מספר שאלות מטרידות

kiki האחד

New member
../images/Emo178.gifמספר שאלות מטרידות

השאלה שלי היא לגבי עבודה באירופה דרך חברה מסוימת שמצאתי דרך הנט, שמבטיחה אישרת עבודה חוקית קודם כל, אחרי שקראתי את מה שהצגתם בפורום לגבי כל אותן חברות "מתמחות" התבהרו לי כמה דברים אך לא לגמרי, מה שהפך אותי למבולבלת, למי להאמין ? איך לחדור לעומק הדברים ולאמיתם, דרך אותו האתר שמציע את העבודה? מראש תודה לכל מי שמוכן לעזור...

אלוניס

New member
את דעתנו את כבר אומרת שאת מכירה

כך שאני קצת מבולבלת. או שלא הבנת את דעתנו בנושא ואת רוצה לוודא שהבנת נכון ושנגיד שוב בפעם המי יודע כמה לא ללכת על זה מכל הסיבות שאפילו כבר עלו לטאגליינס או שאת נורא רוצה לפרסם חברה, יודעת שאסור לך, רוצה שכל מיני פריירים יקראו את הודעתך וירוצו לשאול אותך שאלות במסרים. וכדי להבהיר אני אגיד שוב - ברור שמעסיק פוטנציאלי יספר לך כל שקר אפשרי כדי לנצל אותך. כך שממש לא מעניין אותי מה הוא או כל מאכר אחר מספרים באתרים שלהם. כשמישהו נורא רוצה להאמין לשקרים כי המציאות האישית שלו לא מוצאת חן בעיניו - גם מדרכות ניו-יורק ישובו להיות מצופות עבורו בזהב.

kiki האחד

New member
קודם כל תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

את המידיניות שלכם הבנתי, אבל את פירשת אותי לא נכון !!!! תודה ,בפעם הראשונה, על ההבהרה של הפעם המי יודע כמה.ההתענינות שלי התחילה לפני שלושה ימים ורציתי לדעת פרטים מהבקיאים יותר.

michal molcho

New member
אז ככה

זה לא שכל החברות רעות ומשקרות, אבל כלל האצבע הוא די פשוט - אם החברה מציעה לך אשרת עבודה אבול עבודה שלא דורשת התמחות - מישהו כנראה מנסה לעבוד עליך. אם הצעת העבודה כוללת התמחות (ובפרט התמחות שאינה שכיחה באיחוד האירופי) ייתכן שאכן יש אמת בפרסום - לדוגמא, אם החברה צריכה דוברי עברית, הרי שהיא תדאג גם לאישורי עבודה. אם החברה צריכה רוכלים...אז ראי את תשובתה של אלוניס..

Nobilis

New member
ועוד...

ויזת עבודה היא משהו שמקבלים מראש, בשגרירות הרלוונטית. ולפיכך - אם החברה דואגת שתוציאי ויזה עבודה מסוג כלשהי (בצורת חותמת בשגרירות) עוד לפני שאת טסה - יתכן ומדובר בעניין חוקי. אם את לא בטוחה האם הויזה שמחתימים לך בדרכון מאפשרת עבודה, את יכולה לשאול בשגרירות, לברר באתרי הממשלה של המדינה הרלוונטית, או לנסות ולשאול כאן.

למעלה