשלב של השער (הצמוד למדרגות),תנסרי חתיכה של מקל מטאטא ותכניסי לתוך החור ובקצוות קרשים קטנים ככה שירדו משני צידי המדרגות. כדי שזה לא יצנח עד למטה, תדפקי עוד מסמר מעט ימינה מתחת לציר. בהצלחה, קפצ'.

גאון!!!! פשוט גאון!!!

אני הולכת לנסות לסדר את זה עכשיו... אני גרה כאן כבר שנה וחצי, ולא חשבתי על זה!!!! תודה!! נ.ב לא הבנתי את השאלה של הנ.ב שלך

מאמוש

New member
../images/Emo8.gifפשש, סחטן../images/Emo70.gif

באמת כל הכבוד כל ההשקעה
המאמץ משתלם.. במיוחד שרואים את החבורה.. הא

LeeKo

New member
טוב,יאללה,מתי אני בא אליך?../images/Emo3.gif

תתחדשי, אני פשוט מציע שאם גילי תצליח "לפרוץ" את "חומת רעות" תוכלי להביא אותה לכותל,נראה אותה מוצאת חורים שלא סתומים בפתקים!!!!!

למעלה