תוספת ליניקה

../images/Emo178.gifתוספת ליניקה

שלום רב(חדשה בפורום). ברצוני לקבל תשובה על שאלה שמאוד מטרידה אותי. בתי בת 3וחצי חודשים. אני חזרתי לעבודה לפני חודשיים וחצי ז"א חודש אחרי הלידה. במשך חודש שאבתי כל שעה וחצי והייתי מרוצה כי מבחינת כמות החלב לא הייתי בחובות. אך לפני חודש, בערך, משהו השתבש ואינני מצליחה לשאוב אפילו מחצית המנה שבתי יונקת בבית. הגדלתי את הפער בין השאיבות אך עדיין ללא תוצאה מספקת. כך: אני מפספסת 4 ולפעמים 5 הנקות ז"א 600-750 CC ביום, אך מצליחה לשאוב 200-300 CC. התחלתי לתת לבתי תוספת סימילאק אבל מסכנה לא אוהבת אותה, כנראה. היא אוכלת את המנה שלה קרוב לשעה ובבכי רב. חשבתי אולי להחליף למתרנה, עשיתי זאת ואז הארוחה התארחה לשעה וחצי! לנסות רמדיה? רק השם "רמדיה" מבהיל אותי. מה אני עושה? תעזרו , תעייצו לי!

1טלטלים

New member
תוספת ליניקה

היי,לחזור לעבודה חודש לאחר לידה זה בהחלט לא קל... ולעניינו,כמה שאלות: * באיזו משאבה את משתמשת? * כמה זמן את שואבת? * האם לאחרונה: - היית חולה - את נתונה ללחץ או מתח - הריון - התחלת ליטול גלולת למניעת הריון - חזר הווסת לצערי לא אוכל להגיד לך מה יותר טעים...וכן,חוש הטעם מפותח מאוד אצל תינוקות בניגוד לכל הדעות ,,, מחכה לתשובתך, אמא של טל

למעלה