עזרה דחוף!!!מתכון ללחם באג'ין

../images/Emo178.gifעזרה דחוף!!!מתכון ללחם באג'ין

ממה שהבנתי זהו לחם עגול שטוח עם בשר טחון עליו בבקשה בבקשה מי שיודע איך עושים אני ממש אשמח!!! תודה רבה לטבע

bali

New member
מנהל
לחמא בעג'ון של מירבלי

מתכון: לחמא בעג'ון 1 מירבלי רכיבים: לבצק: 1/2 ק'ג קמח מנופה 30 גרם שימרית 3 כפות שמן 1/2כפית מלח 1-1/2כוס מיים פושרים למלית בשר: 1/2קילו בשר טחון (מעט שמן) 3 בצלים בנונים קצוצים דק 2 כפות רסק 1 כפית פפריקה מתוקה מלח ופלפל לפי הטעם 1/4 כוס דבש תמרים אופן הכנה: שמים את כל מצרכי הבצק בקערת עבודה ולשים לבצק רך וגמיש.מתפיחים אותו עד להכפלת הנפח. מערבבים את כל מצרכי המלית ומשהים ל30 דקות למיצוי הטעמים. צרים מהבצק כדורים קטנים,משטחים את הכדורים על משטח עבודה למעין פיתות קטנות, ומסדרים על תבנית אפיה משומנת. משטחים על כל פיתה כף ממלית הבשר ואופים בחום בנוני גבוה 180 מעלות עד ששולי הפיתה מזהיבים . בתאבון

מצחיקונת../images/Emo140.gif

חוצ"מ אני גם אוהבת את הניק שלך בגלל ה....................נמש..
תמיד שאני רואה את הניק, אני נזכרת ב..בובה שהייתה לי בילדות שמאד אהבתי עם נמשים, 5 בכל צד וקוקיות בצבע גזר..
דונה

../images/Emo221.gifלחמא בעג'ין של חיים כהן

לחמה בעג`ין - חיים כהן - קיבל המלצות... :החומרים לבצק: 1 ק"ג קמח 4 כפיות שמרים יבשים 1 כף סוכר 1 כפית מלח 2\1 כוס שמן זית או תירס כ-2 כוסות מים למילוי 1: בצל קצוץ בשר כבש עגבניות קצוצות שום קצוץ (אם רוצים) מלח ופלפל שחור למילוי 2: תרד חמציץ בצל מלח גס פרוסות לימון :אופן ההכנה 1. הבצק: שמים בקערה את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח ומערבבים. מוסיפים את השמן ומערבבים. מוסיפים את המים בהדרגה ולשים בידיים עד שנוצר בצק דביק. מעבירים למשטח העבודה ולשים בידיים כ-10 דקות. מחזירים לקערה נקייה, מכסים ומניחים לתפיחה כשעתיים. מכים קצת בבצק כדי להוציא מממנו אוויר ומחלקים לכדורים, לפי הגודל הרצוי. 2. מערבבים את המרכיבים למילוי 1 בקערה. למילוי 2: שוטפים את עלי התרד והחמציץ ומניחים במסננת. קוצצים בצל ומוסיפים למסננת. זורים מלח ומניחים את המסננת מעל קערה ל 30-40 דקות. מוציאים את הירקות מהמסננת וסוחטים בין כפות הידיים כדי להוציא את המים שהירקות הפרישו. 3. מחממים את התנור לחום הגבוה ביותר. מרדדים את כדורי הבצק (או משטחים בידיים) לעיגולים אישיים או למלבנים ארוכים. מניחים בתבנית משומנת וממתינים 10 דקות. מטפטפים על עיגולי הבצק מעט שמן זית, מניחים עליהם את המילויים השונים, ומוסיפים פרוסות לימון לתערובת התרד. מכניסים לתנור ואופים 7-8 דקות, עד ששולי הבצק מזהיבים קצת. מגישים מייד.

תודה ../images/Emo6.gif../images/Emo51.gif

תודה רבה לאנשים הנחמדים שהישביעוני (מלשון שובע)עד הלום!!! אחלה מתכונים תודה רבה רבה

למעלה