שירים לריצה!

NoFaRi1

New member
../images/Emo178.gifשירים לריצה!

אני צריכה שירים לריצה או חדר כושר בכלל... משהו שכייף לשמוע ונותן מוטיבציה להמשיך לרוץ ואני בטוחה שזה יכול לעזור לעוד חוץ ממני אז תתפרעו :]

Fame- Flash Dance

אחלה שיר לריצות וכאלה. גם Feel Good Inc- Gorillaz הוא די סבבה לזה. לא עולים לי ממש עוד, אני אחפש יותר מאוחר

עוד כמה

Led Zeppelin - Immigrant Song Smells Like Teen Spirit - Nirvana Avril Lavigne - Skater Boy
you can't always get what you want- עדיף בגרסא של band from TV, יותר קצבית ויותר יפה מהמקור לדעתי The Rasmus - In the shadow The Rolling Stones - She's A Rainbow Flash Dance - What a Feeling Trivium - Like Light To The Flies Trivium - Departure Robbie Williams - Sin Sin Sin Space Jam - Are you ready for this
Gorillaz - Dare Euro Trip - Scotty Doesnt Know Disturbed-Liberate בוקר טוב עולם- אבטיפוס עונות- אביב גפן מישהו שומע אותי- איפה הילד לא פראיירים- הדג נחש אחריות- יוני בלוך מחפשת- ירמי קפלן היא כל הסיפור- מופע הארנבות של ד"ר קספר מוש בן ארי- ממריאים מה שאני רוצה- שרון הולצמן ונראה לי שאני אפסיק פה

כמה ממני:]

עירבבתי כאלה שנמצאים אצלי בפלייליסט של הריצה ועוד כמה מהפלא סתם, תהנו :] קיטש- אלג'יר יום אחרון- אמיר פיי גוטמן את באה לבקר2007- משינה וטריפולי פיס אוף מי- בריטני ספירס גימי מור- בריטני ספירס בייבי וון דה לייט- דיוויד גואטה אין ד'ה דארק- טיאסטו סאמר לאב- ג'סטין טימברלייק יומולדת- ברי ואינפקטד מאשרום חלליות- פורטיסחרוף מכונת השירים הגדולה- חמי רודנר תנו לי לשתות2007- כנסיית השכל השיר מהגן- כנסיית השכל ואסטרל פרוג'קשן השיר שלי- קספרים חם לי בלב- אסי זיגדון אם אפגוש את אלוהים- התקווה 6 ידיים למעלה- כפיר עטיה (למי שאוהב מזרחית) לואו- פלו-רידה ביוטיפול גירלז- שון קינגסטון רילקס- מיקה דה ווי איי אר- טימבו אלייך- משה פרץ (למי שאוהב מזרחית שוב חח) הרגלים רעים- יוני בלוך נו וואן- אלישיה קיז לאב טודיי- מיקה

dcohn

New member
פסדר, קטנוניים#@!

חשבתי על ניצוצות למרות שהשיר שרציתי לרשום הוא אכן חלליות.

מקווה שתאהבי

לי בכל אופן זה ממש גורם למרץ! מה שמודגש נראה לי הכי הכי! Dimmu Borgir - Spellbound by the devil Distubed - 01 Indestructible Distubed - shout Distubed - psycho Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger Children Of Bodom - 06.Next In Line In flames - only for the weak Limp Bizkit - Rollin' Scissors Sisters - I Don't Feel Like Dancing Run Lola Run - Believe - Franka Potente Void - James Brown Is Dead nightwish - 01 - over the hills and far away Nightwish - 02 - 10Th Man Down Nightwish - 02 - End Of All Hope Nightwish - 02 -Wish i had an angel Nightwish - 09 - Ghost Love Score יש עוד כל כך הרבה, אבל אני מאניחה שזה יספיק

זונע

New member
הארדר בטר פסטר סטרונגר../images/Emo45.gif

וסחטיין על המטאל וזה

תמיר1991

New member
יאללה ניתן לך את שלי ../images/Emo98.gif

(השירים שאני הכי אוהב לריצה, יעני.) עברי לידר - יותר טוב כלום עברי לידר - הכוס הכחולה עברי לידר - תמיד אהבה מופע הארנבות של דוקטור קספר - אחלום לנצח מופע הארנבות של דוקטור קספר - בשמלה אדומה דניאל סלומון - הייתכן דניאל סלומון - עדיף אביב גפן - שנינו שווים אביב גפן - המכתב אביב גפן - עכשיו מעונן מטרופולין - אין לי מקום Tatu - Not Gonna Get Us Nelly Furtado & Timbaland & Justin Timberlake - Give It To Me Nelly Furtado & Timbaland - Promiscuous Girl Madonna & Timbaland - 4 Minutes No Doubt - Hey Baby The Killers - Somebody Told Me The Offspring - Pretty Fly For A White Guy Limp Bizkit - Take A Look Around Limp Bizkit - Nookie Limp Bizkit - Rollin' Linkin Park - From The Inside Linkin Park - Hit The Floor Linkin Park - Somewhere I Belong Linkin Park - With You Linkin Park - One Step Closer 30 Seconds To Mars - Attack Fort Minor - Remember The Name תיהני

למעלה