רעות של הכלבים
New member
../images/Emo178.gif../images/Emo122.gif סיימתי
בארבע השעות האחרונות בניתי גדר חדשה לחצר. כדי לעשות את זה, הייתי צריכה לגזום שלושה עצי ברוש שבחיים אף אחד לא נגע בהם, וזה היה הרבה הרבה הרבה ענפים ועלים על הרצפה, בתוך העיניים, על הבגדים (לספר לכם לאן זה נכנס, או להשאיר לדמיון??) ועל הראש, ז"א שאם אני לא אתקלח שבוע, יש מצב שיצמחו לי שם עצים
אחר כך לסחוב הכל לפח
, ולהתחיל לבנות גדר.... עכשיו יש לי גדר מגניבה, שניים + מטר גובה, וגם את השער שיפצרתי, עכשיו אני רשמית גרה בתוך כלוב. יש קומבינות לכל אורך הגדר, פתח מיוחד להעביר אשפה, קימבון מיוחד שנועל את השער מלמעלה ומגביה אותו עוד יותר, ובול עץ יפה לחזק את הסגירה מלמטה, נגד יוצור. אם רוני מצליחה לצאת מכאן, די, אני לא יכולה יותר, וישר שולחת אותה לחפש חריצים בחומה הסינית או משהו, אני בטוחה שהיא תוכל להועיל שם מאוד
. ניקיתי הכל, אספתי את שאריות הזבל, קקי למיניהם, תיקנתי את המנורה, וסידרתי זולה מקסימה לכלבות- רפסודה גדולה ועליה 2 שמיכות פוך, ליד שטיח קש של 2 מטר, ספסל ארוך, בקיצור, יצא מדהים, והן כבר מעריכות... מה שכן, גילי קופצת על השער עם כל המשקל השמן שלה, ואני פוחדת שהוא יפול יום אחד. יש למישהו רעיון טוב יותר משרשרת של פחיות רעש?? אגב, כל הסיפור עלה לי 109 ש"ח: כמה מטרים של גדר, 4 מטר של חבל, שני שאקלים ואזיקונים. הגדר והחבל הספיקו לי בול, שאקל אחד שומר על השער, ונשארו לי כמה אזיקונים ושאקל נוסף לשימוש חוזר... מהשכן לויתי קאטר ומגרפה... אני והאצבעות הקרועות שלי הולכות לנקות את המטבח, שיהיה ערב טוב לכולם, מהמאפיה.
בארבע השעות האחרונות בניתי גדר חדשה לחצר. כדי לעשות את זה, הייתי צריכה לגזום שלושה עצי ברוש שבחיים אף אחד לא נגע בהם, וזה היה הרבה הרבה הרבה ענפים ועלים על הרצפה, בתוך העיניים, על הבגדים (לספר לכם לאן זה נכנס, או להשאיר לדמיון??) ועל הראש, ז"א שאם אני לא אתקלח שבוע, יש מצב שיצמחו לי שם עצים