יום מטורף.....

../images/Emo178.gif יום מטורף.....

משולב בשמחה ובכאב... מודה!!! לא הפסקתי לבכות היום הדמעות ירדו בלי שליטה מהעיניים ומהלב... נשבעת לכם, יש אנשים שעדיין בין החיים רק משום שהחוק אוסר לירות בהם. משחקים בנפשות כאילו היו חפץ דומם. התעללות שקטה במסווה של אהבה... אחחחחח...אלוקים תן לי חוכמה כדי להבין גבר תן לי אהבה כדי לסלוח לו והרבה סבלנות למצב הרוח שלו מפני שאם אבקש כח אני פשוט אהרוג אותו... ומצטרפת למלודי: כי כנראה שאין ברירה אלא פשוט למצוא שק אגרוף.... התפקיד כולל: כמה אגרופים ובעיטות {אפשרי גם בתוספת מלל קצר} רף סבל גבוה מבלי לבכות על הכאב שאני מסיבה לו. ואטמי אוזניים-כדי לשים בשלב בו נמאס כבר לשמוע אותי... כל המעוניין...או מכיר מועמד מתאים מזומן לפנות בשעה הקרובה. רק פניות מתאימות תענינה. הפניות יטופלו לפי הסדר. כל פנייה שחרגה מזמנה, תעבור לסבב הבא. אין ערעורים....

ובין כל הבלאגן....

משמים נשלח אליי מלאך בדמות אדם שנשא בשתיקה את כאבי ונתן את כתפו שאוכל עליו-אליו לבכות "אתה כמו מלאך שלא שכח, לחבק את העולם. וכשהלב שלך אוהב, מחייך הוא אל כולם, עוד רגע,באת והושטת לי יד. כמו ניצוץ של כוכבים, איך אתה כזה מקסים. מוקדש לך השיר, שאת ליבך תמיד יאיר. אתה כמו מלאך שלא שכח... .. מלאך שלי, הלב אומר תודה, מלאך שלי."
שסבלת אותי...

מלודי6

New member
המאושרת

קבלי
גדול, תומך ואוהב. מבינה לליבך. נסי להיות בין אנשים שגורמים לך טוב, שמעלים חיוך על פניך. אם מישהו עושה לך רע – לכי למקום טוב, עשי דברים משמחים. נסי להבין שלא כל מה שאנשים עושים, עושים הם בגלל מעשייך. לפעמים אנשים אומרים דברים או עושים דברים בגלל שהם אינם יכולים להתמודד עם משהו בתוך עצמם. ----- מגישה את עצמי לתפקיד... אומנם עבר הסבב, ושבלולית כבר קיבלה את אירוע הפתיחה, אבל אני פה לסבב הבא... ומלבד זאת, את תמיד מוזמנת לפנות אליי גם באופן אישי, מתי שנוח לך ולשפוך את אשר על ליבך. מברכת אותך באושר שופע
, מלודי

למעלה