סכמ"ש

../images/Emo178.gifסכמ"ש../images/Emo178.gif

שיר השבוע של נועם:
שיר השבוע של אומן אחר:
אומן שבועי:
שלוש חוויות טובות שעברתם השבוע:
חוויה אחת פחות טובה שעברתם:
ציטוט שהצחיק אותכם\מתוך שיר:
בן אדם שעשה לכם את השבוע:
מאכל השבוע:
SMS\שיחת טלפון\הודעה במסנג'ר שעשו לכם את השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
תמונה:

עוד 5 ימים- צפונבוריייי!!!11 ../images/Emo98.gif

שיר השבוע של נועם: דמעות יבשות
שיר השבוע של אומן אחר: כמה כוכב- עברי לידר ואביב גפן, שיר פרידה, גבר הולך לאיבוד-שלמה ארצי, Wind of change אומן שבועי: עברי לידר, שלמה ארצי שלוש חוויות טובות שעברתם השבוע: שיחה ממש מיוחדת, פרנקלין עם טרגר, ישב"צ משוגעעעת אתמול
חוויה אחת פחות טובה שעברתם: אתמול היה קצת יותר מדיי בשבילי. ציטוט שהצחיק אותכם\מתוך שיר: 'איך בא לי לפרוץ למוזיאון, לישון בין המונה ליזה לאיזה אנערף.."
בן אדם שעשה לכם את השבוע: אסף ,ענברי, אבא.
מאכל השבוע: פוקט חח SMS\שיחת טלפון\הודעה במסנג'ר שעשו לכם את השבוע: שני המתוקים שהגיבו לי לסטטוס בפייסבוק.
תוכניות לשבוע הבא: מחר הופעה [?], יום שני במרכז, ישב"צ, ימי עבודה באטרף, יומולדת לאמא, יומולדת לאספי, טרגר מתגייסת, צפונבורי אחרוןןןןןןןן.......... תמונה:

שנינה11

New member
מה אני עושה בצפונבורי../images/Emo6.gif

חחח.. נכון זה היה שיר שלכם לפני איזה שנתיים?

שנינה11

New member
יאיאי../images/Emo9.gif

ויש לי אפילו חולצה של יבניאל של המחנה הזה
נראה לי שאני צריכה לשקול לעבור להנהגת צפון

שנינה11

New member
אצלנו הביאו לחלוץ הנהגתי פווול דברים!!:)

הביאו להם ארטיקים ועשו להם יום בריכה וכובעים. אצלנו משקיעים

"הכל רחוק הכל איתך"

שיר השבוע של נועם: 'תראי אותי' [שירה נכון שאת עדה לכך?
] שיר השבוע של אומן אחר: לא פוגע-הדורבנים שיר עצוב,קרן אור,ממנטו מורי-אביב גפן,הכל רחוק הכל איתך-דור דניאל אומן שבועי: אביב גפן שלוש חוויות טובות שעברתם השבוע: ת'אמת שהיו חוויות טובות,אבל מצב רוח חרא דפק אותי אז זה הרס|: חוויה אחת פחות טובה שעברתם: כמעט כל השבוע הזה... ציטוט שהצחיק אותכם\מתוך שיר: 'בלילה שוב קם מחלום עלייך,חלמתי שאת בחיים עדיין' בן אדם שעשה לכם את השבוע: ענברי,שירה..... מאכל השבוע: אממ........ לא יודעת SMS\שיחת טלפון\הודעה במסנג'ר שעשו לכם את השבוע:לא יותר מדי.. תוכניות לשבוע הבא: לשכת גיוס,מקווה שהופעה של נועם לצערי הרב לא בטוח בכלל,קייטנה (?) תמונה:

inbarIL

New member
שבוע מקסים לכולם:)

שיר השבוע של נועם:כנראהD:
שיר השבוע של אומן אחר:Merry happy, Dare you to move, someday we'll know, hanging by a moment, ניצוצות, ועוד כמה:)
אומן שבועי:אין ספיציפי
שלוש חוויות טובות שעברתם השבוע:שיחות טובות, אצל גל
, עם שירוש בעזריאלי
, להיפגש עם חנצ'וק, נטע אצלי בסופש
, ולפגוש את עמיתיייי:)
חוויה אחת פחות טובה שעברתם:איכזב אותי ברמות. ולבכות בפארק.
ציטוט שהצחיק אותכם\מתוך שיר:יש הרבה יותר מידי חח
בן אדם שעשה לכם את השבוע:דימדים?!
סתם חח..אממ הילי שיר גל מיכלי נטע עמיתי לירון עדי ואחותי:)
מאכל השבוע:בורגראנץ'?
SMS\שיחת טלפון\הודעה במסנג'ר שעשו לכם את השבוע:שיחה עם לירון, ומלא סמסים חמודים..
תוכניות לשבוע הבא:יומולדת להדסי, אור חוזרת מחו"ל, יומולדת לאור, נפגשת עם מיכלי אולי, הצגה של לירון!
, הצגה עם המשפחה, ואולי הופעה של נועם בשבת
תמונה:ע"ע התמונה של הילי

למעלה