מודאגת

מאמינוי

New member
../images/Emo178.gif מודאגת

שבוע טוב ובוקר מצויין לכולם! יש לי תינוקת בת 11 חוד' והיא מחלימה אחרי מחלה (חום, שיעול), הבעיה איתה שהיא לא מוכנה לאכול כלום! לא שלפני זה היא הייתה אכלנית גדולה אבל הייתה אוכלת בבוקר, ארוחת צהריים מלאה ובערב משהו קטן ובין לבין הייתה יונקת. עכשיו אני לא מצליחה להכניס לפה שלה כלום! גם את הדברים שהיא אהבה ואכלה, אני מאוד דואגת בלי שום קשר לזה שכולם מלחיצים אותי כי היא גם ככה לא תינוקת שמנה, אבל היא בסדר מבחינת המשקל. גם ככה יש לי דאגות לא קשורות לאוכל...,היא לא זוחלת, היא בקושי מתיישבת לבד, ועזבו את זה שכל הילדים של חברות שלי הם באותו גיל עוד שניה הולכים כבר, והבת שלי לא מראה סימנים בכלל שהיא מתכוונת לעשות משהו מכל הדברים שציינתי. כולם מרגיעים אותי ואומרים אין מה לדאוג כל אחד והקצב שלו, אבל אני כן דואגת כי אני חושבת שאולי כבר הגיע הזמן. אבל הקטע של האוכל ממש מדאיג אותי , כאילו היא כבר התרגלה לא לאכול והיא חייה על הנקה שממש אני לא חושבת שבגיל הזה זה כבר מספיק. מה לעשות?!

avishagk

New member
כמה זמן היא כבר לא אוכלת?

כשהקטן שלי חולה (וביומיום הוא אכלן גדול) אין לו תיאבון והוא יכול ימים שלמים לאכול ממש ממש קצת. כשהוא מבריא לגמרי, התיאבון חוזר..

מאמינוי

New member
שבוע שלם! אבל כשהיא לא חולה היא

גם לא אכלנית גדולה! היא עושה לא אם הראש עוד לפני שהיא רואה מה יש בכפית!

avishagk

New member
היא עושה פיפי / קקי כמו שצריך?

שלי גם לא אכל באחת המחלות איזה שבוע והרופאים לא התרגשו. הם אמרו שכל עוד הוא עושה צרכיו כמו שצריך זה צריך להיות בסדר. קצת מיושן אולי אבל כששלי מסרב אפילו לפתוח את הפה לכפית אני שמה על האצבע שלי את האוכל ונותנת לו, זה בד"כ עובד.

מאמינוי

New member
הקטע אם האצבע עבד בידיוק יומיים

יש לה יציאות רגילות, כי היא יונקת זה הדבר היחיד שהיא מוכנה, כי גם לשתות מים שהיא מאוד אהבה לשתות לבד מכוס גם את זה היא לא מסכימה, ואנחנו חיים באילת ומים פה מאוד חשוב לשתות.

mom at work

New member
לגבי האוכל - גם אצלי זה כך

בזמן מחלה, וגם זמן מה אחריה, מפסיקה לאכול. זה נורמלי לגמרי - רק תדאגי שהיא שותה מספיק. לגבי התפתחות\זחילה - האם ראיתם פיזיוטרפיסט(ית)? מומלץ לפנות. צריך רק הפנייה מרופא ילדים. יתכן שיגידו שהכל בסדר וצריך רק לחכות, ויתכן שיתנו תרגילים - בכל מקרה עדיף מלשבת בבית ולדאוג!

מאמינוי

New member
הבעיה היא שאף אחד לא מודאג

לא בטיפת חלב, ולא רופא הילדים. ולי זה נראה אחרת, או שאולי אני סתם נלחצת...

GAL L1

New member
לדעתי האישית

לא נראה לי שיש בעיה להיכנס ללחץ לגבי האוכל. נטע שלי ברגע שהיא מרגישה קצת לא טוב ישר חוזרת להנקות מלאות ולא רוצה לאכול. בדיוק בימים אחרונים היא חוזרת לעצמה בהדרגתיות מאיזה וירוס מעצבן שחתפה. לגבי הזחילה ממליצה בחום שפיוזיוטרפיסט יבדק, אולי זה כלום ואולי צריך תרגילים

טלוי

New member
הלו, גם לענת התחילה לזחול מגיל 11 ח

חודשים!!! צריך להיות בסבלנות וזה רק תלוי בקצב.... אכן מבינה אותך מאוד שלחצת על התפתחות של תינוקתך, כל תינוקות קטנות מגיל של ענת בת שנה וחודש וכולם התפתחו ממש יותר מתינוקת שלי ובסוף שהיא זוחלת יפה ועומדת לא מזמן....חכי בסבלנות כן הלכתי לפיזיותרפיה אחרי שביקשתי מרופא ילדים שנתן לי הפניה. עד היום ענת לא יושבת לבד מפני שהיא לא זוחלת על 6 רגליים אלא רק נעמדת בעזרת 6 רגליים וצריך לעודד אותה בסבלנות...., ולגבי אוכל, כן מוכר לי שענת אכלה יפה מאוד כשהייתה בת 8 חודשים ועכשיו פחות או יותר אך לא יודעת לגבי אחרי החלמה, אולי תני לה זמן להחלים במאה אחוז אז תאכל הכל כמו קודם

למעלה