שאלון קבוע שם: גיל: שיר השבוע: תמונות השבוע: המלצת השבוע? ולסיום מה אתם מתכננים לל"ג?
O orpaz445 New member 15/5/06 #1 ../images/Emo178.gif שאלון קבוע שם: גיל: שיר השבוע: תמונות השבוע: המלצת השבוע? ולסיום מה אתם מתכננים לל"ג?
../images/Emo178.gif שאלון קבוע שם: גיל: שיר השבוע: תמונות השבוע: המלצת השבוע? ולסיום מה אתם מתכננים לל"ג?
O orpaz445 New member 15/5/06 #3 הנה הכוונה שם:אורפז גיל:15 משהו שיר השבוע:עברי לידר -פלרמו תמונות השבוע:שלי המלצת השבוע? תעשו חיים תתחילו עם כל מה שזז ולסיום מה אתם מתכננים לל"ג? כלום
הנה הכוונה שם:אורפז גיל:15 משהו שיר השבוע:עברי לידר -פלרמו תמונות השבוע:שלי המלצת השבוע? תעשו חיים תתחילו עם כל מה שזז ולסיום מה אתם מתכננים לל"ג? כלום
א ארנiן הJיק החדש New member 15/5/06 #4 תשובון שם:ארנון גיל:17 תמונת השבוע:אין(אני מהפון) שיר השבוע:צמא לאהבה-פיני חדד ונתי לוי המלצת השבוע:תזהרו מהאש! מה מתכננים ללג? רק מתכננים...אין משו באופק
תשובון שם:ארנון גיל:17 תמונת השבוע:אין(אני מהפון) שיר השבוע:צמא לאהבה-פיני חדד ונתי לוי המלצת השבוע:תזהרו מהאש! מה מתכננים ללג? רק מתכננים...אין משו באופק
O ODana New member 15/5/06 #5 מדורה מדורה../images/Emo117.gif עושים מדורה עם חברות וחברים... לא משהו מיוחד, אבל זאת מסורת - מקום קבוע, חברים קבועים, אוכל קבוע ... וזה פשוט הכי כיף בעולם!
מדורה מדורה../images/Emo117.gif עושים מדורה עם חברות וחברים... לא משהו מיוחד, אבל זאת מסורת - מקום קבוע, חברים קבועים, אוכל קבוע ... וזה פשוט הכי כיף בעולם!
מ משוגעת על הטירוף New member 15/5/06 #6 עונה שם:זהבית גיל:עוד פחות מחודשים 15 שיר השבוע:יום טוב-עברי לידר תמונות השבוע: המלצת השבוע?כשניראה לכם שהיום הזה הולך להיות רע פשוט אל תצאו מהבית ולסיום מה אתם מתכננים לל"ג?ללכת לחברה לעשות מנגל ולראות סרטים
עונה שם:זהבית גיל:עוד פחות מחודשים 15 שיר השבוע:יום טוב-עברי לידר תמונות השבוע: המלצת השבוע?כשניראה לכם שהיום הזה הולך להיות רע פשוט אל תצאו מהבית ולסיום מה אתם מתכננים לל"ג?ללכת לחברה לעשות מנגל ולראות סרטים