יום שני

© h i l a ©

New member
../images/Emo178.gif יום שני ../images/Emo178.gif

עוד יומיים בגרות ורק היום התחלתי להתאמן בעע... יאללה, עוד יומיים וכמה שעות אפשר לזרוק את כל החומר בספרות לפח, או לתרום אותו לילדים נזקקים שעדיין לא עשו בגרות :D אגב, אתמול אחי שוב עשה לי סיבוב על האוטו, רק שזה היה במשך חצי שעה+. האוטו הזה גדול לי מדי!!!:( אבל היה כיף :D

שרון710

New member
את נזקקת!D:

מחר מתכונת במת' אז אני לומדת כמו החייייםםםם. ונמאס לי. ואני לא בטוחה אם אני מוכנה או לא. נקווה שפשוט לא יהיה פונקציות טריגונמטריות:S (אם יהיה חקירת פונקציה רגילה אני אהיה הבנאדם הכי מאושר בארץ. נשבעת.) שיהיה לכולנו בהצלחה
(כי להרבה יש מחר מתכונת במת'
)

אני עוד רגע נרדמת

לא חשבתי שתנ"ך יכול להיות כ"כ מרדים
קמתי בשבע וחצי, סידרתי את המקלחת בקומה וחזרתי לישון עד 10...בערך ב11 וחצי הגיעו אנשים, אז יצא שלא המשכתי את הלמידה לתנ"ך כי כולם התנחלו לי בחדר (כל מיני גילאים
). המזל היה שקראו לי להכין סלט ואמרתי להם שאני מעדיפה שלא יהיו אצלי בחדר מתי שאני לא נמצאת בו XD אכלנו, ועליתי לחדר להמשיך ללמוד אבל הם שוב באו אלי לחדר לפני שהספקתי להגיד משהו והתנחלו. אז שוב קראו להם ואני גם הלכתי אז שוב הוצאתי אותם באותה טענה...חחחח אח"כ חזרתי לחדר והמשכתי ללמוד אבל הפעם נעלתי את הדלת ולא עניתי לאף אחד שדפק על הדלת
יצא שלמדתי בערך שעתיים, ועכשיו אני בהפסקה של חמש דקות להתרעננות, אני צריכה לקרוא שוב את כל החומר (זה יותר מספר קריאה!!! ויש לי בערך שלוש שעות כי אחרי הזמן הזה אני לא אהיה מרוכזת בכלל). יהיה טוב, נכון? ועוד יש מתמטיקה מחר בנוסף להכל. וצריך גם לקחת את המחשב. בוהו.

LadyFlame123

New member
כל היום אני רואה סרטים של ג'יי ובוב השקט ../images/Emo6.gif.

איי לייק איט. אה אורי, גם בלי השיער הארוך אתה עדיין דומה לג'יי
.

moran916

New member
יאא גמני רואה עכשיו ת'סרטים שלהם

הם פשוט אדיריייים!

dcohn

New member
אני אוהבת מול ראטס!:] אבל אני היחידה../images/Emo3.gif

דוגמה הסרט הכי טוב שלהם.

אבל ג'יי ובוב השקט מכים שנית לא כזה רחוק ממנוP: סדרת 'מוכרים בלבד' גרועה ברמות.

RakTsarot001

New member
קווין סמית' מלך העולם.

הוא כתב דיאלוגים מייגעים וארוכים מדי בחלק מהסרטים שהוא עשה, אבל עדיין מלך. אורי לא דומה לג'יי

gurke

New member
4 ימים של הגשמה ../images/Emo9.gif

היה ממש אדיר. גרעין פטיש הוא שמנו!! בכל אופן, חזרתי הבייתה עכשיו, והנה אני חייב ללמוד למתכונת מחר
יאללה הסטוריה.

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo79.gifלומדת לומדת, ושוב..לומדת.

טחנתי כבר היסטוריה, נמאס ליייייי...רק הגעתי לשואה. יש לי עוד מליון דפים להספיק! סיימתי כבר מחברת שלמה, נשאר עוד חצי מחברת. וזה עוד אחרי שיצאתי עם ידיד שלי אתמול עד 5 וחצי בבוקר, וקמתי שפוכה ממש מאוחר היום. אוףאוף. ברגעים כאלו אני שונאת היסטוריה:(.

למעלה